Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtzuivering » Wasbaar pre-filter in luchtzuiveraars van Thailand en hun belang

Wasbaar pre-filter in luchtzuiveraars van Thailand en hun belang

Aantal Bladeren:1     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-11-01      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Wasbaar pre-filter in luchtzuiveraars van Thailand en hun belang

Wasbaar pre-filter in luchtzuiveraars van Thailand en hun belang

Luchtzuivererszijn belangrijk in de wereld van vandaag, en er zijn zoveel opties beschikbaar op de markt.


Het vinden van de ideale luchtreiniger is niet altijd gemakkelijk, en er zijn veel misvattingen ongeveer hetzelfde. Veel mensen begrijpen de luchtreinigers niet volledig. Een deel dat de meeste mensen niet begrijpen, is het belang van pre-filters.


Voorlopige filters worden gevonden in de eerste fase van de meeste luchtreinigers. Ze komen in verschillende vormen en typen en elke fabrikant heeft zijn eigen porierfilter. Het PRE-filter filtert meestal niets. Het hoofddoel Pre-Filters is om HEPA-filters te beschermen tegen verontreinigd te worden en daarom hun leven te verlengen.

Olansi Air Purifier Leveranciers (13)

Wasbare pre-filters in luchtzuiverers van Thailand

Pre-filters zijn een belangrijk onderdeel van luchtreinigers en het vangt de grootste deeltjes. Dit is hoe het primaire filter wordt beschermd. Een pre-filter is erg handig omdat het grote deeltjes zoals stof, tapijthaar en huisdierenhaar kan verzamelen. Dit verlengt het leven van HEPA-filters.


Het is belangrijk op te merken dat HEPA-filters ook in staat zijn om grotere deeltjes te behouden. Echter, wanneer om dit te doen, deHepa luchtreinigerWordt vrij snel vies en er is mogelijk dat het nodig is om de filters vaak te veranderen dan het geval zou zijn met pre-filters op zijn plaats. Een pre-filter is zo veel gemakkelijker om te onderhouden en schoon te maken. Dit betekent meer besparingen en het niet nodig om vervangende filters die vaak worden vervangen.


Sommige pre-filters zijn verbonden met koolstoffilter en HEPA-filters. Dergelijke filters zijn wasbaar. Dit geldt met de meeste 3-in-1 filters. Andere filters komen afzonderlijk, en ze vereisen zeer specifieke procedures om effectief schoon te maken.


Efficiëntie

De efficiëntie van een voorfilter kan niet worden vergeleken met die van een HEPA-filter. De efficiëntie van pre-filters ligt meestal tussen 20-70%. De MERV-rating is meestal tussen 1-8. Dit betekent dat de pre-filters deeltjes kunnen bevatten die tussen 2 tot 10 micron in omvang zijn.


Het pre-filter is een geweldige toevoeging aan luchtreinigers van Thailand, en het kan geweldig zijn in kamers waar huisdieren opnieuw zijn. Dierlijk haar wordt vastgelegd door deze filters, die de vervuiling verminderen.

Zijn er nadelen geassocieerd met pre-filters?

In sommige apparaten kan het gebruik van een voorfilter als een nadeel worden gezien. Dit is vooral in het geval van een zwak apparaat dat geen adequate luchtstroom heeft. In dit geval wordt het luchtfilter meestal gecombineerd met een koolstoffilter.


Het gebruik van een pre-filter heeft ook het potentieel van het vergroten van het motorgeluid. Dit kan worden veroorzaakt door verstopte luchtinlaat in de ventilatieopeningen. Wanneer de motor begint te buzzelen en geluiden te maken, betekent dit dat de lucht niet genoeg is. Er is een groot verschil in prestaties wanneer de pre-filters worden gebruikt in krachtigere modellen.


Er zijn verschillende soorten pre-filters. Ze komen in verschillende structuren en worden gemaakt met behulp van verschillende materialen. De materiaalkeuze is meestal afhankelijk van de fabrikant van de luchtreiniger.

Olansi Air Purifier Leveranciers (3)

Olansi Air Purifiers worden gemaakt met zeer specifieke dingen in gedachten. Het is om deze reden dat ze zo efficiënt en betrouwbaar zijn. Olansi maakt HEPA-luchtreinigers en UVC-luchtzuiveraars, onder andere. Voor meer over wasbaar pre-filter inLuchtzuiverers van Thailanden hun belang, kunt u een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansith.com/voor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid