Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Wat is de beste grote kamer Air Purifier in Canada-markt in 2021 en 2022?

Wat is de beste grote kamer Air Purifier in Canada-markt in 2021 en 2022?

Aantal Bladeren:0     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-07-16      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Wat is de beste grote kamer Air Purifier in Canada-markt in 2021 en 2022?

Wat is de beste grote kamer Air Purifier in Canada-markt in 2021 en 2022?

Statistieken tonen aan dat de meeste luchtzuiverers in Canada niet goed genoeg zijn als het gaat om het verwijderen van schadelijke verontreinigende stoffen uit de lucht. Dit komt omdat veel gebruikers hebben geklaagd dat dergelijke apparaten niet efficiënt zijn in het verwijderen van rook, stof, pollen, allergenen en vele anderen. De waarheid is dat het kiezen van het rechtLuchtreiniger fabrikantis iets dat tijd nodig heeft. Dit komt omdat u alle verschillende opties op de markt moet doorzoeken. Zelfs als u van plan bent een China-luchtreiniger te kopen, is het nog steeds hetzelfde proces.


Zoeken je naar de beste luchtzuiveringsleverancier om te betuttelen in Canada? Beteken je dat de meeste beschikbare opties niet goed genoeg zijn als het gaat om het voldoen aan je behoeften? Het belangrijkste doel van deze post is om enkele van de beste luchtzuiverende apparaten voor Canadezen te onthullen. Elke keer dat u een van deze onderstaande opties kiest, verwacht altijd stof, rook, geur, bacteriën, virussen en andere schadelijke verontreinigende stoffen die worden geraakt.

Olansi Air Purifier Leverancier (11)

Hier is het beste deel

Na het uitchecken van de details van dit artikel hieronder, weet u de juiste luchtzuiveringsfabriek om mee om te gaan. Dit komt omdat de opties van elke gokwerk uit de weg halen.


Blue Pure 211+

Er is iets dat de meeste Canadezen nog moeten begrijpen over Blue Pure 211+. Dit is het feit dat het een van de meest krachtige luchtreinigers is. Als het gaat om premium-functies, is het ongeëvenaard. In de loop der jaren is deze luchtzuiveringsfabrikant gewijd aan het helpen van mensen die heel gezond leven, niet alleen in Canada, maar ook andere delen van de wereld. Het is een gecertificeerd apparaat dat u in uw ruimte kunt gebruiken met de rest van de geest. Stel je een luchtreiniger voor die je kamer tot minstens vijf keer kan reinigen.


Dit is wat Blue Pure 211+ kan in staat stellen uit de eerste hand te ervaren. Het is waarschijnlijk een van de meest effectieve luchtreinigers. Dit komt door het ontwerp dat 3600 in staat stelt. Met zijn 3Stage filtratieproces, kunt u er zeker van zijn dat er geen schadelijk deeltje in uw kamer blijft. Het ervaren van echt comfort hoeft niet ingewikkeld of moeilijk te zijn. Deze fabrikant van de luchtreiniger maakt zo'n mogelijk. De functies zijn behoorlijk vergelijkbaar met die van een betrouwbareChina luchtreiniger. Sommige hiervan zijn:


• Het kan een ruimte schoonmaken die ongeveer 540sqft meet

• De CADR is 340m3 / uur

• Het 3Stage filtratieproces omvat voorfilter, geactiveerd koolstof- en geavanceerd filter

• Generatie met een laag geluid (32dB-56 dB)

• En meer


Levoit core 300

Levoit-kern is een leverancier van luchtreiniger die in de loop der jaren voldoende lof is van Canadezen. Sommigen hebben zelfs zijn prestaties en betrouwbaarheid vergeleken met wat Olansi Air Purifier te bieden heeft. De waarheid is dat allebei (Levoit en Olansi Air Purifier) ​​op veel manieren anders zijn. Nadat hij al deze heeft gezegd, is het cruciaal om te weten dat Levoit Core 300 de neiging heeft op te vallen onder verschillende luchtzuiveraars die u in de markt zult tegenkomen.


Als u bijvoorbeeld lijdt aan allergieën, is dit een van de beste opties die u kunt verkennen. Daarom wordt gesuggereerd dat u erachter komt of een luchtzuiveringsleverancier het heeft voordat hij een ander merk kiest. Het is zeer effectief voor het ontdoen van geuren, rook, stof en meer. Met Levoit Core 300, bent u zeker elke nacht kwaliteitsslapen. Ook maakt de 3-fan snelheid het een van de meest flexibele opties op de markt. Meer van de kenmerken zijn:


• 99,97% van de gevaarlijke en schadelijke verontreinigende stoffen zal ingesloten zijn

• Het heeft een CADR-rating van 250m3 / uur

• Met zijn laagste geluid is 24dB, bent u gegarandeerd ononderbroken slaap

• het wordt geleverd met een timer voor automatische reiniging

• Het drielandige filtratieproces omvat voorfilter, geactiveerd koolstof- en HEPA-filter

• En anderen


Winix 5500-2

Er is geen twijfel aan het feit dat Winix 5500-2 zeer efficiënt is als het gaat om het schoonmaken van een ruimte. Het wordt bijvoorbeeld geleverd met een turbo-instelling die ongeveer 250CFM kan bereiken. Ook is het cruciaal om erop te wijzen dat dit apparaat gebruik maakt van een technologie die uniek is. Sommige typische voorbeelden hiervan zijn de slimme sensoren die de kwaliteit van de lucht in uw kamer automatisch bewaken. Ook is er de PLASMAWAVEAVE-technologie. Al deze zijn om een ​​perfect schoonmaakproces te garanderen.


Verder wordt het geleverd met een licht dat kan helpen de kwaliteit van de lucht te detecteren. Dit betekent dat je niet hoeft te raden over je lucht die wordt vervuild of niet. Tijdens het slapen kunt u deze aanpassen aan de slaapstand. Dit maakt zijn geluidsopwekking verminderd. Hieronder staan ​​zijn functies:


• Het reinigingsproces is krachtiger dan welke reguliere regelmatigluchtzuiveringsinstallatie

• De PLASMAWAVE-technologie is effectief bij het verwijderen van chemische dampen, pollen, allergenen, geuren en meer

• Voor een effectief reinigingsproces wordt ook geleverd met geavanceerde HEPA-filtertechnologie

• Het kan een kamer schoonmaken die 350sqft meet


Germguardian AC4300

Germguardian AC4300 is een zeer populair apparaat dat u kan helpen om kiemen in uw kamer te verwijderen. Het zuiveringsproces is redelijk effectief vanwege het 3-laags proces. Deze kunnen prefilter zijn die ervoor zorgt dat grote deeltjes vastzitten. Hierdoor kan het HEPA-filter al heel lang duren voordat vervanging vereist is. Het geactiveerde carbonfilter kan van geuren van uw kamer ontdoen.


Onder de verschillende hier vermelde opties lijkt Germguardian AC4300 het laagste geluid te genereren tijdens de slaapmodus. Het wordt geleverd met een UV-C die kan helpen bij het doden van allergene allergenen en virussen. Dit is een van de beste luchtreinigers die Canadezen zonder gedoe kunnen gebruiken. De enige Snag is dat het alleen in kleine ruimtes kan worden gebruikt in tegenstelling tot de hierboven genoemde opties.


Olansi Air Purifier (K15B)

Als het gaat om het schoonmaken van de lucht in uw kamer, heeft een olansi-luchtreiniger veel te bieden. In de loop der jaren is dit een China Air Purifier die erin geslaagd is om veel positieve beoordelingen van gebruikers aan te trekken. De functies die het brengt, zijn een typisch bewijs van het feit dat de technologie van de luchtreiniger is geavanceerd dan wat er in het verleden ze in het verleden kende.


Net als de optie die hierboven is uitgelegdOlansi Air PurifierK15B is bedoeld voor commerciële ruimtes. Bijvoorbeeld, zijn CADR is ongeveer 800. Ook zal het dubbele filter zorgen voor schone lucht. Andere functies die u zult ontdekken zijn:

• Indicatoren voor luchtvervuiling

• Genereert weinig ruis

• het stroomverbruik is vrij minimaal

• Het is zeer effectief bij het verwijderen van schadelijke gassen uit uw ruimte

• Het is zeer duurzaam

• Het kan gemakkelijk van de ene plaats naar de andere worden verplaatst binnen een ruimte vanwege het onderste casterwielontwerp

Olansi Air Purifier Leverancier (7)

Conclusie

Het is vrij duidelijk dat het kiezen van de juiste luchtreinigerfabriek niet moeilijk of ingewikkeld hoeft te zijn. Gezien alle hierboven genoemde opties, kunt u zien dat er verschillende hoogwaardige luchtreinigers zijn die Canadezen zonder enig probleem kunnen gebruiken. Deze zijn getest en bewezen apparaten. Voor meer over de beste grote kamerwoningluchtzuivering in de Canada-markt in 2021 en 2022, kunt u een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansifr.com/voor meer informatie.


gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid