Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtzuivering » Voorkomende fouten te vermijden bij de aanschaf van een goede negatieve ionen luchtreiniger

Voorkomende fouten te vermijden bij de aanschaf van een goede negatieve ionen luchtreiniger

Aantal Bladeren:1     Auteur:China Air Purifier Fabrikant     Publicatie tijd: 2021-11-05      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Voorkomende fouten te vermijden bij de aanschaf van een goede negatieve ionen luchtreiniger

Voorkomende fouten te vermijden bij de aanschaf van een goede negatieve ionen luchtreiniger

Investeren in een ideale luchtreiniger is belangrijk en iets dat serieus moet worden genomen. Echter, mensen maken veel fouten bij het zoeken naar de beste optie beschikbaar in de markt. Veelluchtreiniger fabrikantenmaken vorderingen die niet in het echte leven kan worden ondersteund.


Air reinigers verschillen nogal in termen van prestaties, robuustheid en kwaliteit. Kosten niet de geschiktheid of kwaliteit van een luchtreiniger definiëren. Vanwege de beperkte regelmaat lichamen zover luchtreinigers betreft, is het gemakkelijk om fouten die erg duur kan zijn.

Olansi Air Purifier leverancier (9)

Enkele veel voorkomende fouten zijn gemakkelijk te voorkomen dat bij de aanschaf van een goede luchtreiniger.

1. Niet de aanpak van welzijn en gezondheid.

Het eerste wat je moet doen is het begrijpen van de eisen bij de hand. Mensen nemen gewoonlijk aan dat het welzijn en de gezondheid worden automatisch bereikt wanneer een luchtreiniger wordt gekocht. Het bepalen van de verontreinigende stoffen in de lucht aanwezig en hoe goed de luchtreiniger kan omgaan met hen is belangrijk. EENchina luchtreinigermogen niet blind worden gekozen. Men moet om te bepalen of het welzijn en de gezondheid worden nageleefd.


2. Niet Het verzorgen van de luchtkwaliteit.

Veel mensen het kopen van luchtreinigers verwachten dat de luchtreinigers om alle luchtkwaliteit en goed 0being problemen aan te pakken, zonder extra stappen om de luchtreiniger terug. Het is een bekend feit dat de kwaliteit van de binnenlucht is erger dan een outdoor één. Het verzorgen van de kwaliteit van de lucht mag niet worden overgelaten aan de luchtreiniger alleen. De individuen die in huis moet verantwoordelijk zijn voor het als goed. Schakel de bronnen van vervuiling zo veel mogelijk, houden het huis droog, en doe regelmatig schoonmaken. Zonder de zorg voor het milieu, kan de luchtreiniger niet zo goed als het zou moeten.


3. Het nemen van ozon minder serieus.

Ozone geeft woningen die verfrissende geur. Dit is vergelijkbaar met de aard van de geur bereikt na een regenbui. Aan de andere kant, cyanide geeft een amandel-achtig aroma. Arseen, aan de andere kant, geeft een knoflook soort van smaak. Om deze reden moet de dingen serieus worden genomen. Sommige mensen willen luchtreinigers echte gezondheid kwesties aan te pakken en te verbeteren in de best mogelijke manier. Dit kan te wijten zijn aan het bestaan ​​van ernstige ademhalingsproblemen. Als in een dergelijke situatie iemand contact met ozon of andere schadelijke elementen, kan het katastrofisch. Dergelijke elementen maken de ademhaling complicaties, zoals astma erger. Gevoeligheid voor verontreinigingen is ook verhoogd.


Om deze reden moeten ozon en andere elementen zeer serieus worden genomen. Sommige luchtreinigers produceren ozon en mogen niet worden gebruikt. De beste luchtzuiveringsfabrikanten zorgen ervoor dat de ozonproductie van de machines zeer beperkt is als er een is.


Om aan de veilige kant te zijn, is het belangrijk om genoegen te nemen met de meest betrouwbare China luchtreiniger om mee te werken. Veel luchtreinigerfabrieken produceren verschillende apparaten. Olansi Air Purifiers zijn echter de beste en bieden superieure uitkomsten in vergelijking met anderen.

Olansi Air Purifier Leverancier (11)

Olansi produceert geweldige HEPA-luchtreinigers, UVC-luchtreinigers en een breed scala aan andere producten die de luchtkwaliteit van de binnenkant kunnen verbeteren. Luchtkwaliteit is belangrijk en men moet niet nadenken bij het kiezen van het juiste apparaat. Voor meer informatie over gemeenschappelijke fouten om te vermijden bij het kopen van eenGoede negatieve ionenluchtreiniger, je kunt een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansichina.com/negative-ion-air-purifier.htmlvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid