Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Wat is de beste luchtreiniger in de Indonesische markt in 2021 en 2022?

Wat is de beste luchtreiniger in de Indonesische markt in 2021 en 2022?

Aantal Bladeren:4     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-06-23      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Wat is de beste luchtreiniger in de Indonesische markt in 2021 en 2022?

Wat is de beste luchtreiniger in de Indonesische markt in 2021 en 2022?

Er is ontdekt dat de meeste mensen in Indonesië meestal worstelen als het gaat om het identificeren van de beste luchtreinigers. Een probleem zoals dit kan je ontnemen van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit komt omdat je misschien een lage kwaliteit kooptChina luchtreiniger. Dit is een van de gemakkelijkste manieren om uw zuurverdiende geld te verspillen. Statistieken hebben aangetoond dat meer dan 70% van de luchtzuiveraars in de Indonesische markt niet goed genoeg zijn. Ze werken ofwel niet goed of duren niet lang voordat ze eindelijk afbreken.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (59)

Hier is de oplossing

Ben je op zoek naar een hoogwaardige luchtreiniger in Indonesië? Wist u dat met de juiste informatie zo niet moeilijk of ingewikkeld is? Het is niet nodig om weer de moeite te nemen als je op de juiste plek bent gekomen. Het belangrijkste doel van dit bericht is om enkele van de beste luchtzuiveraars in Indonesië te onthullen.


Of u nu van plan bent om een ​​China-luchtreiniger te kopen of niet, het wordt aanbevolen om de details van dit bericht hieronder te lezen. Het zal de bovenste picks voor 2021 en 2022 onthullen die uw geld en tijd waard zijn. Deze garanderen zeker maximaal comfort. Voordat u contact opneemt met de fabrikant van de luchtreiniger, bekijk dan de onderstaande feiten.


Winix Am90 Air Purifier

Gezien de indruk dat Winix Am90 Air Purifier in de loop van de jaren in Indonesiërs heeft gehad, is het geen verrassing dat we hebben besloten om het eerst voor anderen te noemen. Dit is een van de beste elektrische apparaten die u moet beginnen met het installeren in uw huis, omdat het een uitstekende taak is om de lucht bij u thuis te reinigen. Winix is ​​een geteste en beproefde luchtzuiveringsfabrikant. Dit komt omdat zijn producten de verwachtingen van Indonesiërs in de loop der jaren hebben voldaan.


Een van de beste onderdelen over Winix Am90 Air Purifier is zijn hoge efficiëntieniveau. Stel je voor dat je een apparaat hebt dat ongeveer 99,97% van schadelijke verontreinigende stoffen in je lucht kan schonen. Ook kan dit apparaat ruimte reinigen die tot ongeveer 360 vierkante voet meet. Sommige van de functies zijn:


• Het heeft 4 fasen die schadelijke deeltjes filteren. Deze zijn mesh pre-filter, geactiveerd koolstoffilter, HEPA-filtratie en plasmatische golfreiniging.

• Het is erg robuust en duurzaam

• Het reinigingsproces is zeer efficiënt

• Het is compatibel met Wi-Fi. U kunt het apparaat met deze functie bedienen vanaf elke plaats in de kamer. Dit zorgt voor maximaal comfort

• het genereert minder ruis

• De slaapmodus wordt automatisch geactiveerd zodra uw kamer donker wordt. Dit betekent dat je slaap niet wordt onderbroken

• En nog veel meer


In het geval u deze koopt, wordt het aanbevolen om deLuchtreiniger fabriekMeer vragen over hoe het werkt. Je zult zeker opgewonden worden door zijn efficiëntie.


Luchtreiniger KI-L80Y-T

Een van de meest fascinerende dingen over luchtreiniger KI-L80Y-T die de aandacht van Indonesiërs heeft gepakt, is hoe het wordt geleverd met filters die tot 10 jaar kunnen duren. Het is slechts een teken dat u zeker een goede prijs-kwaliteitverhouding krijgt door het vandaag in uw kamer te laten installeren.


Als het gaat om het verwijderen van geuren, schimmel, allergeen, bacteriën en virussen, kan luchtreiniger KI-L80Y-T een perfecte baan doen. Het is een van die apparaten die u nooit zult verzinnen om vragen te stellen van uw favoriete luchtzuiveringsleverancier. Dit komt door de krachtige functies die het heeft. Sommige hieronder worden hieronder gemarkeerd:

• Indicatoren voor schone lucht

• Het wordt geleverd met een afstandsbediening die u kunt gebruiken om de functies te bedienen

• Het wordt geleverd met de automatische detectiemodus

• Het maximale gebied dat het kan schoonmaken is 62m2

• Het heeft plasmacluster hoge dichtheidstechnologie van ongeveer 25.000

• En nog veel meer


Opgemerkt moet worden dat luchtreiniger KI-L80Y-T een product van scherp is. Daarom wordt niets kort van de beste functies altijd verwacht zoals hierboven weergegeven.


Blast luchtreiniger

Er is geen twijfel aan het feit dat Blast Air Purifier een van de beste is, niet alleen binnen Indonesië, maar ook in andere delen van de wereld. Dit is één apparaat dat het verschil kan maken in uw ruimte ooit geïnstalleerd. De meeste luchtreinigers die u in de markt tegenkomt, zijn voor residentiële ruimtes. Dit betekent dat u ze niet kunt gebruiken in uw bedrijf. Blast luchtreiniger heeft de neiging om iets heel anders te bieden in dergelijke groeten omdat het in commerciële ruimtes kan worden gebruikt. Dit kunnen restaurants, ziekenhuizen, scholen en kantoren zijn.


Het filterproces is vrij effectief. Het wordt bijvoorbeeld geleverd met een carbonfilter om ervoor te zorgen dat geuren van sigaret, formaldehyde en VOC's worden gefilterd. Andere functies zijn:


• Het kan een ruimte van ongeveer 130m⊃2; schoonmaken

• Het geluidsniveau is 38dB

• Zijn CADR meet ongeveer 890 m⊃3; / u

• Schadelijke gassen kunnen gemakkelijk worden geabsorbeerd


Probeer deze uit door te vragen voor meer van zijn functies met elke luchtzuiveringsfabriek vandaag. Dit is inderdaad een topLuchtreiniger fabrikant.


Olansi Air Purifier (K15B)

Als het gaat om het schoonmaken van de lucht in uw kamer, heeft een olansi-luchtreiniger veel te bieden. In de loop der jaren is dit een China Air Purifier die erin geslaagd is om veel positieve beoordelingen van gebruikers aan te trekken. De functies die het brengt, zijn een typisch bewijs van het feit dat de technologie van de luchtreiniger is geavanceerd dan wat er in het verleden ze in het verleden kende.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (78)

Net als de optie die is uitgelegd boven Oransi Air Purifier K15B is bedoeld voor commerciële ruimtes. Bijvoorbeeld, zijn CADR is ongeveer 800. Ook zal het dubbele filter zorgen voor schone lucht. Andere functies die u zult ontdekken zijn:

• Indicatoren voor luchtvervuiling

• Genereert weinig ruis

• het stroomverbruik is vrij minimaal

• Het is zeer effectief bij het verwijderen van schadelijke gassen uit uw ruimte

• Het is zeer duurzaam

• Het kan gemakkelijk van de ene plaats naar de andere worden verplaatst binnen een ruimte vanwege het onderste casterwielontwerp


Conclusie

Na het bovenstaande te hebben gezien, is het vrij duidelijk dat tijdens het proberen om een ​​luchtreiniger in Indonesië te kopen, er veel dingen zijn die je moet overwegen met betrekking tot hun functies. De beste manier om dit proces te doen, is in overweging van uw behoeften voordat u beslist over welke te kopen. Zorg er ook voor om een ​​gerenommeerd te vragenLuchtreiniger leverancierenkele essentiële vragen. Maak nooit de fout om een ​​luchtreinigerfabriek te betuttelen die op de hoogte komt.


gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid