Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » De voor- en nadelen die verband houden met het krijgen van woningluchtreiniger voordelen en bijwerkingen

De voor- en nadelen die verband houden met het krijgen van woningluchtreiniger voordelen en bijwerkingen

Aantal Bladeren:2     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-06-17      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

De voor- en nadelen die verband houden met het krijgen van woningluchtreiniger voordelen en bijwerkingen

De voor- en nadelen die verband houden met het krijgen van woningluchtreiniger voordelen en bijwerkingen

De beste luchtreinigers zijn die gemaakt door bedrijven die zich concentreren op het verfijnen van de lucht. Het gaat niet om de zeer geadverteerde of op de markt gebrachte.Olansi Air Purifiersworden gemaakt met de moderne technologie en functies die de gezondheid handhaven door een binnenlucht te waarborgen, wordt gefilterd naar de beste capaciteit. Binnenluchtverontreinigende stoffen zijn vandaag een grote zorg, en dat is de reden waarom de meeste mensen overwegen om whole-luchtzuiveraars te krijgen om het probleem aan te pakken. De zuiveraars elimineren en besturen de verontreinigende stoffen, en ze zijn vaak bevestigd aan het luchtsysteem of de centrale verwarmingssystemen. Het hoofddoel van de zuiveraars is om de lucht te filteren en laat het dan terug naar het huis.

Olansi Air Purifier Leverancier (5)

China Luchtzuiveraars zijn in verschillende vormen, typen en maten. Er zijn HEPA-luchtreinigers, UVC-luchtreinigers, PM2.5 luchtreinigers, desktopluchtreinigers en negatieve ionenluchtreinigers. De HEPA-optie verwijdert vaak 99 procent luchtdeeltjes en heeft sterke blowers nodig. Er zijn ook elektronische zuiveraars die omgaan met microscopische deeltjes en stof.


Zelfladen elektrostatische zuiveraars blokkeren ongeveer 35 procent van de deeltjes in de lucht. Ze gebruiken synthetische vezels om statistisch deeltjes aan te trekken.

Er zijn ook UVC-zuiveraars, deze zijn in staat om schimmel en bacteriën te verwijderen. Ze steriliseren de lucht die passeert via UV-lampen door lucht te blazen.Negatieve ionenluchtzuiveraarsLaad de lucht op met negatieve ionen, en deze hechten aan verschillende deeltjes en dwingen ze om te dalen.


Voors en tegens

Het bovenstaande zijn enkele van de basiszuiverers. Investeren in één is een goed idee. Bij verbonden met het lucht- of verwarmingssysteem wordt de hoeveelheid ruis die door de luchtreiniger wordt geproduceerd aanzienlijk verminderd. Olansi Air Purifiers zijn een verbazingwekkende keuze voor degenen die astmatisch zijn.


Wanneer iemand Purifiers voor het hele huis koopt, vereist het gekwalificeerde technici om de installatie aan te pakken. Filters moeten worden overwogen en beschouwen hoe vaak ze mogelijk moeten worden gewijzigd. Dit kan duur zijn en moet zelfs vóór een worden beschouwdChina luchtreinigeris gekocht. Het is belangrijk op te merken dat koeling en verwarmingssystemen niet in dezelfde snelheid door het huis zijn. Dit betekent dat sommige kamers niet dezelfde luchtstroom krijgen en allergenen in sommige gebieden kunnen opbouwen. Aangezien de luchtreiniger moet samenwerken met de kook- of verwarmingssystemen, kunnen er grote rekeningen zijn.

Bij het plukken van een hele huiszuiveringsinstallatie is het aantal overwogen opties een beetje beperkt. Er zijn problemen zoals kosten, gezondheid en type om te kopen. Er zijn ook technische overwegingen om te maken. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat elk deel van de huisvoordelen. Kies indien mogelijk luchtreinigers met eenvoudig te vervangen filters. Dit betekent dat vervanging een DIY-project kan worden gemaakt zonder technici te betrekken om het aan te pakken.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (24)

Olansi Air Purifiers zijn gemaakt om een ​​gemakkelijke manier te bieden om de lucht schoon te maken. Er zijn veel opties beschikbaar van deze fabrikant, waardoor het gemakkelijk is om er een te kiezen die het meest ideaal is voor specifieke behoeften.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid