Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Beste Hepa-luchtreiniger voor het verwijderen van bosbranden en sigarettenrook Canada in 2021 en 2022

Beste Hepa-luchtreiniger voor het verwijderen van bosbranden en sigarettenrook Canada in 2021 en 2022

Aantal Bladeren:8     Auteur:China Luchtreiniger Fabrikant:     Publicatie tijd: 2021-09-15      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Beste Hepa-luchtreiniger voor het verwijderen van bosbranden en sigarettenrook Canada in 2021 en 2022

Beste Hepa-luchtreiniger voor het verwijderen van bosbranden en sigarettenrook Canada in 2021 en 2022

Er zijn de afgelopen tijd veel vragen geweest over natuurbrandrook.Sommige mensen vragen bijvoorbeeld gewoonlijk of ze kunnen worden beheerd door:luchtreinigers.Het antwoord op deze vraag is ja, luchtreinigers zijn effectief als het gaat om het opvangen van dergelijke rook.Dit is mogelijk gemaakt door hun HEPA-filters die zeer effectief zijn in het opvangen van fijne deeltjes die zo klein zijn als 0,03 micron.Natuurlijk is ontdekt dat de rook bij natuurbranden tussen de 0,4 en 0,7 micron bevat.Dit maakt de filters zeer goed in een dergelijk proces van luchtzuivering.

Olansi A1 Luchtreiniger Leverancier (1)

Dit is wat je moet weten

Het feit dat van deze apparaten is gezegd dat ze effectief zijn in het verwijderen van natuurbrandrook, betekent niet dat je een luchtreiniger op de markt moet gaan kopen.U kunt bijvoorbeeld geen Chinese luchtreiniger kopen zonder diepgaand onderzoek om te weten of het effectief is voor natuurbrandrook of niet.


Het is erg belangrijk om te kopen bij de ideale fabrikant van luchtreinigers die aan uw behoeften kan voldoen.Dit bericht laat je alle verschillende luchtreinigers zien die kunnen helpen bij bosbrandrook.Kies uit deze lijst en je ervaart gegarandeerd de voordelen van een luchtreiniger.


Honeywell HPA030

DitChinese luchtreinigeris een van de beste als het gaat om het op de meest effectieve manier opvangen van natuurbrandrook.Met zijn slanke ontwerp kunt u er zeker van zijn dat u ruimte bespaart.Als je een grote kamer hebt, kan dit apparaat perfect zijn.Het kan bijvoorbeeld rook verwijderen in een ruimte van maximaal 150 vierkante meter.Naast natuurbrandrook kan het ook zeer effectief zijn bij het verwijderen van stof, VOS en geuren.


Omdat de luchtzuiveringsfabriek in China is gevestigd, is het zeer kosteneffectief.Binnen 60 minuten kan dit apparaat uw lucht ongeveer 4-5 keer reinigen.Het is bekend dat rook van bosbranden veel gezondheidsschade veroorzaakt.Dit kunnen longaandoeningen, ademhalingsmoeilijkheden en andere zijn.Je hebt een zeldzame kans om er vandaag vanaf te komen met Honeywell HPA030.Dit is een fabrikant van luchtreinigers die weet wat er nodig is om de beste apparaten te produceren.


Enkele van de voordelen zijn:

• Het wordt geleverd met actief koolstoffilter en HEPA-filter voor een goede filtratie

• Het heeft ongeveer 4 reinigingsniveaus

• Er is een indicator voor filterwissel

• Filters zijn gemakkelijk te onderhouden en te vervangen

• En meer


KonijnLucht MinusA2

RabbitAir MinusA2 is een premium luchtreiniger die iedereen nodig heeft.Niet alleen voor het beheersen van rook, maar ook voor andere schadelijke deeltjes in de lucht die ongemak kunnen veroorzaken in huizen en kantoren.Ditfabrikant van luchtreinigersis zeer betrouwbaar gebleken.Ondanks dat het zijn luchtzuiveringsfabriek in Korea heeft, is het een wereldwijd merk.Als je het hebt over een leverancier van luchtreinigers die in het oog springende apparaten weet te bouwen, dan vinkt dit alle vakjes aan.RabbitAir MinusA2 wordt geleverd met een van de meest stijlvolle ontwerpen die je ooit onder luchtreinigers zult vinden.


Dankzij het 6-traps filtratieproces kan de rook van natuurbranden gemakkelijk worden afgevangen.Het wordt ook geleverd met een aangepast filter dat helpt bij het opsluiten van schimmelsporen, bacteriën in de lucht, virussen en andere gevaarlijke deeltjes in de lucht.Het kan een kamer van 700 vierkante meter probleemloos schoonmaken.Hierbij worden 99,97% schadelijke deeltjes afgevangen.


Enkele van de voordelen zijn:

• Het wordt geleverd met Wi-Fi-connectiviteit

• Het kan een kamer schoonmaken die tot 700 m⊃2; groot is

• Wildvuurrook, chemicaliën, gassen en andere huisgeuren kunnen gemakkelijk worden opgevangen

• Het kan aan je muur worden gemonteerd om ruimte te besparen

• De luchtzuiveringsfasen zijn ongeveer 6 - voorfilter, actief koolfilter, optionele ionisator, BioGS HEPA-filter en andere


Medify Air MA-112

Medify Air MA-112 is een Chinese luchtreiniger die een verschil kan maken bij het verwijderen van natuurbrandrook.Het is een vertrouwde fabrikant van luchtreinigers die begrijpt hoe apparaten met moderne en nieuwe generatie functies moeten worden geproduceerd.Of je nu probeert om rook van bosbranden, sigaretten of iets anders te elimineren, deze luchtreiniger zal zeker voldoen aan je behoeften.Het is ook effectief voor het verwijderen van geuren, pollen, allergenen en andere deeltjes.


Dit is een behoorlijk krachtige Chinese luchtreiniger die luchtzuivering en filtratie naar een ander niveau tilt.Het is een populair merk ondanks zijnluchtreiniger fabriekin China zijn.Dit apparaat is zo krachtig dat het een kamer van ongeveer 2500 vierkante meter kan schoonmaken.Dit maakt hem perfect voor grote ruimtes.Zolang u consequent de filters om de 4 maanden vervangt, levert dit optimale prestaties.Het is niet nodig om te gissen naar een dergelijke vervanging, omdat deze een indicator heeft.


Enkele van de voordelen zijn:

• Het wordt geleverd met 4 ventilatorsnelheden

• Het heeft een zeer strak design

• De dubbele luchtinlaatstructuur zorgt voor een snellere en effectievere filtratie

• Het is erg stil tijdens het werken

• En meer


Olansi luchtreiniger

Er is iets dat een Olansi luchtreiniger speciaal maakt, onder andere in deze lijst.Dit is het feit dat het niet alleen gemakkelijk natuurbrandrook kan opvangen, maar ook een aantal slimme functies heeft om het leven voor gebruikers comfortabeler te maken.Gezien de reputatie en geschiedenis van het bedrijf is het gemakkelijk om te concluderen dat dit de juiste leverancier van luchtreinigers voor u is.De K15 is ontworpen voor verschillende problemen met deeltjes in de lucht.


Het is eenChinese luchtreinigerdie u kunnen helpen bij het bestrijden van bosbrandrook.Dit is mogelijk dankzij het 6-traps filtratieproces.Ondanks zijn efficiëntie bij het reinigen van de lucht, zult u ontdekken dat hij erg stil is tijdens het werken.Sommige van wat het ook kan verwijderen, zijn ziektekiemen, virussen, bacteriën, geur van huisdieren, tabaksrook, TVOC, benzeen, drankgeur en formaldehyde.


Enkele topvoordelen van een Olansi luchtreiniger zijn:

• Effectieve luchtzuivering om natuurbranden te elimineren

• Luchtkwaliteitsindicatoren

• Het kan gemakkelijk worden bediend

• Er is afstandsbediening

• Het gebruikt een zeer laag stroomverbruik om te werken

Olansi A1 Luchtreiniger Leverancier (5)

Conclusie

Op basis van bovenstaande details is te zien dat je met een zeer betrouwbaar luchtzuiveringsapparaat eenvoudig natuurbrandrook kunt verwijderen.Met bovenstaande opties zult u het gemakkelijk vinden om een ​​beproefde fabrikant van luchtreinigers te kiezen die kan helpen bij het oplossen van een dergelijk probleem.Voor meer overbeste hepa luchtreinigervoor natuurbrandrook en sigarettenrookverwijdering canada in 2021 en 2022, kunt u een bezoek brengen aan:Olansi ChinaBijhttps://www.olansichina.com/products.htmlvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid