Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Luchtzuiveringssysteemtechnologieën die worden gebruikt bij het creëren van op maat gemaakte private label thuisluchtzuiveraars

Luchtzuiveringssysteemtechnologieën die worden gebruikt bij het creëren van op maat gemaakte private label thuisluchtzuiveraars

Aantal Bladeren:0     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-08-06      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Luchtzuiveringssysteemtechnologieën die worden gebruikt bij het creëren van op maat gemaakte private label thuisluchtzuiveraars

Luchtzuiveringssysteemtechnologieën die worden gebruikt bij het creëren van op maat gemaakte private label thuisluchtzuiveraars

Luchtreinigers zijn geweldig in het elimineren van verschillende dingen uit de lucht. Dit omvat gas, geuren, schimmel, stuifmeel, virus, bacteriën, mijten, rook, verontreinigingen, allergenen, verontreinigende stoffen en stof. Er is een toename van de indoor vervuiling geweest, die het gebruik van noodzakelijk isChina luchtzuiveraars.


Er zijn verschillende merken op de markt en elk heeft zijn eigen specificaties die het moeilijk zijn voor de kopers om een ​​beslissing te nemen. Voordat u de ideale optie uitkijkt, helpt het de in gebruik van de technologie.

Olansi Air Purifier Leverancier (16)

Er zijn in dit geval twee categorieën. Er is actieve technologie en passieve technologie.

Passief

Deze technologie omvat luchtzuivering die wordt uitgevoerd door lucht in de zuiveringsinstallatie te trekken. Deze lucht wordt vervolgens doorgevoerd door filters in het apparaat, die verontreinigingen, geuren, gas, allergenen, stuifmeel, stof, etc. zuivert, sommige populaire passieve technologieën die vandaag in gebruik zijn, omvatten:

• HEPA- of generieke filters. Ze zijn het beste voor het filteren van vaste deeltjes

• Geactiveerde koolstof wordt gebruikt om geuren en chemische verbindingen te verwijderen

• Elektrostatische precipitatoren: deze zijn perfect voor het filteren van kleine deeltjes

• UV-filters: deze zijn perfect voor het omgaan met micro-organismen in de lucht

De zuiveraars in deze categorie maken gebruik van passieve technologie om filters als een vereiste te hebben om te functioneren zoals ze zijn ontworpen.


Actieve technologie

In deze categorie wordt de lucht buiten het apparaat gezuiverd. DeHome Air PurifierIn dit geval produceert een effect op de lucht. Deze luchtreinigers zijn er in twee soorten, namelijk:

• Ionisatorreinigers: dit zijn opties die sommige ionen produceren. Deze ionen bevestigen vervolgens aan deeltjes in de lucht en elimineren verschillende chemische verbindingen, stofproducten, enzovoort van de lucht die ze schoonmaken.

• Ozongeneratoren: deze zijn verantwoordelijk voor het wijzigen van zuurstofmoleculen in de lucht en maakt ze ozon. Het zijn deze die verschillende micro-organismen vernietigen en gassen en geuren binnen de lucht ontdoen.


Actief en passief

Dit is waar passieve en actieve technologieën samenkomen en hand in hand werken om een ​​efficiënte zuivering te geven. Deze woningluchtreinigers zijn de beste op de markt, omdat ze beter werken dan individuele technologieën.

Alvorens de ideale olansi-luchtreiniger te plukken, helpt het om zeker te zijn van het doel ervan. Het helpt om ervoor te zorgen dat de keuze voldoet aan het doel waarvoor het bedoeld is. Er zijn verschillende dingen die huisluchtzuiveraars moeten doen.


Allergieën: in stedelijke instellingen, is een stoffige omgeving heel gebruikelijk. Er is stuifmeel, kleine stenen, stof, enzovoort. De meeste mensen zijn er allergisch voor. EENHepa luchtreinigerkan dergelijke verontreinigende stoffen aan.


Astma: Dit is een ademhalingziekte die erger wordt als er onzuiverheden in de lucht zijn. Een luchtreiniger in een dergelijk geval moet ook het vermogen hebben om lucht te oxideren.


Geur: huizen vandaag hebben een beperkte ventilatie. Dit betekent dat luchtcirculatie vrij moeilijk is. Luchtstagnatie veroorzaakt geur. De geur kan ook worden veroorzaakt door branden, koken en schilderen. Een zuiveringsmachine moet in staat zijn om dergelijke problemen aan te kunnen als ze bestaan.

Olansi Air Purifier Leverancier (1)

Afhankelijk van of u te maken hebt met schimmel, rook, huisdieren, virussen of chemicaliën, moet u een olansi-luchtreiniger kiezen die in staat is om de lucht te reinigen. Kiezen tussen HEPA-luchtreinigers, UVC-luchtreinigers, PM2.5 luchtreinigers, en negatieve ionenreinigers hangt vaak af van het soort verontreinigende stof in huis. Voor meer informatie over luchtzuiveringssysteemtechnologieën die worden gebruikt bij het maken van op maat gemaakte private label thuisluchtzuiverers, je kunt een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansise.com/voor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid