Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Kiezen tussen een ruimtevochtiger van de kamer en een Whole Air Purifier met UV-licht

Kiezen tussen een ruimtevochtiger van de kamer en een Whole Air Purifier met UV-licht

Aantal Bladeren:2     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-07-09      Oorsprong:aangedreven

Kiezen tussen een ruimtevochtiger van de kamer en een Whole Air Purifier met UV-licht

Kiezen tussen een ruimtevochtiger van de kamer en een Whole Air Purifier met UV-licht

PickingChina luchtzuiveraarskan een beetje verwarrend zijn vanwege de brede variëteit die momenteel de markt overspoelde. Olansi kan echter grote voordelen hebben sinds het bedrijf al bijna een decennium in het bedrijf is geweest, en biedt oplossingen voor woningen wereldwijd. Er zijn kamerzuiveraars en zuiveraars van whole-house.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (68)

Kamerzuiveraars

Dit zijn de meest voorkomende luchtzuiveraars die op de markt verkrijgbaar zijn en worden vaak aangetroffen in verschillende elektronische winkels wereldwijd. Meestal zijn ze vrijstaande gadgets die mogelijk geen professionele installatie nodig hebben. Deze hebben verschillende processen die kunnen worden gebruikt om te gaan met luchtvervuiling binnen een gegeven straal in een kamer.


Er zijn gevallen waarin luchtkwaliteit de slaap zou kunnen beïnvloeden. Als iemand zo'n probleem heeft, moeten ze overwegen om een ​​kamerluchtreiniger in de slaapkamer te plaatsen. In veel gevallen zijn kamerluchtzuiveraars gemakkelijk draagbaar en kunnen ze van de ene kamer naar de volgende worden verplaatst, wat heel handig is.


Voorspellen

• ze zijn draagbaar

• Ze hebben geen Havc-systeem nodig om goed te werken

• Geen professionele installatie die in de meeste gevallen nodig is

• De neiging hebben om goedkoper te zijn in vergelijking met opties van de hele woning


Nadelen

• Kan geuren produceren

• werkt mogelijk niet goed in de instellingen voor lagere snelheid

• Ze zijn luidruchtig, vooral bij instellingen voor hogere snelheid

• Kan ruimte innemen in een kamer


Whole-House Home Air Purifiers

In de meeste gevallen zijn de systemen verslaafd aan de Havc-systemen met kanalen en fans die in de lucht in het apparaat trekken. In veel gevallen zijn de systemen geïnstalleerd op de HAVC-kanalen. De complexiteit en prijs van deze zuiveraars variëren. Ze kunnen goedkope filters betrekken die zonder professionals kunnen worden afgehandeld; Er zijn ook standaardfilters of dure systemen die een professional nodig hebben om de installatie aan te pakken. Dit laatste kan nogal wat contant geld kosten. De vrijstaande zelf-aangedreven zijn vrij duur, en ze werken zonder het Havc-systeem nodig te hebben.


Voorspellen

• Ze zijn ideaal gelegen omdat de kanalen een primaire bron van verschillende luchtverontreinigende stoffen is

• Ze nemen niet veel ruimte in de woonkamer

• Ze zijn rustiger in vergelijking met eenpersoonskameropties


Nadelen

• Mag niet werken wanneer de HVAC uit is, tenzij ze er onafhankelijk van zijn

• vereisen meestal gedwongen luchtsystemen

• Ze targeren geen specifieke kamers, maar bieden eerder dezelfde zuivering aan alle kamers

• Ze zijn meestal vrij duur


Door het soort behoeften te begrijpen wat betreft vervuiling, wordt het gemakkelijker om het juiste soort systeem te kiezen om te hebben geïnstalleerd. Een van de dingen om erachter te komen, is of er kamers zijn die meer vervuiling hebben dan andere. In s die een geval; Een purifier met eenpersoonskamer kan de beste optie zijn, omdat het in die specifieke ruimte kan worden achtergelaten voor meer gepersonaliseerde luchtzuivering. Als het een algemeen ding is en één al een HVAC-systeem op zijn plaats heeft, is de optie Whole-House misschien de beste manier om te gaan.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (38)

Kies verschillende soorten luchtzuiveraars zoals hepa luchtzuiveraars ofPM2.5 luchtzuiverersVan het brede assortiment van Olansi-luchtzuiveraars van vandaag beschikbaar in de markt. Voor meer over

Een kamer luchtreiniger en een hele huisluchtreiniger met UV-licht, kunt u een bezoek brengen aan Olansi China bijhttps://www.olansichina.com/air-purifier.htmlvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid