Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » De populariteit van slimme huizen en het effect op de vraag naar HEPA UVC-luchtzuiverers

De populariteit van slimme huizen en het effect op de vraag naar HEPA UVC-luchtzuiverers

Aantal Bladeren:0     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-06-02      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

De populariteit van slimme huizen en het effect op de vraag naar HEPA UVC-luchtzuiverers

De populariteit van slimme huizen en het effect op de vraag naar HEPA UVC-luchtzuiverers

AIR is iets waar iedereen op vertrouwt, en het is belangrijk voor de gezondheid. Het is waar dat lucht op veel manieren de menselijke gezondheid beïnvloedt, en het helpt om ervoor te zorgen dat het altijd in zijn puurste vorm is. Er zijn zoveel ziekten en ziekten die geassocieerd zijn met een slechte luchtkwaliteit. De verspreiding van bepaalde ziekten zoals de verkoudheid en de meest recente covid-19 is slechter gemaakt in slecht geventileerde gebieden en gesloten ruimtes.


Om deze reden zijn mensen gevraagd om in sommige delen van de wereld op zichzelf te blijven. Echter, zelfs niet isolatie, de luchtkwaliteit moet worden nageleefd en gehandhaafd.

Olansi Air Purifier Leverancier (1)

Tegenwoordig hebben veel openbare plaatsen, kantoren en huizen een andere uitdaging in vergelijking met het verleden. Dit is hoe een gezonde luchtscène kan worden gehandhaafd. Het gaat om het steriliseren en desinfecteren van schadelijke gassen en verontreinigende stoffen uit deze ruimtes. Dit is waar de meeste mensen te maken hebben, vooral met de introductie van slimme huizen.


Omdat mensen zich meer bewust zijn geworden van de gezondheidsbescherming, zijn veel huishoudelijke apparaten geïntroduceerd, waaronder de luchtreinigers van Olansi. Dit zijnHome luchtzuiveraarsDat doel te nemen om te allen tijde een gezond en kiemvrij te maken.


Het is de grote behoefte die wordt opgelegd door slimme huizen die luchtzuiveringen maken om de hele wereld in hoge vraag te stellen. De behoefte aan luchtreinigers haalden vorig jaar, en de dingen lijken nog hoger te gaan als mensen zich bewuster worden van de gezondheidsvoordelen van de beste HEPA-luchtzuiverers.


Afgezien van de pandemie, heeft Smart Homes Populariteit de groei van de markt nog belangrijker gemaakt. Dit heeft geleid tot regelgeving die op de meeste plaatsen de luchtvervuiling helpen monitoren, vooral in regio's zoals China. Wereldwijde luchtvervuiling is verslechterd en dus is het vergroten van het bewustzijn met betrekking tot de zuivering van lucht vrij noodzakelijk geworden.


De vraag naar de beste UVC-luchtzuiveraars, dePM2.5 luchtzuiverers, negatieve ionenluchtzuiverers en HEPA-luchtzuiverers zijn geëscaleerd. De meeste mensen doen vergelijkingen tussen de beschikbare opties en passend met de thuisbehoeften. Het helpt, nu meer dan ooit tevoren, om te leren over hoe olansi-luchtreinigers de lucht kunnen helpen om de lucht rond te houden en een goede gezondheid te handhaven.


Luchtreinigers hebben een piek gezien als de pandemie escaleert. Ook verhoogt het pollenseizoen op sommige gebieden de behoefte aan de Olansi-luchtreinigers thuis. Dit zijn enkele van de redenen waarom China luchtzuiveraars vandaag zo populair zijn geworden.


Terwijl de marktvraag hoog is, zijn er nog steeds reserveringen met betrekking tot de ontwikkelingsvooruitzichten van de beste zuiveraars. Dit komt omdat er grote normen op de markt zijn, maar de dingen zijn nog steeds ongelijk. Er zijn bedrijven die zeer vergelijkbare producten produceren met lage technische drempels. De Core Technical Core-eis is niet zo streng als ze zouden moeten zijn, en dit is een van de belangrijkste uitdagingen die vandaag tegenover de markt worden geconfronteerd.

Olansi Air Purifier Leverancier (4)

Dit is de reden waarom het kiezen van de meest ideale huisluchtreiniger is zo kritisch. Het kiezen van een fabrikant die rond het beste in het veld heeft gegeven, is een extra voordeel. Dit is waaromOlansi Air Purifiersworden beschouwd als het beste in de markt. Dit bedrijf bestaat al meer dan een decennium, en biedt de beste oplossingen in het maken van lucht beter en het verbeteren van de gezondheid.


gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid