Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Alkaline omgekeerde osmose waterzuiveraar » Voor- en nadelen van RO omgekeerde osmose Heet en koudwaterdispenserreiniger met alkalisch waterfiltratiesysteem

Voor- en nadelen van RO omgekeerde osmose Heet en koudwaterdispenserreiniger met alkalisch waterfiltratiesysteem

Aantal Bladeren:2     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-11-16      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Voor- en nadelen van RO omgekeerde osmose Heet en koudwaterdispenserreiniger met alkalisch waterfiltratiesysteem

Voor- en nadelen van RO omgekeerde osmose Heet en koudwaterdispenserreiniger met alkalisch waterfiltratiesysteem

RO omgekeerde Osmose Alkaline Water Dispenser Purifieris een populair type waterzuiveringssysteem. Het gebruikt de omgekeerde osmose-technologie om verontreinigingen in drinkwater te verwijderen. Hoewel het investeren in een omgekeerde osmose (RO) waterzuiveringssysteem relatief duur kan zijn voor uw kantoor of thuis, vergeleken met andere waterzuiveringsmethoden, is RO omgekeerde osmose alkalische waterdispenserreiniger vrij gemakkelijker en goedkoper om te onderhouden.


Omgekeerde osmose-technologie voor waterfiltratie werd ontwikkeld door het Amerikaanse leger tegen het einde van 1950. Wat begon als een poging om op zoek te gaan naar een middel om zout uit zout water (met name zeewater) te verwijderen om water te produceren dat geschikt is voor consumptie door de Amerikaanse soldaten in ruwe terreinen En verwijder ook bepaalde chemische verontreinigingen zoals zware metalen uit water, is nu een populaire en betrouwbare waterfiltratietechnologie geworden die door veel huizen momenteel wordt gebruikt.

Olansi China Air Purifier Factory (14)

Omgekeerde osmose (RO) is een procedure waarbij water (leidingwater, natuurlijke veer, regenwater, enz.) Wordt gedwongen door een materiaal of membraan met kleine poriën (semi-permeabele membraan), waardoor watermoleculen mogelijk zijn die kleiner zijn in vergelijking met grotere moleculen zoals zout en andere zware metalen om door te filteren. Dit proces helpt om water te zuiveren door watermoleculen van andere verontreinigingen te scheiden.


Ongeacht de pogingen van uw lokale Water Utility Company om ervoor te zorgen dat het kraanwater veilig en schoon is voor het drinken, kunt u niet garanderen dat alle verontreinigingen in het water dat bij u thuis wordt geleverd. Daarom is het hebben van een RO omgekeerde osmose waterdispenserreiniger in uw huis of kantoor belangrijk. In dit artikel worden de voor- en nadelen (dat wil zeggen, de voor- en nadelen) van het hebben van een RO omgekeerde osmose waterdispenserreiniger worden besproken. Dit zal u begeleiden bij het nemen van een beslissing om een ​​waterdispenserreiniger te installeren die omgekeerde osmose-technologie gebruikt in uw huis of kantoor.


Voordelen van RO omgekeerde Osmose Alkaline Water Dispenser Purifier

1. Omgekeerde osmose is zeer effectief bij het verwijderen van verontreinigingen

Dit is een van de belangrijkste voordelen van eenRO omgekeerde Osmose Water Dispenser Purifier. De effectiviteit ervan bij het verwijderen van verontreinigingen heeft gemaakt dat het een breed scala aan toepassing heeft - van de behandeling van afvalwater tot de filtratie van water in onze huizen. Het filtratieproces verwijdert geleidelijk ongeveer 98% van deze verontreinigingen door een fijnere semi-permeabele membraan uit een drinkwatervoorziening: natrium, calcium, lood, sulfaat, fluoride, arseen, chloride en kwik.


Het proces dat wordt gebruikt door RO omgekeerde Osmose Water Dispenser Purifier is efficiënter dan het gebruik van alleen een houtskoolfilter. Het houtskoolfilter is niet in staat om sommige verontreinigingen te verwijderen.


2. Energiezuinig

RO omgekeerde Osmose Water Dispenser Purifier gebruikt de waterdruk van uw huiswatervoorziening. In tegenstelling tot destillatie die elektriciteit en warmte vereist, vereist het slechts druk van uw watervoorziening.


3. Het biedt regelmatig schoon water

RO omgekeerde Osmose Water Dispenser Purifier is rechtstreeks verbonden met de kraan of kraan in het huis, met een normale en schone drinkwatervoorziening. Na een tijdje herinner je je misschien niet dat er een waterfiltratiesysteem is gekoppeld aan de watervoorziening in je huis.


4. Omgekeerde osmose verwijdert ook mineralen uit water

Ro verwijdert mineralen zoals magnesium en calcium die hardheid in water veroorzaken. Hard water heeft de volgende negatieve effecten:

• Vormt schalen op sanitaire apparaten en armaturen

• Laat je haar slijmerig voelen en je huid voelt onmiddellijk droog dat je de badkamer verlaat.

• zorgt ervoor dat uw kleding sneller vervaagt dan behandeld water

• Vliegt uw badkuipen en zinkt

• Regelmatige sanitair reparaties

• Creëert witte vlekken op glaswerk en afwasmiddel waardoor ze onaantrekkelijk zijn


5. RO omgekeerde Osmose Water Dispenser-zuiveringsvervoerder bespaart u geld

Het vermindert de kosten van de aankoop van gebotteld water en reguliere sanitaire reparaties als gevolg van hardheid in water. Afhankelijk van het aantal gebotteld water dat u koopt, wanneer deze gedurende een jaar is opgehoopt, bespaart het u een aanzienlijke hoeveelheid dollars.


6. Omgekeerde osmose maakt voedsel beter.

Veel mensen hebben gemeld dat hun eten beter smaakt toen ze met water begonnen te gebruikenRO omgekeerde Osmose Water Dispenser Purifier.Dit komt door het verwijderen van onzuiverheden en mineralen uit water door omgekeerde osmose. De chemicaliën en mineralen in een watervoorziening die niet wordt behandeld, kunnen de smaak van uw voedsel veranderen wanneer u met dergelijk water kookt.


Hoewel de hitte tijdens het koken van water de aanwezige bacteriën kan doden, kunnen bepaalde verontreinigingen in het water blijven.


Nadelen van RO omgekeerde Osmose Water Dispenser Purifier

Omgekeerd Osmose Waterfiltratiesysteem heeft een paar beperkingen, maar de voordelen van het gebruik van een RO omgekeerde Osmose Water Dispenser-zuiveringsverzuiverder zoals gemarkeerd in dit artikel overtreffen opgewijd aan de beperkingen voor de meeste huizen.


1. Aanpassing aan een andere smaak van het water

In het begin zou je een hekel aan de smaak van water geproduceerd door deRO omgekeerde Osmose Water Dispenser Purifier. Dit komt omdat het proces van omgekeerde osmose verschillende mineralen wegneemt, die je misschien in het water hebt gewend. De smaak kan ongebruikelijk zijn. Hoewel sommige mensen deze mineralen als calcium als nodig zijn voor een gezond lichaam, in werkelijkheid, worden deze mineralen door uw lichaam opgenomen in uw bloedbaan van het voedsel dat u dagelijks consumeert.


2. vereist de tijdige verandering van pre-filters

De pre-filters van een RO omgekeerde osmose waterdispenserzuiveringsmiddelen beschermen het semi-permeabele membraan tijdens het proces van omgekeerde osmose. Het niet wijzigen van deze voorfilters op tijd kan het membraan beschadigen dat wordt gebruikt tijdens omgekeerde osmose. Hoe? Het RO-membraan kan worden geruïneerd met gratis chloor.


Dit kan de vervanging van het gehele RO-waterfiltratiesysteem vereisen. Hoewel er geen gemakkelijkere middelen zijn om te weten wanneer dit kan optreden, hoeft u gelukkig een keer per jaar deze erts-filters te wijzigen.


3. De stroomstroom is lager dan verwacht

RO omgekeerde Osmose Water Dispenser Purifier produceert water tegen een lagere druk dan verwacht. Hoewel voor de meeste huizen, kan het water geproduceerd door een RO-waterdispenserreiniger dagelijks genoeg zijn, misschien moet je geduld zijn voor het RO-systeem om meer water te regenereren als je dagelijks veel water consumeert.

Olansi China Air Purifier Factory (13)

Conclusie

Als u het beste waterfiltratiesysteem voor uw huis of kantoor nodig hebt, is een RO omgekeerde Osmose Water Dispenser Purifier het beste waterzuiveringssysteem voor u. Ondanks zijn beperkingen zijn de in dit artikel vermelde voordelen de redenen waarom het gebruik van de RO-waterdispenserreinigers erg populair is geworden. Het drinken van veilig en schoon watervrij van verontreinigingen is essentieel voor ons welzijn. Voor meer informatie over voors en tegens van roomgekeerde osmose hete en koude waterdispenserreinigerMet alkalisch waterfiltratiesysteem kunt u een bezoek brengen aan Olansi China bijhttps://www.olansichina.com/water-purifier.htmlvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid