Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Enkele veelgestelde vragen in de wereld van OEM en ODM China Home Air Purifiers

Enkele veelgestelde vragen in de wereld van OEM en ODM China Home Air Purifiers

Aantal Bladeren:1     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-08-04      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Enkele veelgestelde vragen in de wereld van OEM en ODM China Home Air Purifiers

Enkele veelgestelde vragen in de wereld van OEM en ODM China Home Air Purifiers

China luchtzuiveraarsmoeten worden gekozen met veel overwegingen in gedachten. Voordat u de beste optie kiest, moeten behoeften worden geëvalueerd en vragen om meer te weten te komen over wat beschikbaar is en wat de beste optie is voor specifieke behoeften.


Verschillende vragen moeten worden gevraagd bij het plukken van de beste olansi-luchtreiniger voor het huis.

Olansi Air Purifier Leverancier (16)

1. Is een zuiveraar nodig in het huis?

Het antwoord op deze vraag hangt af van verschillende factoren. Ze omvatten comfort dat gewenst is en het soort luchtkwaliteit in het huis gevonden. Er zijn enkele factoren die ook moeten worden overwogen. Er zijn veel organisaties die het erover eens zijn dat de kwaliteit van de binnenlucht is verslechterd. Irriterende stoffen en allergenen zoals huisdierstrooier, rook en stof hebben de neiging om binnenshuis te verslechteren dan buitenshuis.

Er zijn veel redenen die kunnen helpen bij het bepalen van de behoefte van de beste woningluchtreiniger. Deze omvatten allergische symptomen zoals een loopneus, waterige ogen en jeukende ogen. Frequente huiduitslag, droge huid en jeukende huid kan ook een indicatie zijn. Anderen zijn onder meer het bezitten van huisdieren die binnenshuis leven, samenwonen of een roker zijn en ademende problemen zoals astma. Als er meildauw of schimmel in het huis is, kan een luchtreiniger een geweldige optie zijn.


2. Wat maakt een luchtreiniger schoon?

China luchtzuiveraarszijn niet gelijk gemaakt. Dit betekent dat verschillende opties verschillende capaciteiten hebben. Luchtreinigers kunnen zeer bijzondere stoffen uit de lucht schonen. Er zijn echter verschillen in de manier waarop ze schoonmaken en wat ze kunnen reinigen. Sommige zuiveraars kunnen effectief met deeltjes en stof omgaan. Er zijn nog anderen die perfect zijn voor meeldauw, schimmel, virussen en bacteriën. Weinig opties kunnen alle verontreinigende stoffen tegelijk aan.


3. Wat is de beste luchtreinigergrootte?

Bij het kiezen van de grootte is het belangrijk om de beoordeling van het bedrijf te controleren. Dit is de reden waarom het kiezen van Olansi Air Purifiers zo'n goed idee is. De waarderingen zijn correct en kunnen helpen bij het bepalen van het soort kamer, een luchtreiniger kan adequaat aankunnen. Veel van de beschikbare opties in de markt zijn individuele eenpersoonskamers in plaats van opties in de hele woning. Als u geen luchtfiltratiesysteem hebt geïnstalleerd met het HVAC-systeem, zijn afzonderlijke eenheden de beste optie. Het wordt nog beter als de eenheden gemakkelijk draagbaar zijn. Het CADR-nummer geeft de luchtafgiftetarief aan, en het moet 2/3 van de verhouding per vierkante voet binnen een kamer zijn.


4. Ozon en veiligheid binnenshuis

Ozon kan worden omschreven als een smakeloos en kleurloos gas met drie atomen. Het komt van nature voor en wordt geproduceerd door middel van elektrische ontlading tijdens onweersbuien in de bovenste atmosfeer. Wanneer ze op een acceptabel niveau worden bewaard, is het veilig binnenshuis. Dit moet tussen 0,02 en 0,05 delen / miljoen zijn. Olansi Air Purifiers begrijpen het belang van het inchecken van de reeksen. De zuiveraars worden gemaakt om ervoor te zorgen dat de juiste hoeveelheid ozon wordt gehandhaafd en gaat niet verder dan het aanvaardbare niveau.

Olansi Air Purifier Leverancier (20)

Voor HEPA-luchtzuiverers om goed te werken, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat filters worden gewijzigd en de luchtreiniger regelmatig wordt schoongemaakt. Verschillende factoren dicteren de frequentie; Er zijn ook specificaties en richtlijnen van de fabrikant die kunnen helpen bepalen wanneer het juiste moment is om filters schoon te maken of te veranderen. Voor meer informatie over OEM en ODMChina huis luchtzuiveraars, je kunt een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansigr.com/voor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid