Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtzuivering » Top 6 Air Purifier voor het verminderen van de VOC's

Top 6 Air Purifier voor het verminderen van de VOC's

Aantal Bladeren:5     Auteur:Site Editor     Publicatie tijd: 2016-04-20      Oorsprong:aangedreven

Top 6 Air Purifier voor het verminderen van de VOC's

De beste manier om Binnen VOC-niveau te verminderen is ventilatie en broncontrole. Wanneer deze opties beperkt zijn of u meerdere chemische gevoeligheden (MCS) hebt, kunt u luchtreinigers gebruiken met actieve gas- en geurcontrolechnieken. We hebben een lijst met zeven beste VOC's-luchtzuiveraars in gesloten ruimte bestudeerd en gecompileerd.


We nemen ook een lijst met VOS-luchtzuiveraars op om uw selectieproces te vereenvoudigen.


Daar gaan we.


Wat zijn vluchtige organische verbindingen?


Volatiele organische verbindingen of VOC's worden vrijgegeven in de lucht in de vorm van gassen en stoom uit verf, parfum, luchtverfrissers, schoonmaakproducten, meubels of roken, koken of brandend hout.


De meest voorkomende vluchtige organische verbindingen zijn formaldehyde, tolueen, benzeen en ethyleenglycol. Langdurige blootstelling aan VOC's kan veel gezondheidsproblemen veroorzaken, inclusief het risico op kanker.


VOC Filtration Technology:


Technologieën voor het regelen van vluchtige organische verbindingen, geuren en gassen in de lucht zijn:


  • Chemische adsorptie (geactiveerde koolstof wordt vaak gebruikt als adsorptiemateriaal),

  • Photocatalytic oxidatie (PCO),

  • Plasma, en

  • Ozongenerator.


Chemische adsorptie is een gemeenschappelijke methode van draagbare luchtreiniger.


VOC Luchtzuiveringslijst:


Hier is een lijst die u kunt volgen:H653F8E68A5F240E4B079EC4748E4E52BC Htb1jok_bl1h3kvjszfbq6zsmxxay H49EB0177272B4CB9BDCEF61C30356364L
HLB1HCJXSQZOK1RJSZFLQ6YI4VXAC Htb1iqnzahus3kvjszkbq6xqkfxau Htb1tu4ua4z1gk0jszsgq6yvwpxah✓ een dikke laag geactiveerd koolstof- of adsorptiemedium


De hoeveelheid geadsorbeerd materiaal in gas- en geurfilters is recht evenredig met het controleffect van VOC's. Alleen die met meer geactiveerde koolstof of andere adsorptiematerialen zijn geselecteerd. De gemeenschappelijke adsorptiematerialen zijn als volgt:


  • Geactiveerde koolstof

  • Geactiveerd alumina

  • zeoliet

  • kaliumjodide

  • Bodemmineraal


Alleen korrelvormige of korrelige adsorptie-media-filter kan worden geselecteerd. Vermijd het gebruik van geïmpregneerde dunne actieve koolplaatfilters, die minder efficiënt zijn.


✓ Vermijd het gebruik van ozongenerator


Ozonators zijn zeer effectief in het neutraliseren van vluchtige organische verbindingen en chemicaliën in de lucht. Maar deze zijn niet geschikt voor leefruimte.


Vermijd bovendien andere elektronische VOC's filteren, zoals PCB's of plasma. Als u astma of ademhalingsproblemen heeft, werken ze langzaam en produceren ze ozon, die niet geschikt is.


Als de zuiverder wat elektronische add-on heeft, moet u ervoor zorgen dat het koolhydraat is goedgekeurd.


✓ Gebouwd in VOC-sensor


Voor uw gemak kunt u een luchtreiniger kiezen met ingebouwde VOC-sensor. Het past automatisch de ventilatorsnelheid aan volgens het niveau van de binnenstam. Deze functie is echter niet gebruikelijk in consumentenluchtreinigers. U kunt altijd een TVOC- en formaldehyde-sensor krijgen om de concentratie van VOC's in uw huis in realtime te controleren.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid