Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Waar moet ik mijn UV-luchtreiniger voor mijn kamer plaatsen?

Waar moet ik mijn UV-luchtreiniger voor mijn kamer plaatsen?

Aantal Bladeren:6     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-06-28      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Waar moet ik mijn UV-luchtreiniger voor mijn kamer plaatsen?

Waar moet ik mijn UV-luchtreiniger voor mijn kamer plaatsen?

Er is geen twijfel aan het feit dat een ChinaUV Air Purifierkan veel voordelen bieden die eenmaal zijn geïnstalleerd in huizen, kantoren of een andere ruimte. Dit kunnen voordelen zijn zoals het verwijderen van slechte en beledigende geur, waardoor je gezond kunt leven, zodat je goed slaapt, verwijder van radon en nog veel meer. De voordelen van het installeren van een China UV-luchtreiniger in uw huis zijn bijna onbegrensd. Dit is waarschijnlijk de reden waarom de meeste mensen niet genoeg lijken te krijgen van wat Olansi UV Air Purifier nu moet bieden.

China olansi luchtzuiveringsfabrikant (8)

Hier is een probleem

Ondanks alle bovengenoemde voordelen die Olansi UV Air Purifier kan bieden, lijkt er één probleem te zijn waarvoor gebruikers worden geconfronteerd. Dit weet niet hoe je hun UV-luchtreinigers moet plaatsen. Zo eenvoudig, omdat dit misschien klinkt, kan het u ontnemen van het ervaren van de voordelen die een dergelijk apparaat is gemaakt om aan te bieden bij gebruik.


Voordat u denkt over het contacteren van een UV-luchtzuiveringsfabriek, wordt het aanbevolen om te weten hoe dit apparaat in uw ruimte kan worden geplaatst voor maximale resultaten. Het is niet nodig om ongerust te zijn, want dit bericht zal erop gericht zijn om u te helpen. Het zal alles uitleggen over het plaatsen van uw China UV-luchtreiniger in de juiste positie voor optimale prestaties.


Wat je hoort te weten

Als het gaat om het plaatsen van een UV-luchtreiniger in de juiste positie, is het zeer cruciaal om één ding te begrijpen. Dit is het feit dat u een dergelijk apparaat wilt om alle lucht in uw kamer schoon te maken in plaats van een kleine hoek. Dit is een fout die de meeste mensen meestal maken. Ze nemen contact op met een Leverancier van de UV Air Purifier, maken de aankoop en beginnen met klagen dat ze nog moeten ervaren de voordelen waarvoor deze apparaten bekend zijn. De juiste positie is erg belangrijk en mag om welke reden dan ook nooit worden genegeerd. Het is daarom belangrijk om te begrijpen hoe deze technologie is gepositioneerd of geplaatst voordat u contact opneemtUV-luchtzuiveringsfabrikant. Dit is de enige manier om een ​​goede prijs-kwaliteitverhouding te krijgen.


Nadat u bent erin geslaagd een boven- en betrouwbare UV-luchtreiniger te kopen, is de volgende stap altijd om zo op de juiste plek te hebben. Van je wordt verwacht dat je je kamer beter begrijpt. Dit is vooral vereist wanneer u probeert om te gaan met slechte geur uit de keuken of een ander deel van een dergelijke ruimte. Het kan ook een beschimmelde kelder zijn. Wanneer je het in een van deze plekken plaatst, is er een zeer goede kans om het op de meest effectieve manier van onaangename geur kwijt te raken.


Soms geeft een betrouwbare fabrikant van de UV-luchtzuiveringsinstallatie u een aantal nuttige tips over hoe het best het apparaat kan gebruiken. Merk echter op dat er niets wetenschappelijk of technisch is over een dergelijk proces. Het is in feite alles over het identificeren van gebieden in uw kamerruimte waar er slecht en onaangename geur lijkt te zijn. Ook kunnen dit mogelijk maken dat het gevaarlijk is van gevaarlijke chemicaliën en gas. Dit gebeurt meestal met behulp van zijn geactiveerde koolstoffilter.


Sommige belangrijke tips om altijd te onthouden

• Zorg ervoor dat u wilt achterhalen waar u dit apparaat kunt plaatsen voordat u contact opneemt met een UV-luchtreinigerfabriek

• Er zijn momenten waarop u hulp kunt krijgen bij de fabrikant van een UV-luchtreiniger. Dit kan tot op zekere hoogte beperkt zijn


Sommige factoren om te overwegen

Als het gaat om het vinden van de juiste plek waar een China UV-luchtreiniger kan worden geplaatst, zijn er variabelen of factoren die u altijd in aanmerking moet nemen. Zonder deze kun je worstelen om het goed te krijgen.


1 - Kamergrootte

Dit is het eerste om te overwegen als het gaat om hoe jouwUV Air Purifiermoet worden gepositioneerd voor optimale prestaties. Veel mensen geloven dat het niet mogelijk is om kleine UV-luchtzuiveraars te plaatsen in ruimtes die groot zijn. Dit is op geen enkele manier waar. In feite kunt u gebruik maken van een kleinere UV-luchtreiniger in ruime kamers. Het is eigenlijk alles om het op de juiste plek te zetten om slechte geur te verwijderen.


Als u bijvoorbeeld een kamer heeft die ongeveer 100 vierkante voet meet, is het niet nodig om een ​​UV-luchtreiniger te plaatsen die bedoeld is voor een ruimte van 50 voet in het midden. Hieronder staan ​​enkele tips om te weten of een UV-luchtreiniger perfect zal zijn voor uw kamer.


• Bepaal de CADR. Dit is een indicatie van hoeveel lucht op uurbasis wordt gefilterd. Wanneer het nummer hoog is, weet dat zijn filtertarief snel zal zijn.

• Bepaal het gebied van een dergelijke ruimte. Daarna zorgt u ervoor dat de CADR twee derde (minimum) van een dergelijk gebied is.

2 - Uw kamers kennen

Voordat u contact opneemt met de fabrikant van een UV-luchtreiniger, is het zeer cruciaal om alle gebieden die vies in uw kamer zijn te identificeren. Ontdek bijvoorbeeld spaties die te veel stof bevatten, huisdieren en fijne deeltjes. De reden voor zo is dat u geen UV-luchtreiniger in vlekken wilt houden die netjes zijn. Dit zal uiteindelijk slechts verspilling van tijd afnemen, aangezien er niets wordt gefilterd.


Belangrijke opmerkingen om te onthouden

• UV-luchtzuiverers functioneren goed wanneer u de bron van slechte geur in uw kamer kunt achterhalen.

• Zet ze op plaatsen waar ze meestal nodig zijn. Dit betekent dat ze waarschijnlijk niet op één plek worden gestationeerd.

• Als uw probleem slechte lucht van buitenaf is, overweeg dan het plaatsen van dergelijk apparaat uw vensters te sluiten.


3 - Electronics in de buurt

Er is iets dat UV-luchtzuiverers werken op basis waarvan de meeste mensen het niet weten. Dit is golflengte. Met een technologie zoals dit, wordt het altijd aanbevolen om andere elektronische apparaten dicht bij te houden voor mogelijke interferenties die moeten worden vermeden. Als er andere apparaten rond zijn, is het geven van een afstand van ongeveer 5 feet niet een slecht idee.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (68)

Conclusie

Na het bovenstaande te hebben gezien, is het vrij duidelijk dat als het gaat om hoe je ChinaUV Air PurifierKan worden gepositioneerd voor de beste resultaten, er zijn veel factoren die meestal in het spel komen. Voordat u contact opneemt met een UV-luchtreinigerfabriek, zorg er dan voor dat u deze variabelen hebt begrepen.


gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid