Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » China luchtreiniger » Is er een verschil tussen China luchtzuiveraars en luchtbevochtigers?

Is er een verschil tussen China luchtzuiveraars en luchtbevochtigers?

Aantal Bladeren:1     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2022-01-06      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Is er een verschil tussen China luchtzuiveraars en luchtbevochtigers?

Is er een verschil tussen China luchtzuiveraars en luchtbevochtigers?

Luchtreiniger

Luchtzuivererszijn apparaten die de lucht die de onzuiverheden van binnenuit worden veroorzaakt door vervuiling filteren. Met het gebruik van olansi-luchtreinigers wordt het mogelijk om frisse en schone lucht te ademen. Sommige luchtreinigers zijn superieur aan anderen in termen van filtratie. Anderen hebben een aantal superieure functies en meer recente technologie dan andere. Veel dingen moeten worden overwogen voordat ze er een pakken.

Olansi Air Purifier Leverancier (10)

De hoofdtaak van een luchtreiniger is om de deeltjes van de lucht en andere verontreinigende stoffen af ​​te handelen en ze uit de lucht te verwijderen. Dit gebeurt door lucht zuigen en lucht door filters om verontreinigende stoffen te verwijderen.


Bevochtiger

Een luchtbevochtiger is niet hetzelfde als luchtreiniger. Het hoofddoel van deze machine is ervoor te zorgen dat de luchtvochtigheid in de lucht aanvaardbaar is. In de winter is de lucht binnenkamers meestal droog. Tijdens een dergelijke tijd worden kachels gebruikt om het huis te verwarmen. Dit soort lucht kan infecties veroorzaken. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat vochtigheidsgehalte de hele tijd ideaal wordt gehouden. Luchtbevochtigers kunnen geweldig zijn in het voorkomen van ademhalingsproblemen zoals astma.


Het werk van een luchtbevochtiger is om wat vocht in de lucht toe te voegen. Er zijn verschillende soorten luchtbevochtigers, waarbij de belangrijkste warme mist en koude mist zijn. De koude mist gebruikt koud water, dat vervolgens wordt vrijgegeven via ultrasone golven en in de lucht. Dit betekent dat water wordt vrijgegeven als kleine druppeltjes in de lucht. Dergelijke luchtbevochtigers gebruiken verschillende technologieën.


Een hete mistbevochtiger verwarmt het water, waardoor de creatie van stoom is. Dit is wat wordt vrijgelaten in de lucht. Hoewel dit kan worden behandeld als een DIY, is het beter om professionele luchtbevochtigers te gebruiken om vochtniveaus ideaal te houden.


Het verschil

Door te begrijpen wat elk apparaat doet, is het gemakkelijker om ze te begrijpen en de verschillen te kennen. Voor iedereen die luchtfiltratie nodig heeft, dan eenChina luchtreinigeris de beste optie. Dit kan problemen met vervuiling aangaan en de lucht schoon houden.


Wanneer de problemen goed worden begrepen, is het gemakkelijk om te bepalen welk apparaat te krijgen. Als het probleem vocht is, is de beste keuze een luchtbevochtiger. Het soort apparaat om te kiezen hangt af van de specifieke behoeften van een huishouden.


Er zijn vandaag veel apparaten beschikbaar in de markt, en er zijn enkele luchtreinigingsfabrikanten die beweren dat ze niet kunnen bewijzen. Bedrijven zoals Olansi zijn al tientallen jaren in de buurt. Olansi Air Purifiers en luchtbevochtigers zijn getest en geprobeerd en ze werken goed. Er is een breed scala aan producten om uit te kiezen. Het beste is om te begrijpen wat echt nodig is en een keuze maakt op basis daarvan.


Schone lucht is een essentieel onderdeel van het leven, met zware vervuiling op verschillende plaatsen, vooral stedelijke instellingen. Het moderne huis vereist de beste luchtzuiveringssystemen. Olansi maakt allerlei luchtreinigers, waaronder HEPA-luchtreinigers en UVC-luchtreinigers.

Olansi Air Purifier Leverancier (3)

De beste luchtreinigerfabriek volgt strikte richtlijnen bij het creëren van de beste apparaten om de gezondheid binnen huizen te handhaven. Voor meer over daar een verschil tussenChina luchtzuiveraarsen luchtbevochtigers, u kunt een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansichina.com/china-air-purifier.htmlvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid