Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtzuivering » Een ideale luchtreiniger kiezen in de Filippijnen die veilig is voor kinderen van alle leeftijden in de klas op school

Een ideale luchtreiniger kiezen in de Filippijnen die veilig is voor kinderen van alle leeftijden in de klas op school

Aantal Bladeren:1     Auteur:China Luchtreiniger Fabrikant:     Publicatie tijd: 2021-09-30      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Een ideale luchtreiniger kiezen in de Filippijnen die veilig is voor kinderen van alle leeftijden in de klas op school

Een ideale luchtreiniger kiezen in de Filippijnen die veilig is voor kinderen van alle leeftijden in de klas op school

Luchtkwaliteit is een groot probleem geworden, vooral in stedelijke gebieden waar de vervuiling zo hoog is.De immuniteit van kinderen is erg laag en daarom worden ze het meest beïnvloed door veranderingen in de omgeving, waaronder veranderingen in de luchtkwaliteit.Er bestaat het gevaar dat een kind astmatisch wordt en een breed scala aan andere effecten die kunnen worden veroorzaakt door fijne deeltjes, gassen en chemicaliën.

Olansi luchtreiniger leveranciers (5)

In een huis met een kind of kinderen die kiezen voor eenfilippijnen luchtreinigermoet met extra voorzorg gebeuren.Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de gekozen optie geen ozongas afgeeft dat zeer schadelijk kan zijn.Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de gekozen luchtreiniger alle soorten gassen en vaste stoffen uit de lucht kan verwijderen.


De meest voorkomende verontreinigende stoffen in de binnenlucht zijn vluchtige organische stoffen, zwaveldioxide, benzeen en formaldehyde.Er kunnen ook ultrafijne deeltjes in de lucht zitten, waaronder roet, rook, huisstofmijtallergenen, virussen, bacteriën, huidschilfers van huisdieren, enzovoort.De keuze moet passen bij het soort verontreinigende stoffen dat uit de lucht moet worden verwijderd en tegelijkertijd veilig zijn voor gebruik in de buurt van kinderen.


Het soort filtratie waar u op moet letten

Voor de zekerheid is het logisch om genoegen te nemen met een optie met chemische en HEPA-filtratie.Gewoonlijk is zelfs een goede HEPA-luchtreiniger misschien niet de beste en kan de verwijdering van vaste deeltjes mogelijk niet effectief worden uitgevoerd.Het vernietigt mogelijk geen chemische gassen, die zeer schadelijk zijn voor de luchtwegen, vooral bij kinderen.


Het is logisch om een ​​Olansi luchtreiniger te vinden die chemische filtratie en HEPA-filtratie combineert.Dit zorgt ervoor dat de luchtreiniger ook gassen en vaste stoffen opvangt.


Aan welke lucht worden baby's blootgesteld?

Terwijl HEPA luchtreinigers enUVC luchtreinigersgoed kan zijn in het reinigen van de lucht, is het belangrijk op te merken dat vervuilingsbronnen uit het huis kunnen worden verwijderd, zelfs voordat luchtzuiveringssystemen worden geïnstalleerd.Alle gevaren in de lucht in huis moeten worden geïdentificeerd en volledig worden geëlimineerd, omdat ze kinderen kunnen schaden.


Er zijn testkits die het testen van de binnenlucht kunnen vergemakkelijken om het soort verontreinigende stoffen binnenin te achterhalen.Door de bronnen van de gifstoffen te kennen, wordt het beheersen ervan veel gemakkelijker en wordt het mogelijk om een ​​zeer gezond huis te creëren voor kinderen en het gezin als geheel.


Voorzorgsmaatregel

Veel van de goedkope luchtreinigers zijn vaak uitgerust met HEPA-filters die onder de maat zijn.Ze worden enorm op de markt gebracht met claims die alleen theoretisch zijn en zonder behoorlijke tests.


De meeste claims met betrekking tot efficiëntie houden geen rekening met eventuele lekkages die kunnen optreden tussen het filterframe en de behuizing.Hierdoor komt de luchtkwaliteit sterk in het gedrang.

Olansi luchtreiniger leveranciers (11)

De beste oplossing is om samen te werken met een gerenommeerd Filipijns luchtzuiveringsbedrijf.Olansi luchtreinigers hebben de tand des tijds doorstaan.Deze fabrikant van luchtreinigers is nu al meer dan tien jaar op de markt en biedt enkele van de beste oplossingen om ervoor te zorgen dat kinderen veilig thuis blijven. Voor meer informatie over idealluchtreiniger in filippijnendat veilig is voor kinderen van alle leeftijden in de schoolklas, u kunt een bezoek brengen aan:Olansi ChinaBijhttps://www.olansichina.com/voor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid