Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » China luchtreiniger » Slechte luchtkwaliteit thuis en hoe China huisluchtzuiveraars kunnen helpen verbeteren

Slechte luchtkwaliteit thuis en hoe China huisluchtzuiveraars kunnen helpen verbeteren

Aantal Bladeren:1     Auteur:China Air Purifier Fabrikant     Publicatie tijd: 2021-12-20      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Slechte luchtkwaliteit thuis en hoe China huisluchtzuiveraars kunnen helpen verbeteren

Slechte luchtkwaliteit thuis en hoe China huisluchtzuiveraars kunnen helpen verbeteren

De meeste mensen gaan ervan uit dat de vervuiling is slechts een kwestie buiten. Dit kan niet verder van de waarheid. Vervuiling is overal, ook binnenshuis. Buitenlucht wordt vaak vervuild door vele dingen, met inbegrip van rook, machines vrijgeven van chemicaliën, voertuigen, energiecentrales en industrieën. Stof is ook een gemeenschappelijke verontreinigende stof. Dit zijn kwesties die kunnen gebeuren in de grote steden als op het platteland.


Het mag nooit worden aangenomen dat de vervuiling gebeurt alleen in stedelijke omgevingen. Er zijn gebieden waar boeren maken gebruik van zware vrachtauto's, en dit kan leiden tot vervuiling. Er zijn ook stoffige wegen en pesticiden te over na te denken.

Olansi Air Purifier Leverancier (3)

Hoewel er niet veel gedaan kan worden over outdoor vervuiling, kan veel worden gedaan om de binnenlucht te verbeteren. Terwijl de ene kan aannemen krijgen binnen en sluiten van de deuren kan een verschil maken, het is een grote fout. Dit komt omdat de luchtvervuiling is erger binnenshuis. Indien deze lucht niet wordt behandeld, kan het zeer giftig zijn.


Het kan ook leiden tot ernstige allergieën. Als een huis heeft geen luchtstroom, en de ramen gesloten blijven, Luchtverontreiniging wordt ernstiger, waardoor de gevaren voor iedereen.


Dit is één van de redenen waaromchina luchtreinigerszijn zo populair geworden vandaag. Luchtreiniger fabrikanten hebben heel hard gewerkt om apparaten die op adequate wijze de lucht schoon te maken en ervoor zorgen dat mensen veilig is, zelfs in hun huizen te creëren.


Hoe kan men zien of de lucht is slecht?

Het is belangrijk te weten dat de meeste luchtverontreinigende stoffen niet kan worden gezien of geroken. Dit betekent dat het moeilijk kan zijn om de kwaliteit van de lucht te vertellen door alleen maar te ruiken. De beste manier om te gaan over het is om een ​​kwalitatief beeldscherm te vinden. De meeste luchtreiniger fabrikanten van slimme sensoren in hun apparaten te helpen bij het controleren van de lucht. Met dergelijke apparaten wordt het heel gemakkelijk om te vertellen hoe gezond of ongezond binnenlucht is.


Er zijn symptomen die verband houden met een slechte luchtkwaliteit. Zij omvatten slaperigheid, hoesten, droge huid, huiduitslag, keel, ogen en neus irritatie, infecties van de luchtwegen, vermoeidheid en misselijkheid. Wanneer symptomen zoals de hierboven genoemde aanwezig zijn, dan is het mogelijk dat de kwaliteit van de lucht in de woning is niet de beste.


Redenen voor de slechte binnenlucht

Er zijn vele oorzaken van een slechte binnenlucht. De eerste is rook, vooral uit het koken en van sigaretten. Sigarettenrook is schadelijk voor iedereen om en kan fataal zijn. Rook kan ook afkomstig zijn van ovens, indien van toepassing, binnen het huis.


Netheid kan ook luchtvervuiling veroorzaken, omdat het de groei van micro-organismen en geur binnen het huis aanmoedigt. Andere oorzaken omvatten formaldehyde, verf, schoonmaakchemicaliën, kakkerlakken, stofmijt.


Om allerlei vervuiling aan te pakken, moet men werken met de beste luchtzuiveringsinstallatie of fabrikant. Het vinden van de juiste apparaten tot schone lucht kan aan het einde van de dag een groot verschil maken. Olansi bestaat al heel lang en biedt enkele van de beste oplossingen voor luchtreiniging.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (67)

Er zijn allerlei luchtreinigers uit Olansi, waaronder HEPA-luchtreinigers en UVC-luchtreinigers.

Voor meer informatie over slechte luchtkwaliteit en hoeChina Huisluchtzuiveraarskan helpen om te verbeteren, je kunt een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansichina.com/home-air-purifier.htmlvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid