Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Gezond leven met het gebruik van China PM2.5 luchtreiniger

Gezond leven met het gebruik van China PM2.5 luchtreiniger

Aantal Bladeren:0     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-06-08      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Gezond leven met het gebruik van China PM2.5 luchtreiniger

Gezond leven met het gebruik van China PM2.5 luchtreiniger

China luchtzuiveraarsvandaag nogal populair zijn geworden in de wereld. Wanneer er geen smog of zeer weinig vervuiling aanwezig is, zijn mensen actief aan het kopen van luchtreinigers. Dit lijkt misschien niet realistisch, maar het is de waarheid in de wereld vandaag.

Mensen willen een gezonder leven leiden, en een manier om te bereiken, is om schone lucht te ademen. Een van de beste manieren om voor de lucht te zorgen is om China luchtreinigers binnen huizen te gebruiken.

China olansi luchtzuiveringsfabrikant (62)

China luchtzuiveraars en formaldehyde

Formaldehyde is toevallig een van de meest voorkomende redenen waarom binnenruimtes worden vervuild. Decoratie-materialen geven dit meestal uit. Meestal zijn de grondstoffen voor Formaldehyde binnen de verf, ingesloten kledingkasten en vloeren. Dit is een langetermijnvolatilisatieproces. Formaldehyde en benzeen zijn schadelijke verontreinigende stoffen, en ze komen vrij vaak voor. Gebruik makend vanPM2.5 luchtzuivererskan helpen om voor deze schadelijke stoffen in de lucht te zorgen.


Luchtreinigers en tweedehands rook

Tweedehands rook is vandaag een van de grootste overdekte verontreinigende stoffen. Tweedehands rook bevat meer dan 30 duizend chemicaliën die vervuiling doen. Leverkanker, maagkanker, laryngeale kanker en andere soorten kwaadaardige tumoren kunnen optreden als gevolg van de verschillende verontreinigende stoffen. Astma en chronische observerende longziekte zoals ademhalingsziekten, cerebrovasculaire en cardiovasculaire aandoeningen kunnen optreden als gevolg van tweedehands rook en kunnen zeer schadelijk zijn voor de gezondheid van kinderen.


Vanwege hoe kritische tweedehandse rook kan zijn, krijgenOlansi Air Purifierskan dingen veiliger maken in de binnenomgeving voor kinderen.


Luchtreinigers en natuurlijke vervuiling

PM2.5 luchtzuiverers zijn geweldig als er PM2.5-soort vervuiling is. Stof is een gevaar, ook al is het niet zo serieus. De kwestie is dat deze deeltjes vrij groot zijn, sterke activiteit hebben, giftig en schadelijk zijn. Dit omvat dingen zoals micro-organismen, zware metalen, enzovoort.


Deze verontreinigende stoffen blijven vrij lang in de atmosfeer en worden over langere afstanden vervoerd. Dit is de reden waarom ze de kwaliteit van het milieu en de menselijke gezondheid sterk beïnvloeden.


Luchtreinigers en stuifmeel

Er zijn periodes wanneer de lucht vol stuifmeel zit. Dit leidt tot nasale congestie, waterige ogen, loopneus, niezen, enzovoort. Dit zijn allemaal allergische reacties, ook al mogen ze niet ernstig zijn. Allergieën die van invloed zijn op kinderen kunnen gedrag en humeur veranderen. De kinderen kunnen hyper, prikkelbaar en vermoeid raken. Dit is niet goed, en het kan worden afgewend door de beste HEPA-luchtreiniger te kopen.


Luchtreinigers en stofmijt

Stofmijtallergieën zijn vrij gebruikelijk. Mensen met dergelijke allergieën kunnen ook allergisch worden voor andere stoffen. De stofmijt kan astma veroorzaken, en het begin kan in de kindertijd zijn.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (54)

Negatieve ionenreinigers, PM2.5, Desktop, UVC, enHepa luchtzuivererswerden gecreëerd vanwege de verschillende vervuilingsbronnen. Dit is een reden waarom men het beste moet kopen voor hun huis van Olansi China Air Purifiers. Olansi is een toonaangevende fabrikant en de aangeboden producten kunnen de gezondheid en veiligheid van de lucht binnen het huis hervatten.


gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid