Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Wat zijn de belangrijke componenten van een luchtreiniger?

Wat zijn de belangrijke componenten van een luchtreiniger?

Aantal Bladeren:2     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-06-24      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Wat zijn de belangrijke componenten van een luchtreiniger?

Wat zijn de belangrijke componenten van een luchtreiniger?

Als het gaat om wat eenChina luchtreinigerkan doen, de meeste mensen zijn zich al bewust. In feite begrijpen ze hoe ze het beste van dergelijk apparaat kunnen krijgen zonder gedoe. Ze lijken echter achterblijven in één gebied. Dit heeft kennis over de componenten van luchtreinigers. De waarheid is dat om het beste van hen te krijgen, het belangrijk is, begrijp je hoe ze zijn ontworpen. Hierdoor weet u hoe ze kunnen functioneren, eenmaal geïnstalleerd in verschillende ruimtes.


Vraag je je af wat de componenten van een Olansi Air Purifier zullen zijn? In het geval dat u het niet weet, zijn er verschillende componenten waarmee deze apparaten zijn gemaakt. Deze zijn erg belangrijk als het gaat om hoe ze kunnen functioneren terwijl ze worden gebruikt. Als u kennis hebt over dergelijke componenten / onderdelen, zult u zeker worstelen om de juiste voor uw ruimte te kopen.

Olansi Air Purifier Leverancier (13)

Hier is de oplossing

Het is niet nodig om je hersenen meer te rekken. Dit komt omdat je op de juiste plek bent gekomen waar alles over de componenten van een PC China-luchtreiniger zal worden onthuld. Vóór eenLuchtreiniger fabrikantof luchtreinigerfabriek, het wordt ten zeerste aanbevolen om de onderstaande details te lezen.


Wat je hoort te weten

Alvorens te praten over de verschillende componenten van Olansi Air Purifier, zijn er enkele feiten die u moet begrijpen. Over het algemeen zijn luchtreinigers van verschillende typen. Dit kunnen HEPA-technologie, negatieve ionen, geactiveerde koolstoftechnologie, ozon- en UV-technologie zijn. Elk van deze luchtreinigers heeft verschillende functies en functionaliteiten. Met andere woorden, ze zijn gemaakt om verschillende functies uit te voeren wanneer ze worden gebruikt.


Op basis van het bovenstaande feit is het vrij duidelijk dat luchtreinigers anders worden gemaakt. Dit betekent dat ze met verschillende componenten worden geleverd. Echter, elke luchtreiniger die is vervaardigd om enkele soortgelijke componenten te hebben. Ongeacht waarvoor ze zijn gecreëerd, moeten ze deze componenten hebben. De onderstaande gegevens zullen sommige van dergelijke componenten uitleggen.


Belangrijkste punten om op te merken

• Er zijn 5 verschillende soorten luchtzuiveraars met elk die zijn unieke functies uitvoert

• Elke luchtreiniger heeft enkele soortgelijke componenten

• Als u de verschillende componenten kunt kennen, kunt u dit in staat stellen de prestaties van een China Air Purifier te begrijpen


Filters

Filter is een zeer cruciale component in alle luchtreinigers die u in de markt zult tegenkomen. Het enige is dat ze meestal in verschillende en unieke principes werken, terwijl ze proberen de lucht in je ruimte schoon te maken. Bijvoorbeeld het filter in eenluchtzuiveringsinstallatieMet HEPA-technologie werkt anders dan die welke functioneert in geactiveerde koolstoftechnologie. Net zoals het klinkt, is een filter bedoeld om deeltjes vast te leggen die in uw huis zijn. Deze kunnen huisdieren, vezel in je kleren, stof en anderen zijn.


Het wordt over het algemeen HEPA-filters genoemd. HEPA is gewoon een acroniem voor deeltjeslucht van hoge efficiëntie. De functie ervan is om deeltjes in de lucht vast te leggen. Sommige van deze deeltjes zijn te zien, terwijl anderen het niet kunnen. Eén ding dat u moet begrijpen over filters is dat ze altijd variëren in termen van uitvoeringen. Sommigen zijn bijvoorbeeld zeer effectief als het gaat om het vastleggen van schadelijke deeltjes in de lucht. Aan de andere kant zijn er enkele die niet te effectief zijn.


Hoe u goede luchtfilters kennen

• Controleer op zijn MERV-rating. Hiermee zult u weten wat voor soort deeltjes worden verwijderd

• De kwaliteit van het vezelmateriaal is cruciaal

• De dichtheid van zijn weefsel is ook cruciaal


In principe zijn luchtreinigers met meer filtermedia veel beter in termen van prestaties. Vermijd filters die waarschijnlijk sneller verstoppen. Dit komt omdat hun prestaties in een mum van tijd zullen dalen. Voordat u contact opneemt met de fabrikant van luchtreinigerfabriek of luchtzuiveringsinstallatie, is het belangrijk dat u dit feit weet.


De ventilator

Dit is een andere belangrijke component van een luchtzuiveringsinstallatie van China. Voordat je probeert te betuttelenLuchtreiniger leverancier, zorg ervoor dat u de juiste vragen over de ventilator wilt stellen. Dit komt omdat het ook een cruciale rol kan spelen bij het bepalen hoe een dergelijk apparaat zal presteren wanneer deze wordt gepositioneerd in elke ruimte voor luchtzuivering. Het is de ventilator die verantwoordelijk is voor het trekken van lucht door uw olansi-luchtreiniger. Meestal koopt een fabrikant van luchtzuiveraar de ventilator van een ander elektronicabedrijf. Dat zou je op geen enkele manier moeten storen. Het belangrijkste component van een ventilator is motor en mes. Voor lucht die moet worden getrokken, moet het blad perfect werken.


Sleutelpunten

• Vermijd luchtreinigers met kleine fans, vooral wanneer uw ruimte groot is

• Vraag altijd een luchtzuiveringsleverancier om meer uit te leggen over de ventilator


Elektrostatische precipitators

Wanneer Olansi Air Purifier wordt genoemd, is het eerste dat tot de geest van de meeste mensen komt, is dat dergelijke reiniging op een handmatige manier gebeurt. De waarheid is dat een luchtreiniger op de meest geautomatiseerde manier werkt. Terwijl u de knop inschakelt, begint het het proces van het zuiveren van de lucht in uw huis. Er is een belangrijke component die verantwoordelijk is voor dergelijke automatische proces - elektrostatische precipitatoren.


Dit onderdeel wordt meestal handmatig verzameld door een fabrikant van luchtreiniger. Het wordt geleverd met een motor. Er is niets eigenlijk technisch over elektrostatische precipitatoren. Het enige om op te merken is dat ze muitly verantwoordelijk zijn voor dergelijke apparaten die automatisch werken en schadelijke deeltjes uit de lucht verwijderen. Als u meer wilt weten over hoe ze werken, wordt het aanbevolen om contact op te nemen met elke Air Purifier-fabriek. U kunt altijd inzetten dat een echte luchtzuiveringsleverancier bereid zal zijn om alles over een dergelijke component uit te leggen.

Olansi Air Purifier Leverancier (20)

Conclusie

Na het zien van de bovenstaande details over componenten van eenOlansi Air Purifier, er is alle reden om te geloven dat je goed hebt begrepen hoe deze apparaten functioneren. Houd er rekening mee dat er verschillende luchtreinigers zijn. Daarom heeft elk van hen hun eigen specifieke functies om uit te voeren. Dit is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat u een goede prijs-kwaliteitverhouding krijgt.


gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid