Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Desinfecterende watergenerator » Olansi Mini Home Gebruik Natrium Hypochloriet Desinfecterende Watergenerator Elektrolyzed Water Disinfectant Machine voor het reinigen van desinfectie

Olansi Mini Home Gebruik Natrium Hypochloriet Desinfecterende Watergenerator Elektrolyzed Water Disinfectant Machine voor het reinigen van desinfectie

Aantal Bladeren:1     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-11-02      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Olansi Mini Home Gebruik Natrium Hypochloriet Desinfecterende Watergenerator Elektrolyzed Water Disinfectant Machine voor het reinigen van desinfectie

Olansi Mini Home Gebruik Natrium Hypochloriet Desinfecterende Watergenerator Elektrolyzed Water Disinfectant Machine voor het reinigen van desinfectie

Elektrolyzed Water heeft de afgelopen decennialiteit de populariteit en brede aanvragen in de gezondheidszorg, de voedingsindustrie en de milieusector gewonnen. Met toenemende veiligheids- en hygiëne-uitdagingen als gevolg van de uitbreken van CoviT-19 die veel last heeft geplaatst op de wereldeconomieën en gezondheidszorgsystemen, is elektrolyz water van groot gebruik geweest in klinische velden, voedingsindustrie, in onze particuliere woningen en kantoren voor preventie en controle over infecties. Onderzoekers hebben gemeld dat elektrolyzed water effectief is bij het deactiveren van verschillende respiratoire virussen en virussen die verantwoordelijk zijn voor mond- en klauwzeer.


Gezien het belang van elektrolyzed water en vooruitgang in waterelektrolysetechnologie, zijn verschillende bedrijven begonnen met het produceren van draagbare of olansi elektrolyzed watermachines zoals Ecasol, Clortech, Avenova, Microcyn, Ecoone en Microsafe. Een olansi elektrolyzed water desinfecterende machine is een draagbaar apparaat dat lokaal en on-demand water produceert door elektriciteit toe te passen op een mengsel van tafelzout (als het enige chemische additief) en tikwater in het apparaat. Dit proces splitst de chemische elementen in de zoutoplossing om een ​​effectiever desinfectiemiddel dan bleekmiddel te vormen.

Htb1mv3mbdfvk1rjsspoq6zfnpxa1

Het geproduceerde elektrolyzed water is een oplossing die hypochlorige zuur (HOCL) bevat die in staat is om bacteriën, virussen en schimmels te doden; en was aanzienlijk gebruikt in de oorlog tegen Coronavirus-infectie. Het is zeer effectief bij een pH tussen 6,5 en 7,5. De olansi elektrolyzed waterdesinfecterende machine wordt gekalibreerd in overeenstemming met de instructies van de fabrikant voor de inrichting om elektrolyzed water (inclusief chloor in een bepaalde concentratie) te produceren of te genereren bij een specifieke pH (van 6,5 tot 7,5). Een pH-bewakingsset gekalibreerd op een kleurenkaart is opgenomen in het apparaat.


Hoe Olansi Eleektrolyzed Water Disinfectant Machine werkt.

Olansi Electrolyzed Water Desinfectant Machine werkt via een elektrochemisch proces dat elektrolyse wordt genoemd. Elektrolyse is het proces waarbij een chemische stof chemisch wordt ontbonden door een elektrische stroom door een oplossing van de stof die ionen te passeren. Dit proces treedt op in een elektrolytische kamer die bestaat uit negatieve (kathode) en positieve elektroden (anode) gescheiden en ondergedompeld in een oplossing van de chemische stof die negatief en positief opgeladen ionen bevat. Alles wat nodig is, is een tafelzout!

• Giet tik of gedistilleerd water in de Olansi Eleektrolyzed Water Disinfectant Machine tot het merk aangegeven op de machine

• Voeg de vereiste hoeveelheid tabelzout toe dat door de fabrikant in de gebruikershandleiding is opgegeven

• Vervang het deksel en maak verbinding met een voeding

• Schakel de machine in en wacht op een bepaalde periode zoals gespecificeerd in de gebruikershandleiding

• Controleer of de PH-teststrip naar paars wordt. Dit duidt op het elektrolyzed water (hypochloreuze zuur) is klaar voor gebruik.


Een olansi elektrolyzed waterdesinfecterende machine is ontworpen voor de productie van zuur elektrolyzed water (via continue elektrolyse) on-demand en lokaal met behulp van een zoutoplossing van tafelzout (gebruikt in koken) en tikwater.


Het chemische proces: tijdens het proces van elektrolyse van zoutoplossing, ondergaan de moleculen van beide tabelzout (NaCl) en leidingwater (H2O) chemische veranderingen en worden ze opgesplitst in hypochlorige zuur (HOCL) en natriumhydroxide (NaOH). Het proces van elektrolyse bestaat uit twee halve reacties, namelijk oxidatie- en reductie-reacties. Oxidatiereactie vindt plaats in de anode van de elektrolytische kamer van het apparaat, terwijl de reductiereactie optreedt bij de kathode van de elektrolytische kamer. Deze twee halve reacties die in de elektrolytische kamer voorkomen, worden gescheiden door een diafragma.


Een basisschematische weergave van elektrolyseproces die optreedt in de elektrolytische kamer van een olansi-elektrolyzed desinfecterende watermachine wordt hieronder weergegeven:


Belangrijkste kenmerken van een Olansi Eleektrolyzed Water Disinfectant Machine

Enkele van de belangrijkste kenmerken van een olansi elektrolyzed water desinfectiemachine zijn:

• Continue elektrolyse

• Gebruikt een eenfasige voeding

• produceert elektrolyz water bij een pH tussen 5,0 en 7,5

• Genereert een effectief chloorgehalte van minder dan 120 ppm (delen per miljoen)

• kosteneffectief in vergelijking met regelmatige aankoop van chemicaliën zoals bleekmiddel voor het reinigen en desinfecteren

• Het geproduceerde desinfectiemiddel is hocl) hypochlorig zuur. Het is volledig veilig (indien per ongeluk geconsumeerd) en niet-irriterend.

• Het is milieuvriendelijk, niet-toxisch en veilig

• Het is zeer effectief ten opzichte van chloor bleekmiddel omdat het de sporen van bacteriën, virussen en schimmels doodt en voorkomt dat ze groeien.


Toepassingen van elektrolyzerd water

Het elektrolyzed water geproduceerd door de machine heeft een sterke desinfecterende en sterilisatiepotentieel waardoor het geschikt is voor de verschillende toepassingen hieronder:

• Home Desinfectie en sanitaire voorzieningen: elektrolyzed water worden gebruikt in het desinfecteren rundvlees, chevron (geitenvlees), snijplanken, badkamervloeren, enzovoort. Het wordt ook gebruikt als handzuiveringsmiddel. Het kan worden gebruikt om de lucht in onze woonkamer te desinfecteren om de binnenluchtkwaliteit te verbeteren door misters te gebruiken. Doses elektrolyz water kunnen worden toegevoegd aan wateropslagtanks voor het desinfecteren en steriliseren van het drinkwater.

• Desinfecteerrestaurants: op aanvraag, genereer elektrolyz water met tik of gedestilleerd water, tafelzout en elektriciteit. Gebruik het wassen, desinfecteren en sanitize groenten, fruit, vis, pluimvee, vlees en zeevruchten. Zorg ervoor dat u alle oppervlakken die contact maken met voedsel ontsmet.

• Vee: het onderhouden van een gezuiverde omgeving voor vee, zorgt voor een veilige omgeving voor dieren om te leven. Dit kan worden bereikt door zure elektrolyzed water te gebruiken om microbiële activiteiten van bacteriën, schimmels en virussen in vee omgeving te desinfecteren en te beheersen.

• Supermarkten: desinfecteer alle oppervlakken die in contact zijn met voedsel in de bakkerij, aanrechtbladen, leveringen en slachterijen

• Tandheelkundige klinieken: elektrolyzed water wordt gebruikt in tandheelkundige klinieken voor het desinfecteren en voor orale reiniging.

• Wondverzorging: gebruikt voor het desinfecteren van wonden en helpt bij het versnellen van de genezing van wonden.

H1FD6AB 15541647508 9D3FB65B25994BBK

Conclusie

Elektrolyzed water zijn effectieve ontsmettingsmiddelen met verschillende significante toepassingen. Vandaar de behoefte aan betaalbare, kluis en milieuvriendelijke elektrolyzed water die apparaten zoals een olansi elektrolyzed waterdesinfecterende machine genereren. De flexibiliteit en betaalbaarheid maken het nuttig in onze particuliere huizen, kantoren, supermarkten, bakkerijen, slachterijen, etc. voor het lokaal en on-demand van elektrolyzed water. Voor meer informatie over Olansi Mini Home UseNatriumhypochloriet desinfecterende watergenerator elektrolyzed water desinfecterende machineVoor het reinigen van desinfecting kunt u een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansichina.com/disinfectant-water-generator.htmlvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid