Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Alkaline omgekeerde osmose waterzuiveraar » Heet en koud waterstof alkalisch water omgekeerde osmose RO-systeem water dispenserreiniger die uw probleem van warm of cool gezuiverd water oplossen

Heet en koud waterstof alkalisch water omgekeerde osmose RO-systeem water dispenserreiniger die uw probleem van warm of cool gezuiverd water oplossen

Aantal Bladeren:3     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-11-30      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Heet en koud waterstof alkalisch water omgekeerde osmose RO-systeem water dispenserreiniger die uw probleem van warm of cool gezuiverd water oplossen

Heet en koud waterstof alkalisch water omgekeerde osmose RO-systeem water dispenserreiniger die uw probleem van warm of cool gezuiverd water oplossen

Heet en koud water RO-systeem waterzuiveraarBiedt gezuiverd en veilig drinkwater bij een temperatuur van uw keuze. Het dispenseren van koud en warm water met ro (omgekeerde osmose) technologie is een recent ontwikkelde technologie die ons geeft met ro gezuiverd water bij kamer, koude en warme temperaturen. U hoeft niet langer een fles water van de RO-dispenser waterreiniger te vullen, plaats het in een koelkast en wacht vervolgens tot de fles water koud wordt.


Dit is prachtig! Je kunt nu snel warme, warme koffie of gekoeld limonade maken door gewoon op een knop te drukken. Met het doel van dit artikel, laten we eens kijken naar een aantal zeer betrouwbare en beste kwaliteit warm en koud water-RO-systeemwaterzuiveraars.

Olansi China Air Purifier Factory (11)

1. AO Smith Z8 Green 10-liter Heet en koud water RO-systeem Waterzuiveraar

Deze warme en koude water-RO-systeemwaterzuiveringsmachine heeft een 8-fasen, waterzuiveringsproces met zilvergeladen membraantechnologie (SCMT) die ervoor zorgt dat we gezuiverd, veilig en gezond drinkwater krijgen. Alle waterfilters via het omgekeerde osmose-membraan en wordt dubbelzuiverd met SCMT. De waterzuiveringsfasen zijn pre-filter, sedimentfilter, carbonblok, vooraf hersteltechnologie (kunst), gepatenteerde zijstroom RO-membraan, mineralisertechnologie (mintechnologie) en ZX Double Protection Dual Filter (Silver Activated Post Carbon Block en SCMT ).


Functies:

• Mineralizer-technologie (min-tech). Deze functie voegt belangrijke mineralen als magnesium en calcium opnieuw toe in het gezuiverde water. Dit verbetert de smaak van het water en geeft het een natuurlijke, frisse en evenwichtige pH-een sleutelbehoefte voor een veilig en schoon drinkwater.

• Geavanceerd meldingssysteem. Deze functie brengt gemak. Hiermee kunt u weten wanneer het omgekeerde osmose-membraan en andere filters in het apparaat moeten worden gewijzigd.

• Heet water. Dit is een unieke functie voor dit apparaat. Alleen door op een knop te drukken, wordt gezuiverd en schoongemaakt warm water bij deze temperaturen-45 ° C en 80 ° C die toegevoegde mineralen bevat, die kunnen worden gebruikt om snel een kopje groene thee te maken, voedsel voorbereiden op de baby, soak granen, of kalmeer een zere keel.

• RO en SCMT (zilvergeladen membraantechnologie). Dit is een extra fase van zuivering van water om elke waarschijnlijke extra microbiële verontreiniging na RO-zuivering te stoppen

• Nachtassist. Het heeft een stroomeffect dat 's nachts naar het apparaat geleidt. Dit voegt schoonheid toe aan uw keuken.

• Water besparing. Dit apparaat heeft een innovatieve functie-kunst (Advance Recovery Technology) -that laat u twee keer meer water herstellen, waardoor het waterverspilling wordt verminderd wanneer er water door het apparaat loopt. Het bespaart ongeveer 9.000 liter van elk type water met kunst.

• Kan worden gebruikt voor TDS van maximaal 2000 ppm


2. Bepure 4G 9-liter warm en koud water RO-systeem waterzuiveraar met UV, UF, TDS en alkalische zuivering

Bepure 4G 9LHeet en koud water RO-systeem waterzuiveraarWordt geleverd met een 8-fase, ultra-zuiveringsproces en een alkalische minerale technologie die zowel zuiver als gezond water biedt. Het heeft drie opslagtanks-koude, regelmatige en warmwateropslagtanks met capaciteiten van respectievelijk 1, 7 en 1 liter.


Bepure 4G Heet en koud water RO System Water Purifier Biedt koud water bij 15 ° C-20 ° C bij een stroomsnelheid van 1,5 liter per uur. Om heet water te krijgen, geeft Bepure 4G hete en koude water-RO-systeemwaterzuiveringsverzuiverder los met een stroomsnelheid van 2 liter per minuut en bij een temperatuur van 80 ° C tot 90 ° C. Dit minimaliseert de strijd om heet water te krijgen dat u kunt drinken en gebruiken bij het maken van drankjes.


Bepure 4G Water Purifier heeft een slimme LED-schermweergave voor het bewaken van de bewerkingen van de warme en koud water-RO-systeemwaterzuiveringsinstallatie, evenals het onderhoud ervan.

De 8-stadia van het waterzuiveringsproces zijn:

• Pre-filter: het is ingebouwd en blokkeert hangende deeltjes.

• Sedimentfilter: het verwijdert elk deeltje met maten tot 5 μm (micrometer)

• Geactiveerd koolstoffilter: het verwijdert chloor, slechte smaak en geur.

• RO-membraan: het verwijdert opgeloste onzuiverheden die bekend staan ​​als TDS-totaal opgeloste zouten.

• Ultra-filtratiemembraan: het verwijdert bacteriën, colloïdale deeltjes en virussen.

• TDS-controller: het reguleert TDS

• Alkaline: het handhaaft de pH van het gezuiverde water binnen het bereik van 7,5 tot 8,5 tot en met mineralisatie, waardoor een gezond en schoon drinkwater dat kan worden gebruikt als een remedie voor zure refluxgezondheidskwesties, sterke hydratatie en sterkere menselijke botten.

• Ultra-violette systeembehandeling: deze warme en koude water-RO-systeemwaterzuivering heeft een UV-lamp in een opslagtank die het water desinfecteert of decontamineert.


Functies:

• Koude en warmwaterschakelaar

• Smart LED-functionaliteit: het heeft vier indicatoren: tank vol, voor gevulde opslagtank; Zuivering, voor waterzuivering in uitvoering; Verwarming, voor warm water wordt afgegeven; en instellingen, voor het oplossen van problemen, kunnen nodig zijn of een van de filters moeten worden vervangen.

• Eenvoudig en gemakkelijk filtervervanging

• voorziening voor zuivering van water bij kamertemperatuur bij afwezigheid van elektriciteit.


3. Blue Star Stella 8.2-liter, Ro en UV, warm en koud water RO System Water Purifier

De blauwe ster Stella 8.2-literHeet en koud water RO-systeem waterzuiveraarGebruikt zowel UV- als RO-technologie voor waterzuivering, die ervoor zorgt dat u een absoluut veilig en gezond drinkwater hebt. Het heeft een geweldig sedimentfilter (van 5 μm) dat het beste stof, zand en geschorte deeltjes van water filtert.


De waterzuiveraar gebruikt RO-technologie om ionen, watergedragen deeltjes en opgeloste onzuiverheden te verwijderen, terwijl het UV-technologie gebruikt om micro-organismen zoals bacteriën, virussen en cysten te deactiveren.


Functies:

• Kindervergrendelingsfunctionaliteit: de functionaliteit van de kindervergrendeling geactiveerd in 'verwarmingsmodus' biedt bescherming aan de kinderen van onopzettelijk warm water brandwonden. Het is perfect voor een huis met kinderen.

• Koud, heet en omgevaagd water: Blue Star Stella Hot en Cold Water RO System Water Purifier biedt eenvoudige en gemakkelijke toegang tot koud en warm water en water bij kamertemperatuur door eenvoudig op een knop te drukken. Het geeft koud water af bij een minimumtemperatuur van 5 ° C en heet water bij een maximale temperatuur van 85 ° C.

• TDS-verwijdering (ultra-hoog): voor zover 96% TDS-verwijderingen. Daarom, ongeacht de hoge hoeveelheid oplosbare onzuiverheden uit de waterbron, is het drinkwater puur, veilig en gezond.

• Grote 8,2 liter tank: deze capaciteit van tank bestaat uit omgevingstemperatuur, koude en warmwatercapaciteiten van respectievelijk 4,2, 3.4 en 0,6 liter.

• Aparte kraan voor warm water: naast de functionaliteit van het kindvergrendeling, biedt deze functie veiligheid wanneer warm water wordt afgegeven.

Olansi China Air Purifier Factory (12)

Conclusie

Warme en koude water-RO-systeemwaterzuivering is ontworpen voor uw levensstijl; om veilig, puur en gezond water af te geven bij warme, koude en kamertemperaturen. Dit is de oplossing voor het gemeenschappelijk probleem van verwarming of koelen schoon en gezuiverd water.


Niet te veel merken waterzuiveraars bieden koud en warm water. Elk van de Warme en koude Water RO System Water Purifier Merken die in dit artikel worden besproken, heeft unieke functies die perfect zijn voor uw huis. Voor meer over warm en koudwaterstof alkalisch water omgekeerde osmose ro systeem water dispenser zuiveringDat los je probleem op van heet of cool gezuiverd water, je kunt een bezoek brengen aan Olansi China bijhttps://www.olansichina.com/alkaline-reverse-osmosis-water-purifier.htmlvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid