Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » De wereldwijde behoefte van Olansi Air Purifier voor uw huis

De wereldwijde behoefte van Olansi Air Purifier voor uw huis

Aantal Bladeren:3     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-05-25      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

De wereldwijde behoefte van Olansi Air Purifier voor uw huis

De wereldwijde behoefte van Olansi Air Purifier voor uw huis

Zuivering wordt erg belangrijk in deze huidige wereld waarin we leven. De energie-efficiënte deuren en ramen kunnen instrumentaal zijn in het houden van verontreinigende stoffen op de baai. Ze zijn echter ook in veel dingen van binnen. Er is opgemerkt dat verontreinigende stoffen in openlucht sterk worden geconcentreerd dan buiten, waarschijnlijk vanwege de bijgevoegde ruimte.


Verontreinigende stoffen kunnen van vele dingen komen, waaronder tabaksrook, koken, brandend hout, reinigingsproducten gassen, bouwmaterialen, schimmelstofmijt, huisdierstander, enz. Al deze verontreinigende stoffen leiden tot een binnenomgeving die niet gezond is. Iedereen is getuige geweest van bosbranden, ziektes zoals SARS en COVID-19. Wildfires vervuilen het milieu, terwijl de laatste virussen zijn die door de lucht kunnen worden overgedragen die we inademen.

China olansi luchtreiniger fabrikant (77)

EenOlansi Air Purifieris daarom een ​​welkomstidee. Er zijn fijne deeltjes gevonden in rook en stof. Deze hebben meestal een diameter van ongeveer 10 micrometer. Dit zijn een grote zorg in de zin dat ze heel diep in de longen kunnen gaan. Wanneer deze deeltjes al een tijdje in zijn geademd, kunnen ze de longen verergeren, wat leidt tot astma-aanvallen, vooral bij mensen met hartaandoeningen. Wordt blootgesteld aan zeer hoge niveaus van deze deeltjes is nauw verbonden met vroegtijdige dood, verminderde longfunctie en bronchitis.


Sommige vluchtige organische verbindingen, zoals Formaldehyde, komen in de lucht van het reinigen van producten, verven en lijmen. Deze kunnen de ogen, keel of neus irriteren. Ze kunnen ook hoofdpijn en misselijkheid veroorzaken. In extreme situaties kunnen ze schade aan het zenuwstelsel, de nieren en de lever veroorzaken. Gassen zoals Radon kunnen longkanker veroorzaken en soms inademen kunnen ze dodelijk zijn.


Om de effecten van al deze verontreinigende stoffen af ​​te wenden, is het verstandig om te investeren in de beste woningluchtreiniger om voor het milieu in het huis te zorgen. Het is belangrijk om de behoefte aan de hand te evalueren, vergelijkingen te maken en de beste zuiveringsmachine te selecteren met betrekking tot uw huidige situatie.


China luchtzuiveraarszijn een geweldige manier om onzuiverheden uit de lucht te verwijderen. Tijdens het verwijderen van alle bronnen van vervuiling en ventilatie van de binnenruimtes is een geweldige manier om met de onzuiverheden om te gaan, kunnen buitenverontreinigende stoffen in het hele huis komen.


Bij het ventileren van het huis is niet voldoende om zuivering te hanteren, kan het krijgen van een UVC-luchtreiniger. Er zijn woningluchtreinigers die zijn ontworpen om de lucht in eenpersoonskamers te filteren. Deze zijn ontworpen op een manier die helpt de indoor vervuiling te verminderen. De machines hebben verschillende limieten, en het hangt af van wat men kiest.


Er zijn luchtreinigers die goed zijn in het filteren van stuifmeel, rook en stof.Hepa luchtzuiverersverminder de deeltjes met meer dan 50 procent. In veel gevallen kunnen de filters ook ongeveer 30 procent van grove deeltjes zoals stof aan.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (31)

De voordelen van luchtreinigers zijn evident volgens de verschillende studies die in de loop van de tijd zijn uitgevoerd. Het krijgen van olansi-luchtreinigers betekent producten van hoge kwaliteit krijgen. Dit bedrijf is al bijna tien jaar in de markt en nu en ze bieden de hoogste normen in hun filters.


Het bedrijf heeft geweldige expertise in deluchtzuiveringsinstallatiegebied, en ze bieden de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke ontwerpen.


gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid