Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Zichtbare redenen dat de luchtkwaliteit binnenshuis testen noodzakelijk en het gebruik van Olansi luchtreinigers om de luchtkwaliteit te handhaven maken

Zichtbare redenen dat de luchtkwaliteit binnenshuis testen noodzakelijk en het gebruik van Olansi luchtreinigers om de luchtkwaliteit te handhaven maken

Aantal Bladeren:2     Auteur:China Air Purifier Fabrikant     Publicatie tijd: 2021-12-13      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Zichtbare redenen dat de luchtkwaliteit binnenshuis testen noodzakelijk en het gebruik van Olansi luchtreinigers om de luchtkwaliteit te handhaven maken

Zichtbare redenen dat de luchtkwaliteit binnenshuis testen noodzakelijk en het gebruik van Olansi luchtreinigers om de luchtkwaliteit te handhaven maken

Hoewel er onzichtbaar verontreinigende stoffen in de woning, zijn er vele andere zichtbare verontreinigende stoffen ook. Deze garandeert het testen van de luchtkwaliteit binnenshuis te bepalen hoe intens of milde de vervuiling is aan het eind van de dag. Door te weten wat men te maken met, kiezen van de juistechina luchtreinigerwordt het veel gemakkelijker.

Olansi Air Purifier Leverancier (14)

Sommige zichtbare problemen kunnen zijn:

1. Dust

Stof kan gemakkelijk ophopen op vloeren en andere oppervlakken, die kan aangeven dat er een stof probleem in de woning. Wanneer dergelijke opeenhoping gebeurt, wordt het duidelijk dat er stof in de lucht. Het hebben van zichtbare verontreinigende stoffen wil niet zeggen dat er geen andere onzichtbare verontreinigende stoffen in de lucht, en dat is de reden waarom proeven moeten worden uitgevoerd.


2. Pet huidschilfers

Het blote oog kan dit niet zien. Echter, het valt onder deze categorie, want er is gebonden aan huidschilfers in het huis als er huisdieren aanwezig zijn. Alle huisdieren achterlaten huidschilfers. Het schoonmaken van het huisdier regelmatig en het schoonmaken van de woning kan huidschilfers voor een groot deel te verminderen. Door het testen van de lucht voor huidschilfers, wordt het gemakkelijk te bepalen of Olansi luchtreiniger nodig zijn of niet. Het bestechina luchtreinigerop te halen moet men die huidschilfers kunnen elimineren. Huidschilfers kunnen ook afkomstig zijn van andere insecten en dieren in huis, zoals muizen, kakkerlakken of ratten.


3. Mold

Schimmel ziet er ongezond en lelijk, maar ze zijn niet zo gevaarlijk als alleen maar groter op muren. Echter, wanneer ze in de lucht terechtkomen, kunnen veel gezondheidsproblemen ontstaan. Schimmelsporen kunnen zeer gevaarlijk zijn als ze vrij vliegen in de lucht en zijn op zoek naar nieuwe oppervlakken om te groeien op. Wanneer schimmel aanwezig is, kan de schimmelsporen in de lucht. Het testen kan dit controleren, en een goede luchtreiniger fabrikant gekozen om het probleem bij de hand te pakken.


Is het testen van een definitief?

Luchttestsysteem kan inzicht in het niveau van de verschillende verbindingen in de lucht verkregen. Het helpt om op te merken dat sommige mensen een hoog niveau van verontreinigende stoffen kan verwerken zonder enige reactie. Anderen zullen reageren op zeer lage niveaus van vervuiling. Dit betekent dat de tests kan een beetje subjectief. Hiervoor bestaan ​​geen normen met betrekking tot wat er mis is en wat goed is. Dit is de reden waarom het controleren van de verontreinigende bron, te verwijderen, en het schoonmaken van het huis is belangrijk.


Kwesties zoals lekkend water moeten worden opgelost zodra ze zich voordoen om de kansen op vormgroei te verminderen. Slechte geuren moeten worden onderzocht, maar er moet op worden opgemerkt dat er volledig geurloze verontreinigende stoffen zijn. Ventilatiesystemen moeten worden gecontroleerd en gerepareerd.

Olansi Air Purifier Leverancier (1)

Er zijn veel luchtzuiveringsfabrikanten in de wereld van vandaag. Olansi is de beste in het veld, met meer dan een decennium van ervaring in het veld. China luchtzuiverers uit Olansi zijn getest en geprobeerd. De Air Purifier-fabriek gebruikt de nieuwste technologie en onderzoek om ervoor te zorgen dat de HEPA-luchtzuiverers, UVC-luchtreinigers en andere zuiveraars perfect zijn om verschillende soorten verontreinigende stoffen aan te pakken. Voor meer informatie over zichtbare redenen die makenIndoor Air Quality Testing Noodzakelijk en het gebruik van Olansi Air PurifiersOm de luchtkwaliteit te handhaven, kunt u een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansichina.com/invisible-reasons-for-conducing-air-quality-tests-and-using-olansi-polle-purifiers-to-eliminate-pollutants.htmlvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid