Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtzuivering » Olansi Air Purifier Review en effecten op slaapkwaliteit

Olansi Air Purifier Review en effecten op slaapkwaliteit

Aantal Bladeren:1     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-09-10      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Olansi Air Purifier Review en effecten op slaapkwaliteit

Olansi Air Purifier Review en effecten op slaapkwaliteit

Mensen kiezen ervoor om in te investerenluchtzuiverersVoor verschillende redenen. Het belangrijkste is echter voor luchtzuivering. De grootste vraag die mensen vragen, is of luchtreinigers verbeteren of helpen met de slaap.

Olansi Air Purifier Leverancier (9)

Luchtkwaliteit en slaap

Meer dan zestig procent van ziekten die van invloed zijn op mensen komt als gevolg van luchtvervuiling. Wanneer we slapen, vertraagt ​​het immuunsysteem en is het laagst. Tijdens een dergelijke tijd kunnen schadelijke stoffen, bacteriën en virussen het lichaam binnenvallen en schade veroorzaken.


Volgens psychologisch onderzoek is het gezien dat de natuurlijke omgeving zeer positieve effecten kan hebben. Dit kan verklaren waarom het ontspannend is om naar vogels, water, natuurlijke wind en regen te luisteren.


Een luchtreiniger zuivert verschillende verontreinigende stoffen uit de lucht. Dit omvat formaldehyde, bacteriën en virussen. Dit betekent een veilige omgeving om te slapen en te ontspannen. Het creëren van een schone omgeving simuleert natuurlijke omgeving. Wanneer binnenlucht wordt gezuiverd, worden negatieve ionen vrijgegeven om de coördinatie tussen de kamer en de mensen te bevorderen. Het is op deze manier dat mensen goed kunnen slapen in de beste omgeving.


Creatie van een micro-omgeving

Olansi Air Purifiers kunnen helpen bij het creëren van een micro-omgeving die veilig is voor mensen en een die de gezondheid bevordert. Het is belangrijk op te merken dat niet alle zuiveraars het beste zijn, en niet allemaal kunnen helpen bij het verbeteren van de slaap. Dit is iets dat niet moet worden verondersteld. Het vermogen van een zuiveringsmachine om de slaap te verbeteren heeft te maken met verschillende factoren. Wanneer het weer een ernstige waas heeft en de zuiverder blijft, is het mogelijk om wakker te worden met een jeukende en droge keel.


Het is ook mogelijk om 's nachts een luchtreiniger te gebruiken en nog steeds te vinden dat de PM2.5 nog steeds hoog is. Dit komt meestal omdat de laagste windsnelheid 's nachts wordt gebruikt. Dit wordt gedaan om het geluid te beheersen. Om deze reden blijven zuiveringsefficiëntie en de CADR-waarde laag. Ook worden de meeste civiele gebouwen geleverd met een strikte normen voor luchtveranderingen. Zelfs als ramen en deuren gesloten blijven, is er geen manier om de lucht volledig van buitenaf te isoleren.


Het gebruik van een luchtreiniger tijdens de nacht wordt beperkt door verschillende scenario's, inclusief luchtlekkage in de kamer, een lage cadr-waarde en het feit dat deluchtreinigerpresteert meestal niet bij optimum.


CADR en slaap

De meeste mensen geven de voorkeur aan het gebruik van HEPA-luchtreinigers en andere typen met automatische uitrusting. Dit betekent dat de luchtreiniger krijgt om de versnellingspositie en de windsnelheid automatisch aan te passen. Dit is altijd in overeenstemming met veranderingen in de omgeving. Dit is een eenvoudig ding. De slaapmodus is de langste gebruikte instelling. Dit komt door lawaaicontrole. Er is echter een nadeel omdat de CADR-waarde op dat moment toevallig klein is. Er zijn ingestelde normen over het soort CADR-waarde dat aanvaardbaar is. Wanneer het laag is, moet het toepasselijke gebied kleiner zijn. Een luchtreiniger kan nutteloos worden gemaakt bij gebruik in een grotere ruimte dan het geaccepteerde toepasselijke gebied.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (78)

Olansi Air Purifier Factory produceert de beste UVC-luchtreiniger en HEPA-luchtreinigers, onder andere, om ervoor te zorgen dat de thuisomgeving veilig en schoon is. Hun producten zijn verkrijgbaar in verschillende delen van de wereld, en ze hebben geweldige ervaring in het creëren van de beste luchtreinigers. Voor meer informatie over Olansi Air Purifier Review en effecten op slaapkwaliteit, kunt u een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansichina.com/oem-odm.htmlvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid