Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » China luchtreiniger » De soorten gevaren van stof en hoe China luchtfiltratie luchtzuiveraars kunnen helpen

De soorten gevaren van stof en hoe China luchtfiltratie luchtzuiveraars kunnen helpen

Aantal Bladeren:1     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2022-01-13      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

De soorten gevaren van stof en hoe China luchtfiltratie luchtzuiveraars kunnen helpen

De soorten gevaren van stof en hoe China luchtfiltratie luchtzuiveraars kunnen helpen

Wanneer men denkt aan gevaarlijke verontreinigende stoffen, komt stof zelden aan de bovenkant van de lijst. Manu-mensen gaan ervan uit dat de kleine stofdeeltjes niet schadelijk zijn. Volgens de wetenschap kan stof echter veel schade toebrengen. Wanneer deeltjes in de lucht zijn, kunnen ze de ademhalingssystemen aanzienlijk beïnvloeden, vooral de menselijke longen. Wanneer iemand gedurende lange perioden aan stof wordt blootgesteld, zijn er gebonden aan sommige problemen met betrekking tot de ademhaling. Sommige wetenschappers koppelen stof aan sommige soorten longkanker.

China olansi luchtzuiveringsfabrikant (52)

In de meeste gevallen is thuisstof op de grond en is deze in de meeste gevallen met onze ogen te zien. Het is voornamelijk vuil en zand. Wanneer op de grond is, is stof misschien niet zo schadelijk. Het is in de lucht de deeltjes die gevaarlijk kunnen zijn voor de gezondheid van de mens.


Luchtfiltratie en stof

Wanneer er stof in een huis is, kan het een serieus probleem zijn omdat het andere dingen dan vuil en zand omvat. Stof kan van verschillende soorten puin binnen het huis zijn. Iedereen met huisdieren moet weten dat de dode huid van de dieren ook kan bijdragen aan hoge stofniveaus in het huis. Wanneer iemand niet allergisch is, kan een dergelijk stof geen reactie veroorzaken. Sommige mensen hebben echter allergieën, en ze konden reageren op stofmijt, huisdierstander en stof.Hepa luchtzuiveraarszijn enkele van de beste opties als het gaat om het hanteren van stofgerelateerde problemen.


Stofgrootte

Wanneer op de grond is, is stof veilig en zichtbaar. Nadat het echter in de lucht wordt geblazen, wordt het microscopisch en is mogelijk niet zichtbaar. Het microscopische stof kan gevaarlijk zijn. De deeltjes kunnen ook bij het menselijke immuunsysteem en de longen komen. Wanneer voortdurend inademt, kan het longinfecties veroorzaken. Dit betekent dat, hoewel men het stof in een huis niet ziet, het kan worden gevuld met microscopisch stof. Huizen kunnen niet echt vrij zijn van stof.


Risicogroepen

Ongeacht de leeftijd lopen alle mensen risico wanneer het stof constant wordt ingeademd. Dit is wat zoveel mensen problemen hebben met betrekking tot stof. Sommige mensen zijn echter een groter risico dan anderen. Sommige mensen krijgen allergische reacties en stof kan hen in grote mate beïnvloeden.


Baby's zijn voor een veel hoger risico, en doen ze ook oudere mensen, vooral die met zwakke immuniteit of zwakke longen. Baby's hebben een ontwikkelend immuunsysteem, en daarom kunnen stofreacties bijzonder slecht zijn. Hun kleine lichamen leren nog steeds hoe ze moeten omgaan met infecties zoals bacteriën en virussen. Als ze worden blootgesteld aan dergelijke verontreinigende stoffen als stof, worden hun immuunsystemen aangetast.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (71)

Om stof te behandelen, is een van de belangrijkste dingen om het huis regelmatig schoon te maken. De tweede is om wat versterking te krijgen door de beste olansi-luchtreiniger voor het huis te kopen. Olansi creëert enkele van de beste UVC-luchtzuiverers en HEPA-luchtreinigers. Bij het werken met de juiste luchtzuiveringsfabrikant is er aan het eind van de dag grote voordelen. Olansi heeft een functionele luchtreinigerfabriek met behulp van de nieuwste technologie om stof en andere verontreinigingskwesties aan te pakken.

Voor meer informatie over de soorten gevaren van stof en hoeChina Luchtfiltratie Luchtzuiveraarskan helpen, je kunt een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansichina.com/voor meer informatie.gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid