Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Groente Fruit Sterilisator Reiniger Wasmachine » Hoe gaat de beste mini-ultrasone ozonfruit en plantaardige sterilisatorreiniger wasmachine machine voor thuiswerk

Hoe gaat de beste mini-ultrasone ozonfruit en plantaardige sterilisatorreiniger wasmachine machine voor thuiswerk

Aantal Bladeren:16     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-11-15      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Hoe gaat de beste mini-ultrasone ozonfruit en plantaardige sterilisatorreiniger wasmachine machine voor thuiswerk

Hoe gaat de beste mini-ultrasone ozonfruit en plantaardige sterilisatorreiniger wasmachine machine voor thuiswerk

Gebruik maken van het bestePlantaardige wasmachine machine voor thuisof huishoudelijk gebruik helpt bij het desinfecteren, schoon en ontsmetten van de groenten die we consumeren. Een plantaardige wasmachine machine verwijdert restpesticiden en andere verontreinigingen van homegrown of organisch geproduceerde groenten voordat de groenten het consumeren om ons gezond te laten blijven. Het wassen van de groenten met water zoals regelmatig wordt gedaan, is niet genoeg om verontreinigingen en restpesticiden op het oppervlak van de groenten op een microscopisch niveau te verwijderen.


De beste plantaardige wasmachine-machine voor thuis of huishoudelijke doeleinden heeft functies die ervoor zorgen dat ze opvallen onder andere plantaardige schonere machines. Dit omvat hoog rendement, laag stroomverbruik, nul of weinig onderhoud, compact ontwerp en esthetiek, minimale of nulgeluid gegenereerde en lage hoeveelheid water die wordt gebruikt bij het reinigen van de groenten. Het is echter belangrijk dat we de technologie achter elke plantaardige wasmachine-machine kennen en hoe de beste plantaardige wasmachine machine voor thuis of huishoudelijk gebruik werkt.

H69DF1902DA39418CBAEBEE9BFD8FDE73

Dit artikel benadrukt hoe elk van de beste plantaardige wasmachine-machines voor thuiswerken. Hiermee kunt u weten hoe ze werken en de technologie achter hun werking.


Sonic Soak Ultrasone Cleaner Machine

Sonic Soak Ultrasone Cleaner Machine is de baanbrekende innovatie bij het reinigen dat de effectiviteit van ultrasone technologie naar elk huis brengt. Het is een van (zo niet) deBeste plantaardige wasmachine machine voor thuisgebruik maken van. Het helpt ons om onszelf te verdedigen tegen de schadelijke effecten van bacteriën, virussen en ziekten door de groenten en fruit te reinigen en te desinfecteren en de vruchten die we eten, kleding en sieraden die we dragen, en keukenwaren die we gebruiken bij het koken.


Hoe het werkt

Sonic Soak produceert ultrasone golven die bubbels maken. Een proces genaamd \"Cavitation Effect \". De bubbels creëerden burst naar binnen en creëren enorme druk, die onmiddellijk de verontreinigingen op het oppervlak van de groenten ontheemden.


De ultrasone golven zijn gemoduleerd. De gemoduleerde golven reizen over het water in een container om de vuildeeltjes, restpesticiden en bacteriën op het oppervlak van de groenten te verwijderen. Dit reinigingsproces vindt plaats op een microscopisch niveau en het is efficiënter en effectiever dan regelmatige methoden voor het wassen van groenten.


Om het apparaat in te stellen voor het reinigen, volgt u de onderstaande procedure:


• Plaats de groenten in een container gevuld met water.

• Plaats het apparaat direct boven de groenten in de houder van water.

• Sluit de Sonic Soak Ultrasone Cleaner-machine aan in het stopcontact.

• Stel uw timer in.

• Laat het apparaat het reinigingsproces voltooien.

• Direct de ingestelde timer gaat uit of is geactiveerd, de reiniging is voltooid.

• Uw groente wordt schoongemaakt en klaar voor consumptie.


CIRSUM Ultrasone groente- en fruitreiniger machine is een andere plantaardige wasmachine die ultrasone technologie in haar werking gebruikt


Kent Ozon Groente en Fruit Wasmachine Machine

De Kent Ozone plantaardige wasmachine Machine desinfecteert groenten met behulp van de innovatieve zuiveringstechnologie om schadelijke bacteriën te vernietigen en resterende pesticiden op het oppervlak van groenten te verwijderen. Dit helpt ons om verse groenten zonder verontreinigingen te consumeren. Gewoon wassen van deze groenten met schoon water verwijdert de resterende pesticiden en verschillende schadelijke verontreinigingen van het oppervlak van de groenten.


Hoe is werken

Ozon (O₃) is een sterke oxidatie. Het oxideert gemakkelijk alle pesticiden, giftige chemicaliën, virussen, bacteriën en verschillende pathogenen die aanwezig zijn op het oppervlak van groenten. Het Ozon Desinfectieproces begint met het genereren van ozonbellen bij 200 mg per uur. De gegenereerde ozongen wordt opgelost in het water dat de groenten bevat, en wordt onmiddellijk oxidatie begint, en de verontreinigingen zoals bacteriën worden geoxideerd. Ozon oxideert verschillende organische materialen die zijn verbonden aan de membranen of weefsels van bacteriën, parasieten en virussen.


Slank en compact ontwerp, de Kent-installatiemachine bestaat in zowel tegen-boven- als aan de muur gemonteerde ontwerpen. Deze draagbare en compacte plantaardige wasmachine-machine is gebruiksvriendelijk en houdt de groenten voor een langere tijd vers. Het heeft een timerfunctie van 15 tot 30 minuten.


Volg de onderstaande procedure om het proces van het wassen van uw groenten met een van de beste plantaardige wasmachine machine voor thuisgebruik te wassen die gebruik maakt van Ozone-technologie.


• Plaats de groenten in een container gevuld met water.

• Steek het ozonapparaat of de buis in de container van groenten.

• Afhankelijk van hoe lang u wilt dat het reinigingsproces duurt, kan de tijd 15-30 minuten worden ingesteld.

• Na het proces van zuivering is voltooid, was u de groenten met schoon water.

• De groenten zijn klaar voor consumptie


AnderPlantaardige wasmachine machineDat maakt gebruik van ozontechnologie voor het desinfecteren groenten zijn O₃ Pure Elite 50kt Groente en Fruitreiniger, Greenway Ozon Maker, Arg Gezondheidszorg Groente en Fruit Purifier, EPS Groente en Fruit Cleaner Machine, en Prestige Groente en Fruit Cleaner (Ozonizer) -Poz 1.0.Aquox Groente en Fruit Purifier Surface Desinfectant Sanitizer

Aquox is een natuurlijke plantaardige wasmachine-machine met oppervlakteontsmettingsmiddel, ontvetter, sterilisator, deodorizer en sanitizer die het eten behoudt die we veilig en vrij zijn van restwetenschappen. Het vernietigt effectief 99,99% bacteriën, pesticiden en virussen van het oppervlak van groenten houden ze vers en veilig voor consumptie.


Hoe het werkt

Aquoxplantaardige wasmachine machineE gebruikt HOCL (hypochloreuze zure) technologie die wordt gebruikt in voedselverwerking, gezondheidszorg, waterbehandeling, ontsmetting, babyproducten en industriële ruimte. De HOCL-technologie omvat de productie van HOCL in eigen land door kraanwater, azijn, tafelzout en elektriciteit te combineren. Dit produceert zuur-elektrolyzed water dat in staat is om ziektekiemen en verschillende schadelijke micro-organismen op het oppervlak van groenten te vernietigen.


Volg de onderstaande stappen om een ​​hypochlorige zuur te produceren en uw groenten te ontsmetten:


• Giet het kraanwater in de aquox plantaardige en fruitwasmachine

• Voeg wat tabelzout toe

• Voeg azijn toe

• Sluit het apparaat aan en zet de elektriciteit aan

• HOCL wordt geproduceerd en vernietigt onmiddellijk de verontreinigingen op het oppervlak van de groenten.

HA655002AE81D457480BBADE22FB5A9BEY

Conclusie

De consumptie van groenten biedt veel gezondheidsvoordelen. Groenten en andere biologische voedingsmiddelen zoals fruit in supermarkten en supermarkten zijn verontreinigd en hun verbruik kan van invloed zijn op ons welzijn. Je groenten wassen met de beste plantaardige wasmachine voor thuis of huishoudelijke doeleinden helpt om microben en pesticiden te verwijderen die het oppervlak van de groenten hebben besmet. Ook belangrijk is weten hoe deze wasmachine-machines werken en de technologie achter hun operaties. Voor meer over deBeste mini ultrasone ozonfruit en plantaardige sterilisatorreiniger wasmachine machineVoor thuiswerk kunt u een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansichina.com/vegetable-fruit-sterilizer-cleaner-washer.htmlvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid