Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Groente Fruit Sterilisator Reiniger Wasmachine » Acht beste Top Huishoudelijke Mini Ultrasone Ozon Fruit- en Groente Sterilizer Desinfectie Schonere machines die Eco-vriendelijk zijn

Acht beste Top Huishoudelijke Mini Ultrasone Ozon Fruit- en Groente Sterilizer Desinfectie Schonere machines die Eco-vriendelijk zijn

Aantal Bladeren:298     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-11-12      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Acht beste Top Huishoudelijke Mini Ultrasone Ozon Fruit- en Groente Sterilizer Desinfectie Schonere machines die Eco-vriendelijk zijn

Acht beste Top Huishoudelijke Mini Ultrasone Ozon Fruit- en Groente Sterilizer Desinfectie Schonere machines die Eco-vriendelijk zijn

Verse groenten en fruit zijn een goede en gezonde manier om mineralen, vitamines, antioxidanten en vezels in uw dieet te integreren. Alvorens verse groenten en fruit te consumeren, is het altijd aanbevolen om de groenten en fruit grondig met water te wassen. Dit helpt om bacteriën en sommige chemische resten zoals pesticiden op de oppervlakken van deze biologische voedingsmiddelen te verwijderen.


Residuele chemicaliën en pesticiden kunnen schadelijk zijn voor het menselijk brein en verhogen ook de kansen om te worden beïnvloed door kanker en andere ernstige uitdagingen voor de gezondheid.


Gezien de pandemie (Covend-19) zijn er echter verschillende krantenkoppen die meer verbeterde en gezondere methoden van het wassen van verse biologische voedingsmiddelen voor het wassen vóór het eten van hen. Dit heeft enkele mensen gevraagd om te vragen of water gewoon niet genoeg is om te reinigen en wat de beste zou kunnen zijnFruit en fruit cleaner machinevoor het desinfecteren van verse groenten en fruit.

H5D3769AA03564D5C9B6F1964E34A738F2

Dit artikel onderzoekt elk van de beste fruit- en groenschonere machine die milieuvriendelijk is en kan worden gebruikt voor het wassen en ontsmetten van verschillende verse groenten en fruit voordat u ze kunt opeten.


1. Sonic Soak Cleaner Machine

Sonic Soak Cleaner Machine, gemaakt van roestvrij staal, is de beste fruit- en plantaardige schonere machine voor uw huis. Het houdt uw gezin veilig door het gebruik van ultrasone technologie om residuen en ziektekiemen uit groenten en fruit te verwijderen op een frequentie van 50.000 ultrasone trillingen per seconde.


Het genereert gemoduleerde ultrasone golven die de fruit en groenten reinigen terwijl ze over het water reizen met de groenten en fruit; Verwijderen van elk schadelijk microscopisch organisme of resterende chemicaliën op het oppervlak van deze biologische voedingsmiddelen. Sonic Soak Cleaner Machine is een \"multifunctionele ultrasone reiniger \". Denk maar aan iets dat in een gootsteen of kom past. Eten, sieraden, keukengerei, wasserij, etc.


Voordelen:

• Eco-vriendelijk: het gebruikt 40 keer minder water en 15 keer minder energie (50W) in vergelijking met gewone wasmachines.

• Hoog rendement: het verwijdert ziektekiemen, bacteriën en resterende chemicaliën zoals pesticiden op 99,9% - het meest efficiënte reinigingsapparaat beschikbaar.

• Lichtgewicht en draagbaar: de meest draagbare was- en reinigingsmachine wereldwijd. Reis ergens heen waar je maar wilt.

• Absoluut stil: het maakt efficiënt schoon met bijna geen lawaai.

• Multi-purpo: het kan ook worden gebruikt voor was, keukenares, sieraden, speelgoed, persoonlijke hygiëne-items, enz.


Nadeel:

• U hebt een container als een kom of emmer nodig om te worden gebruikt.

Gebruikte technologie: ultrasone technologie

Afmeting: 4.13 x 1,38 inch

Stroomverbruik: 50W


2. O3 Pure Elite 50kt Fruit and Fruit Cleaner

O3 pure \"elite \" 50 ktFruit en fruit cleaner machineis een van het meest technologisch geavanceerde apparaat (voor het wassen van groenten en fruit) in de markt. Het maakt gebruik van ozon (O3) bubbels om groenten en fruit te desinfecteren en te ontsmetten. Het biedt u de voldoening die samenkomt met het eten van gezonde en verse proevende groenten en fruit, vlees, zeevruchten en pluimvee.


Dit apparaat heeft een ingebouwde timer, ozon bubble diffusorplaat die de ozonbellen in de kom prikkelt, een rooster (opgeschort) om de vruchten en groenten onder het oppervlak van het water te houden, en ozon bubble neutralisator-verwijdert ozon uit de atmosfeer na borrelende ozon door water.


Voordelen:

• Eten smaak: herstelt smaak en smaak tot voedsel

• Versheid: behoudt de frisheid van biologisch voedsel

• Eco-vriendelijk: het verbruikt een lage hoeveelheid energie, gebruiksvriendelijk en bespaart tijd.

• Uiterlijk: het ontwerp is vrijwel aantrekkelijk

• Efficiëntie: het verwijdert schadelijke chemische residuen en pesticiden op oppervlakken van fruit en groenten

• Garantie: 1-jarige fabrieksgarantie


Nadeel:

Het kan luidruchtig zijn wanneer gebruikt

Gebruikte technologie: ozontechnologie

Afmeting: 14,5 x 12,5 x 13 inch

Stroomverbruik: 10W


3. Prestige Fruit- en Fruit Cleaner (Ozonizer) -Poz 1.0

Dit is ook een van de beste fruit- en fruitreiniger machine die werkt met behulp van ozonesinfectietechnologie. Het reinigt en deodoriseert ook je fruit en groenten, waardoor deze biologische voedingsmiddelen smakelijk en vers houden.


Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft een timerfunctie (10-30 minuten) waarmee u het apparaat met gemak kunt bedienen. Het kan ook worden gebruikt om vlees en andere zeevruchten te ontsmetten.


Voordelen:

• Efficiëntie: met ozonesinfectietechnologie, verwijdert het resterende chemicaliën en pesticiden op de oppervlakken van biologische voedingsmiddelen-fruit en groenten - zonder verlies van voedingswaarde. Het genereert ook een hoge elektrische spanning die schadelijke bacteriën, virussen, schimmels en andere schadelijke micro-organismen vernietigt.

• Eco-vriendelijk: het verbruikt minder energie, gemakkelijk te gebruiken en vereist geen onderhoud.

• TIMERFUNCTIES: Hiermee kunt u (10-30 minuten) de bedrijfstijd van het apparaat voor uw gemak ingesteld.

• Versheid: het houdt biologisch voedsel schoon en fris door de smaak en smaak van biologisch voedsel te herstellen, en het elimineren van geur van hen.

• Onderhoud: dit apparaat heeft geen bruikbare of vervangbare onderdelen.

• Garantie: 1-jarige fabrieksgarantie

Gebruikte technologie: ozon desinfectietechnologie

Afmeting: 11 x 7 x 4,7 inch

Stroomverbruik: 10W


Nadeel:

Het kan tijdens gebruik ruis genereren.


4. Cirsum Ultrasoon Fruit en Groente Cleaner Machine

CirsumUltrasoon fruit en fruit cleaner machineGebruikt het ultrasone reinigingsproces van de vorming van bubbels in een vloeiende vloeistof (water) genaamd \"cavitatie-effect \" om chemische en pesticidenresiduen effectief te verwijderen uit de oppervlakken van groenten en fruit. Het heeft een prachtig ontwerp en een touchscreen-bedieningspaneel met vier knoppen voor verschillende functies: groenten en fruit, servies, kleding en sieraden.


Voordelen:

• Efficiëntie: het maakt efficiënt vrijmakend van bijna elk schadelijk micro-organisme en dieet op een klein niveau met behulp van ultrasone golven

• Ultra-draagbaar: erg handig voor gewone reizigers

• Elegant ontwerp: Mooi ontwerp met touchscreen bedieningspaneel

• Eco-vriendelijk: het gebruikt minder energie ten opzichte van andere wasapparaten

• Noiseless: het is absoluut stil als het in gebruik is.


Nadeel:

• Touch Screen Panel kan slecht gaan

• Verbruikt meer vermogen in vergelijking met Sonic Soak Cleaner Machine


Gebruikte technologie: ultrasone technologie

Afmeting: 7,4 x 4,1 x 3,5 inch

Stroomverbruik: 60w


5. Kent Ozon Fruit en Groente Cleaner Machine

Dit apparaat gebruikt ozontechnologie om groenten en fruit te ontsmetten. Het produceert 200 milligram ozon per uur, vandaar dat u uw biologische voedingsmiddelen tussen 15-30 minuten effectief kunt desinfecteren. Altair is duur, zijn efficiëntie en compact ontwerp aanvult de kosten.


Voordelen:

• Efficiëntie: het maakt uw biologisch voedsel effectief schoon

• Ontwerp: compact ontwerp dat een ruimte opslaat waar het ook is gemonteerd

• Geluidsniveau: het genereert weinig of geen lawaai

• Eco-vriendelijk: het gebruikt minder energie in vergelijking met Cirsum Ultrasone Cleaner-machine


Nadeel:

• ten opzichte van prestige en Sonic Soak Cleaner-machines, het verbruikt meer energie


Gebruikte technologie: Ozon-technologie

Afmeting: 10.2 x 5,7 x 5,9 inch

Stroomverbruik: 13W


6. Tiens Fruit & Groente Cleaner

De producten die we gewoonlijk eten, zoals groenten en fruit, rijst, vlees en zeevruchten zijn mogelijk zwaar vervuild met pesticdes, kunstmest en andere schadelijke stoffen. Hoewel ze op korte termijn geen verstandige symptomen zullen brengen, kunnen die stoffen op de lange termijn ons immuunsysteem verzwakken, onze gezondheid en zelfs die van de volgende generatie beschadigen. Nieuw ingerichte huis kan worden opgevuld met formaldehyde en andere schadelijke gassen. Keuken en serviezen, kinderen feeders en speelgoed zijn misschien alle fokbacteriën.

Tegenover deze schade, heeft het hebben van een gezond en veilig leven meer een zorg voor ons.


Voordelen:

• Doodt bacteriën en elimineert pesticiden die op groenten, fruit en vlees zijn; Verbetert hun kwaliteit en smaak, breidt de versheid van voedsel uit.

• zuivert en zuurstof water waardoor het beter kan absorbeerbaar zijn voor het lichaam; Baden in ozonateerd water helpt bij het verlichten van huidaandoeningen zoals schimmelinfecties

• zuivert en desinfecteert lucht van bacteriën, schimmels en mijten; Steriliseert gerechten, flessen, handdoeken en kleding.

• Elimineert (niet alleen maskers!) Organische en anorganische geuren inclusief sigarettenrook, vuur en dierlijke geuren.


7. Daewoo Fruit and Groente Wasmachine

POSCO DAEWOO Corporation, voorheen bekend als Daewoo International Corporation, is de eigenaar van het \"Daewoo \" handelsmerk in meer dan 160 landen wereldwijd. Sinds Daewoo in 1974 is gevestigd, hebben we meer dan 3.500 patenten over de hele wereld geregistreerd en hebben we onze klanten actief geserveerd met niet alleen een gerenommeerd merk, maar ook met topkwaliteit en innovatieve producten.

Korea Daewoo Fruit and Fruit Guards Wand-gemonteerde Wasmachine Huishoudelijke Groente Wasmachine Automatische Fruit en Voedsel Zuivering Machine


Producteigenschappen:

Verwijder de residuen van pesticiden, snel ontleden hormonen en efficiënte sterilisatie

Functies:

1. Onbeperkte container moord-ervaring

2. Global hydroxyl zuiveringstechnologie

3. Multi-functie full touch bediening

4. Geen limiet aan ingrediënten, volledige dekking te doden

5. Draagbaar, afneembaar losse structuur

6. intieme zes keer timingsfunctie


8. Draadloze Donlim capsule groenten en fruit reinigingsmachine

Donlim is kernmerk van Xinbao bedrijf in binnen- en buitenland. Voor China de binnenlandse markt, Donlim gebruik maken van de E-commerce kanaal, zoals Taobao, Jingdong en Suning om het merk bedrijf te ontwikkelen. Voor off-line markt, TV -shopping, promotie geschenk, thee handel en Terminal-markt zijn de belangrijkste distributiekanalen uit te breiden \"Donlim \".

Donlim capsule groenten en fruit wasmachine is zeer heet verkoop in de internationale market.Dongling capsulegroenten en groentewasmachinegebruik sterilisatie ingrediënten Purifier.


Voordelen

• 360 ° turbine nevel ontwerp. De voorwaartse en achterwaartse rotaties genereren wervelstromen en vervolgens een volledige reeks van schoonmaken.

• Gepatenteerde intelligent dual-core vibrator efficiënte aandrijftechnologie, 5 minuten te zuiveren water, meer energie-efficiënt en snel.

• Ingebouwde zuurstof generator. Ultrasone hogedruk micro-sproeistroom, efficiënte, gezonde afbraak pesticide, verwijdering van bacteriën.

• Multi-functie ozonreiniger. Het verwijdert niet alleen de residuen van bestrijdingsmiddelen, maar zuivert ook water, reinigt vlees en vis, en desinfecteert servies.

• Makkelijk te besturen. Gemakkelijk omgaan met alle maten van fruit, groenten en vlees, voedsel en een verscheidenheid van het bestek.

H0d3938d9c4274e58ab0d1c46e850d23ca

Conclusie

Gezien hoe belangrijk het is om gezond te blijven door het eten van voedsel dat schoon en kiemvrij zijn, met behulp van de beste groente- en schonere machine die eco-vriendelijk voor de groenten en fruit die we eten is van cruciaal belang ontsmet. Net als de in dit artikel genoemde schonere machines, moet het apparaat in staat zijn om de benodigde hoeveelheid water vast te houden en verbruiken minder energie in vergelijking met andere reinigende devices.For meer over de beste tophuishouden mini ultrasone ozon groente-en sterilisator desinfecterende reiniger machinesdie vriendelijk zijn eco, kunt u een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansichina.com/vegetable-fruit-sterilizer-cleaner-washer.htmlvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid