Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » China luchtreiniger » Kamers dat de installatie van Olansi woonkamer luchtreinigers vereisen

Kamers dat de installatie van Olansi woonkamer luchtreinigers vereisen

Aantal Bladeren:0     Auteur:China Air Purifier Fabrikant     Publicatie tijd: 2022-01-18      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Kamers dat de installatie van Olansi woonkamer luchtreinigers vereisen

Kamers dat de installatie van Olansi woonkamer luchtreinigers vereisen

Er zijn verschillende soortenluchtreinigersdie men kan halen voor hun huis. De keuze hangt vaak af van hoe goed de luchtreiniger reinigt, de aard van de verontreiniging aanwezig, en de koper persoonlijke smaak.


Er zijn allerlei soorten Olansi luchtreinigers, waarbij sommige mobiel. Mobile luchtreinigers zijn zeer eenvoudig over te dragen van de ene kamer naar de volgende. Wanneer de mobiele optie wordt gebruikt, betekent dit dat het gemakkelijk kan worden verplaatst naar delen van het huis die het meeste verkeer hebben.

China Olansi Air Purifier Manufacturer (79)

Mobile luchtreinigers kan worden verplaatst naar de keuken, waar voedsel wordt gemaakt. Vervolgens naar de woonkamer wanneer men misschien is ontspannend en tv-kijken, kan het worden verplaatst naar de slaapkamer 's nachts. Er zijn vele voordelen van het gebruik van de beste HEPA luchtreinigers, en misschien een noodzaak in de kosten woningen.


Er zijn gevallen waarin de luchtreiniger kan een beetje te groot en zwaar, waardoor het onmogelijk om het te verplaatsen naar andere kamers. In een dergelijk geval kan het gebied of ruimte die meestal verontreinigd is echt gebruik maken van de zuiveringsinstallatie. Zoek uit het deel van het huis dat zware vervuiling heeft en plaats het daar.


Het kiezen van de beste locatie is ook afhankelijk van de aard van de vervuiling die aanwezig is in het huis is. Als het belangrijkste probleem is per huidschilfers of stof, wordt de luchtreiniger best geplaatst in de woonkamer. Ook als men zich zorgen over de kwaliteit van de lucht tijdens het slapen, is het verstandig om een ​​plaatsluchtreinigerin de slaapkamer tijdens het slapen uur. Dit is een gebied van het huis waar veel tijd wordt besteed tijdens de slaap.


Overwegingen te maken

Het kopen van een luchtzuiveringsinstallatie is slechts een stap. Om ervoor te zorgen dat het even effectief is als het zou moeten zijn, heeft het in de juiste positie in het huis te worden geplaatst. Voor een goed resultaat, de luchtreiniger moeten buurt van de bron van de verontreiniging worden geplaatst. Echter, veel andere dingen moeten worden beschouwd als goed.


geur bronnen

Luchtreinigers kan worden geplaatst in de buurt van de bron van de geur, maar het heeft alleen zin als de luchtreiniger kan omgaan met geuren. Dit kan een groot ding en zeer nuttige aan het eind van de dag. Door het aanpakken van reuk voor het verspreid in het huis, het betekent dat alles blijft goed onder controle. Er zijn luchtreinigers die komen met krachtige filters die geuren kunnen aanpakken. Wanneer geplaatst in de buurt van de bron van de geur, ze zijn zeer functioneel en houden het huis lucht schoon.


Kamer grootte

Het kiezen van de juiste UVC-luchtreiniger of HEPA-luchtreiniger betekent het overwegen van de grootte van de ruimte die moet worden schoongemaakt. Er zijn veel fouten die kunnen worden gemaakt wanneer de grootte van de kamer wordt overwogen. Het is mogelijk om een ​​krachtige olansi-luchtreiniger te kiezen voor een kamer die te klein is. Dit betekent dat u te veel geld verbrandt om de zuiveringsinstallatie te draaien, wat niet duurzaam is. Er is ook de fout om een ​​luchtreiniger in een grote kamer te plaatsen dan mogelijk dekking.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (49)

De meeste leveranciers en fabrikanten van luchtreiniger geven richtlijnen over hoe de machines moeten worden gebruikt. Voor meer informatie over kamers die de installatie van Olansi vereisenwoonkamer luchtzuiveraars, je kunt een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansichina.com/home-air-purifier.htmlvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid