Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Lingo om meer te begrijpen met de markt voor luchtzuiveraars van China

Lingo om meer te begrijpen met de markt voor luchtzuiveraars van China

Aantal Bladeren:3     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-07-22      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Lingo om meer te begrijpen met de markt voor luchtzuiveraars van China

Lingo om meer te begrijpen met de markt voor luchtzuiveraars van China

DeChina luchtzuiveraarsmarkt is geïnfiltreerd met veel producten. Om deze reden is het normaal om een ​​beetje in de war te brengen in de selectieprocessen. Het begrijpen van de Lingo die in deze markt wordt gebruikt, kan helpen bij het besluitvormingsproces. Hele Olansi-luchtreinigers zijn enkele van de beste beschikbare op de markt vandaag; Het helpt om te weten waar ze over zijn als men de meest ideale optie is voor hun specifieke behoefte.

Olansi Air Purifier Leverancier (18)

Er zijn enkele voorwaarden die moeten worden begrepen en in aanmerking genomen. De beste woningluchtreiniger moet de lucht in een kamer of thuis effectief kunnen reinigen. Dit kan alleen worden bereikt als de beste keuze is gemaakt.


Microns:

Dit verwijst naar een miljoenste van één meter. Het wordt de micron of micrometer genoemd. Het wordt geleverd met het M-symbool. Dit apparaat wordt gewoonlijk gebruikt om deeltjesgroottes te beschrijven in termen van meting dat het specifieke filter dat wordt gebruikt in een luchtreiniger kan vangen.

Er zijn enkele vergelijkingen die kunnen helpen bij het begrijpen van deeltjesgroottes in microns.

De deeltjes die zichtbaar zijn voor het menselijk oog zijn ongeveer 50 meter

• Menselijk haar kan 30-120 m zijn

• Pollen is 10m

• Ademplicatie-deeltjes kunnen maximaal 10 m of minder zijn

• Virussen zijn rond .003m

• bacteriën .3 m


Ademplicatie-deeltjes

Deze zijn in verwijzing naar de overheid van de lucht die 10 m of kleiner is. De deeltjes kunnen diep in de longen binnengaan en cardiovasculaire en ademhalingskwesties bij mensen veroorzaken.


Cadr

Dit betekent schone luchtbezorgsnelheid. Dit systeem is al een tijdje in gebruik en het meet de hoeveelheid lucht die effectief wordt behandeld door draagbare luchtreinigers. De ratings worden gevonden in de verpakking van een eenheid en hebben meestal drie cijfers. Elk aantal vertegenwoordigt de effectiviteit van de zuiverder bij het vangen van verschillende verontreinigende stoffen zoals rook, stuifmeel en stof.


Het wordt aanbevolen om een ​​zuiverder te krijgen met 2/3 rookclassificatie tegen de beelden van een kamer. Dit betekent een kamer van 10 bij 15 ft. moet een zuiveringsvervoerder hebben die een rating van 100 of meer ervan uitgaande dat de plafondhoogte 8 voet is.


Olansi Air PurifiersHoud rekening met het CADR-systeem omdat deze zeer gerespecteerd is.


MERV

Minimale efficiëntie-rapportagewaarde of MERV was een ontwikkeling om het vermogen van een filter te meten om deeltjesverontreinigende stoffen zoals stof te vangen. De ratingschaal kan variëren van 1-16. 4 is een beoordeling voor normale stoffilters om een ​​Havc-systeem te beschermen. 16 is een effectief filter dat ongeveer 95% van alle fijnstof kan vangen. De schaal ondersteunt geen HEPA-filters omdat ze beoordelen tussen 17-20. Dit maakt HEPA-luchtzuiveraars zo effectief.


Het ding is dat veel huiseigenaren de Merv 16-filters mogelijk niet nodig hebben. Dit komt omdat ze de neiging hebben om de luchtstroom te beperken, wat de efficiëntie van de Havc-systemen vermindert. Ze kunnen ook erg luidruchtig zijn als ze worden gebruikt in eenpersoonskameropties en kunnen veel energie consumeren.

Olansi Air Purifier Leverancier (13)

China luchtzuiveraars zijn in alle vormen en maten. Olansi Air Purifier's dekt verschillende soorten, waaronder het negatieve ion, de PM2.5, UVC en HEPA-luchtzuiverers. Vergelijk producten en maak de wijste beslissing. Voor meer informatie over China Air Purifier, kunt u een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansipl.com/voor meer informatie.


gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid