Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtzuivering » Het juiste gebruik van commerciële uv-lichtluchtreiniger in de kelder met H14-hoopfilter in het kantoor en de nagelsalon

Het juiste gebruik van commerciële uv-lichtluchtreiniger in de kelder met H14-hoopfilter in het kantoor en de nagelsalon

Aantal Bladeren:4     Auteur:China Luchtreiniger Fabrikant:     Publicatie tijd: 2021-09-17      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Het juiste gebruik van commerciële uv-lichtluchtreiniger in de kelder met H14-hoopfilter in het kantoor en de nagelsalon

Het juiste gebruik van commerciële uv-lichtluchtreiniger in de kelder met H14-hoopfilter in het kantoor en de nagelsalon

De wereld is veranderd en er zijn veel incidenten met een slechte luchtkwaliteit, wat heeft geleid tot de populariteit van Chinese luchtreinigers.Veelfabrikanten van luchtreinigerswerken er hard aan om betere technologieën op de markt te brengen.Dit is gericht op het zuiveren van de lucht tot de hoogste standaard.Hoewel UVC-luchtreinigers of HEPA-luchtreinigers regelmatig reinigen en afstoffen niet kunnen vervangen, kunnen ze de luchtkwaliteit aanzienlijk verbeteren en mogen ze daarom niet worden genegeerd.


Om ervoor te zorgen dat de binnenlucht veilig kan worden ingeademd, is het belangrijk om van tijd tot tijd ramen te openen om de luchtstroom te vergemakkelijken, vooral wanneer de luchtkwaliteit buitenshuis goed is.Dit vermindert de concentratie van verontreinigende stoffen en ziekteverwekkende bacteriën in de lucht.Een goede luchtkwaliteit betekent een betere gezondheid.

China Olansi Luchtreiniger Fabrikant (61)

Gebruik van conditioners versus luchtreinigers

Als het gaat om het zuiveren van binnenomgevingen, gebruiken sommige mensen verse airconditioners.Voor een beter resultaat hebben luchtreinigers de voorkeur.Luchtreinigers zijn in vergelijking een stuk handiger.Bij correct gebruik is het eenvoudig om de binnenlucht te reinigen en ervoor te zorgen dat de omgeving aan het einde van de dag gevuld is met de beste schone en gezonde lucht.


Gemeenschappelijke luchtreinigers

De meeste luchtreinigers op de markt gebruiken filters.DeHEPA luchtreinigeris waarschijnlijk de meest voorkomende, en het heeft een grote geschiedenis in de zuiveringsarena.Het principe achter de filtertypes is dat een ventilator wordt gebruikt om lucht aan te zuigen, en vervolgens wordt de lucht gefilterd.Om dit te laten werken, moet de microbiële diameter groter zijn dan de filteropening.Wanneer dit het geval is, kan de verontreinigende stof met succes worden gefilterd en uit de lucht worden verwijderd.


Dit wil zeggen dat een HEPA-filter op hoog niveau een hogere capaciteit kan hebben dan filteren wordt tegengegaan.Dit betekent echter ook dat er meer windweerstand zal zijn.Sommige schoonmaakproducten maken gebruik van H13-filters en er is geverifieerd dat ze H1N1 kunnen filteren.Dit virus is even groot als het coronavirus.Theoretisch kan zo'n filter een grote impact hebben bij het omgaan met virussen en bacteriën.


De beste resultaten behalen

Na het vinden van de perfectefabrikant van luchtreinigersen het kiezen van het juiste product, is het tijd om na te denken over hoe de beste resultaten kunnen worden bereikt.Het is belangrijk om de luchtreiniger op de juiste manier te plaatsen.Het is logisch om de gadgets in het midden van een kamer te hebben.Tegen muren plaatsen wordt niet aanbevolen.Dit komt omdat dit het effect van zuivering vermindert.Het helpt om de luchtreiniger uit de buurt van de muur te houden om te zorgen voor een soepele doorgang van lucht en uit de machine.Alleen op deze manier kunnen de beste resultaten worden bereikt.


Luchtbevochtigers zijn tegenwoordig behoorlijk populair.Wanneer u een commerciële luchtreiniger met uv-luchtreiniger kiest, moet u deze niet in de buurt van luchtbevochtigers of containers met vloeistoffen plaatsen.Dit komt omdat er damp in de machine kan komen en tot schade kan leiden.Een elektrische schok is ook een mogelijkheid.Het kennen van de juiste manier om een ​​luchtreiniger te gebruiken is de enige manier om geweldige resultaten te bereiken.Er zijn tegenwoordig veel leveranciers van luchtreinigers.Het helpt om meer te weten te komen over een fabrikant van luchtreinigers voordat u een keuze maakt.Ze kunnen inzicht geven in de geverifieerde leveranciers van hun producten.Dit helpt om oplichters en ondermaatse of nepproducten te vermijden.

China Olansi Luchtreiniger Fabrikant (64)

Voor meer informatie over het juiste gebruik van commercieel uv-licht in de kelderluchtreiniger met H14 heap filterbinnen het kantoor en de nagelsalon kunt u een bezoek brengen aan Olansi China op:https://www.olanside.comvoor meer informatie.


gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid