Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtzuivering » De beste plaats om Olansi Whole House Air Purifier te installeren met UV-licht voor de beste voordelen

De beste plaats om Olansi Whole House Air Purifier te installeren met UV-licht voor de beste voordelen

Aantal Bladeren:2     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-09-07      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

De beste plaats om Olansi Whole House Air Purifier te installeren met UV-licht voor de beste voordelen

De beste plaats om Olansi Whole House Air Purifier te installeren met UV-licht voor de beste voordelen

Voor eenluchtreinigerOm zo effectief te zijn zoals bedoeld, moet het correct worden geplaatst. Juist gebruik kan een groot verschil maken in hoe effectief de machine aan het einde van de dag is. Olansi Air Purifers zijn hoogwaardige luchtmachines die de luchtkwaliteit in Tours naar huis aanzienlijk kunnen verbeteren en daarom serieus moeten worden genomen.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (64)

De voordelen van ademhaling in de frisse lucht, zelfs thuis kunnen niet worden besproken. Olansi Air Purifiers zijn binnengekomen om ervoor te zorgen dat de luchtkwaliteit wordt gevorderd en ziekten en aandoeningen verminderen. Voor een kamer om te genieten van de volledige effecten van de HEPA-luchtzuiveringsinstallatie of UVC-luchtreiniger, moet het volgende worden overwogen.

1. Plaatsen op een lager punt

Meestal zijn er meer verontreinigende stoffen op lagere posities in vergelijking met de hogere. Dit betekent het filtereffect van deChina luchtreinigerwordt beter bereikt wanneer de machine bij lage punten wordt geplaatst, zodat er overal ruimte is.


2. Plaatsen in het gangpad

De belangrijkste reden waarom een ​​luchtreiniger wordt gekocht, is ervoor te zorgen dat lucht effectief wordt gereinigd. In grotere huishoudens is het niet logisch om een ​​luchtreiniger binnen gangpaden te plaatsen. Dit kan een obstructie veroorzaken en het moeilijk maken voor mensen om vrij binnen het huishouden te bewegen.


3. Plaatsen tegen muren

Wanneer de machine wordt geïnstalleerd, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het niet op de muren leunt. Er moet voldoende ruimte zijn voor luchtbeweging. De uitlaat en inlaat mogen nooit worden verdoezeld. Fragiele objecten mogen nooit in de buurt worden geplaatst. Dit omvat vazen ​​of andere objecten die mogelijk vloeistof hebben.


4. Roken

Als een huishouden een roker heeft, moet de luchtreiniger op een aanrecht worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de machine alle rookdeeltjes absorbeert. Het kiezen van een China luchtreiniger met esthetische waarde draagt ​​bij aan de schoonheid van een kamer.


5. Slechte luchtcirculatie

In veel gevallen is het een geweldig om deuren en ramen te openen om ventilatie te vergemakkelijken. Wanneer luchtzuiverers worden gebruikt nadat Windows gesloten zijn, is het effect nog beter. Openingsvensters kunnen luchtvervuiling binnenshuis verminderen. Dit hangt echter af van de kwaliteit van buitenlucht. In een huis hebben niet alle gebieden goede luchtcirculatie. Bij het plaatsenluchtzuiverers, het is belangrijk om posities te kiezen waar de luchtcirculatie niet zo goed is. Dit kan helpen schadelijke gassen en deeltjes uit de kamer te verwijderen.


6. Gezinsactiviteiten

UVC luchtreinigers, HEPA luchtreinigers, en andere soorten moeten binnen kamers waar de meeste familie-activiteiten zijn geconcentreerd worden geplaatst. Deze gebieden omvatten onder meer kamers en woonkamers. Dit zijn gebieden die het meest bezocht in een dag. Dit is waar luchtreinigers te beschermen families moet worden geplaatst. Tijdens het slapen, zou de reinigers in de slaapkamer worden geplaatst om te gaan met de lucht daar.

China Olansi Air Purifier Manufacturer (80)

Het vinden van de beste luchtreiniger fabrikant en het kiezen van de beste producten kan een goede zaak zijn als het betekent een betere lucht schoonmaak aan het eind van de dag. Als de luchtvervuiling is aanwezig door het hele huis, dan is de positie van de luchtreiniger kan worden tot tijd veranderd van tijd om elke kamer.Voor meer te sparen over de beste plek om Olansi hele huis te installerenluchtreiniger met UV-lichtvoor de beste voordelen, kunt u een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansifr.com/voor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid