Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Overwegingen om te maken bij het kopen van een luchtreiniger uit China fabriek

Overwegingen om te maken bij het kopen van een luchtreiniger uit China fabriek

Aantal Bladeren:0     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-05-24      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Overwegingen om te maken bij het kopen van een luchtreiniger uit China fabriek

Overwegingen om te maken bij het kopen van een luchtreiniger uit China fabriek

Luchtzuivererszijn in de meeste huishoudens een noodzaak geworden, vooral voor mensen die gezond leven houden. Het kiezen van de juiste luchtreiniger maakt het mogelijk dat een huis vrij is van pathogenen die mogelijk de gezondheid kunnen beschadigen.


Er zijn veel soorten luchtzuiveraars waarmee men kan kiezen. Er zijn PM2.5 luchtreinigers, desktopluchtreinigers, UVC- en negatieve ionenzuiveraars. Sommige zuiveraars moeten de filters na een bepaalde periode vervangen. Het veranderen van de filters kan zes maanden of een jaar worden gedaan wanneer ze geplooid zijn. Als het luchtfilter actieve kool gebruikt, moet deze na elke drie maanden worden gewijzigd.

China olansi luchtreiniger fabrikant (80)

Veel eenheden worden meestal geleverd met een indicator die precies laat zien wanneer u dingen moet veranderen of ze schoonmaken als ze kunnen worden schoongemaakt. Er zijn zoveel filters beschikbaar in de markt. Degenen met koolstof die wordt gebruikt om geur te verwijderen, hebben de neiging meer te kosten. Het is belangrijk om de certificeringen ook te beschouwen. Luchtreinigers werken meestal gedurende de dag en nacht. Dit betekent dat ze effectief moeten zijn en men moet overwegen of ze energie-efficiënt zijn of niet.


Enkele dingen om te overwegen bij het verkrijgen van een Olansi-luchtreiniger omvatten:

• Kamergrootte: het is belangrijk om te overwegen of de woningluchtreiniger uw kamergrootte aankan. Overweeg de beoordeling van denegatieve ionenluchtreiniger. Overweeg het maken van het model omhoog en overweeg op hoe laat de zuiveringsmachine bedoeld is om te worden gebruikt.

• Ruis: een luchtreiniger wordt niet alleen beoordeeld door de prestaties. Men moet overwegen hoe goed men ermee kan leven. Omdat de machines overal moeten worden gebruikt, is het ideaal voor hen om zo stil mogelijk te zijn. De geluidsclassificatie moet ongeveer 50 zijn. Dit is rond het soort geluid dat een koelkast maakt. De meeste fabrikanten omvatten deze details op de verpakking of hun websites. Het is logisch om enkele van de beste manieren te vinden waarin ruis kan worden verminderd. De zuiveringsinstallatie draaien naar de hoogste instelling wanneer iemand niet in de buurt is en het draait als u dichtbij bent, is een geweldige manier om het geluid te verminderen. Het kan ook raadzaam zijn om een ​​HEPA-luchtreiniger te krijgen die bedoeld is voor grotere kamers in een veel kleinere kamer. In dit geval, zelfs bij lage snelheden, heeft het filter de neiging om meer lucht te filteren.

• Kenmerken: sommige functies maken een luchtreiniger een van de toevoegingen aan uw ruimte. Een van de dingen om te overwegen is het type filter. Wanneer het filter wasbaar is, betekent dit dat men meer tijd bespaart. Wanneer herbruikbare filters worden gebruikt, filteren ze grote deeltjes uit voordat ze naar het primaire filter gaan. Dit lijkt de levensduur van het hoofdfilter uit te breiden tijdens het besparen van geld uitgegeven aan het kopen van filters.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (79)

Olansi Air Purifierszijn enkele van de beste op de markt. Er zijn verschillende luchtfiltercategorieën beschikbaar op de markt. Deze omvatten UVC- en HEPA-luchtreinigers. Geweldige zorg moet worden genomen bij het verkrijgen van een huisluchtzuivering om te garanderen dat het volgens de verwachtingen werkt.


gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid