Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Alkaline omgekeerde osmose waterzuiveraar » Heb je problemen met je frisdrankwatermachine? Expert tips van uw plaatselijke fabriek in mousserende water maker

Heb je problemen met je frisdrankwatermachine? Expert tips van uw plaatselijke fabriek in mousserende water maker

Aantal Bladeren:0     Auteur:Fabrikant van de commerciële sprankelende waterdispenser     Publicatie tijd: 2024-04-30      Oorsprong:https://www.olansgz.com/

Heb je problemen met je frisdrankwatermachine? Expert tips van uw plaatselijke fabriek in mousserende water maker

Heb je problemen met je frisdrankwatermachine? Expert tips van uw plaatselijke fabriek in mousserende water maker

Als u zo gepassioneerd bent over uw frisdrankwatermachine, vergeet u misschien dat deze eenheden beperkingen hebben totdat ze enkele problemen ontwikkelen. Voor die-hard koolzuurhoudende waterdrinkers kan dit zijn als het einde van de wereld. Maar niet als u een betrouwbare aftermarket hebt sprankelende watermakerfabriek. Veel merken met frisdrankwatermachines bieden klantenondersteuning van aftermarket en andere gerelateerde services. Op deze manier zorgen ze ervoor dat u die "zhooshes " blijft toevoegen aan uw gekoeld water en dranken.

  • fabrikanten van sprankelende watermachine

  • fabrikanten van sprankelende watermachine

Wat is een sprankelend watermachine?

Een sprankelende watermachine is een apparaat dat koolzuurhoudend water produceerde. Dit betekent eenvoudig bellenwater dat wordt verkregen als gevolg van het combineren van gezuiverd, gekoeld water met koolstofdioxide onder druk. Het resulterende water wordt gevuld met bubbels en geeft een bruisend gevoel. Een voordeel van koolzuurhoudende water is dat u verschillende smaken en additieven kunt toevoegen om het te laten proeven en voelt als uw favoriete minerale drankje. Met deze machines kunt u gemakkelijk heerlijke unieke mousserende drankjes maken. Veel bedrijven hebben geprofiteerd van deze machines door heerlijke en tandige recepten te maken.


Problemen met een sprankelend watermachine

Als je ooit een sprankelende watermaker Voor een behoorlijk lange tijd, ergens op de weg, ben je misschien wat problemen met de eenheid tegengekomen. Deze problemen komen veel voor bij deze koolzuurhoudende watermakers die andere mensen ze ook hebben gehad. Veel van de problemen met de veel voorkomende frisdrankwatermachines worden ook door andere mensen ervaren. Een typisch voorbeeld van dergelijke problemen omvat eenvoudige slijtage, die heel gemakkelijk kan worden opgelost.The Sparkling Water Machine Factory: hoe u enkele gemeenschappelijke problemen met uw machine kunt oplossen

De frisdrankwatermachine maakt gebruik van een uniek mechanisme om koolzuurhoudend water te maken. Dit mechanisme is gebruikelijk voor alle soorten SODA -makers, ongeacht het merk. Als u een aantal veel voorkomende problemen heeft met uw machines, dan tips van een lokaal sprankelend watermachine Factory zal je helpen weer te genieten van je koolzuurhoudende drankjes! Enkele veel voorkomende problemen van de machine zijn:

De sprankelende watermachine lekt of overloopt: Als uw frisdrankmaker overloopt of lekt, kan dit erg moeilijk zijn om mee om te gaan. Gelukkig is dit een veel voorkomend probleem met veel andere merken van deze machine. Deze overstromen en lekken zijn meestal te wijten aan het carbonatatieproces in het apparaat. Het kan eenvoudig worden opgelost. Een deskundige tip, in dit geval, is om dit punt van lekkage of overloop te vinden.


CO2 lekt: Als je ooit al lang een frisdrankmaker hebt gehad, zul je ontdekken dat CO2 -lekken een veel voorkomend probleem zijn met deze apparaten. Dit CO2 -lek komt meestal voor bij het startpunt van de klep, waar u de verbinding hebt tussen het dispensermondstuk en de CO2 -bus. In de meeste gevallen hebben deze CO2 -lekken eenvoudige oplossingen - ze worden meestal gerepareerd door de losse klep terug te draaien naar de vorige positie. Aan de andere kant is het mogelijk om andere lekproblemen aan de voorkant van het mondstuk te hebben. Sommige andere lekken kunnen te wijten zijn aan water die uit de fles in de machine lekt. In sommige gevallen heb je een fles die niet van de vereiste maat is zoals voorzien in de machine voor dergelijke flessen. In dergelijke gevallen kan het carbonatatie voorkomen die overloop en lekken kan veroorzaken.


Slechte carbonatatie als gevolg van lekken van de luchtslang: Soda -makers kunnen ook andere verborgen lekkages hebben. De enige manier om dit te detecteren is wanneer u merkt dat uw drankjes slecht koolzuurhoudend zijn en niet het juiste carbonatatieniveau hebben. Op dit punt wilt u misschien het achterste deel van de machine openen. Als er een luid sissend geluid is, betekent dit dat er een probleem is met de luchtslang van de machine. Zodra u de machine hebt geopend, kunt u echter moeite hebben om deze luchtslang te vinden. De luchtslang is meestal verborgen omdat deze zich in de CO2 -cartridge bevindt en fungeert als een verbinding tussen het CO2 -mondstuk en de machine. Deze slang helpt CO2 aan de machine te leveren. U kunt deze slang eenvoudig vervangen of opnieuw bevestigen. U kunt de juiste vervanging vinden van veel lokale winkels en winkels voor woningverbetering.


Machine die geen water kan carboneren: In sommige andere gevallen heeft u mogelijk ernstige problemen met uw koolzuurhoudende water. Dit is meestal een probleem voor de frisdrankmaker. Het gebeurt meestal wanneer de CO2 -bus is gebroken of beschadigd. In andere gevallen kan een fabrikantfout dit soort probleem veroorzaken. Een fabrikant kan het product onjuist of slecht assembleren - waardoor het carbonatatieproces kan worden beïnvloed. Wanneer dit gebeurt, betekent dit dat het lek mogelijk is afkomstig van een verkeerd afgesloten klep die de machine met de bus verbindt. Als een eenvoudig probleem kunt u dit probleem gemakkelijk verhelpen. Ga naar de achterkant van de machine om dit probleem op te lossen en laat het open. Druk op de knop voor de carbonatatie en probeer te luisteren naar het sissen van de klep. Als u dit probleem heeft, kunt u dit op drie mogelijke manieren oplossen:

  • Controleer en pas de sluitringen aan

  • De klep van de machine kan het probleem zijn

  • Controleer twee keer om ervoor te zorgen dat u de klep goed hebt gedraaid


Nozzle lekt in de machine: Het carbonatatieroestel is een belangrijk onderdeel in uw frisdrankmaker. Het is ook gevoelig voor lekkages tijdens de werking van de machine. Als dit het geval is, zult u dit onmiddellijk opmerken. Deze lekkage gebeurt meestal voor de machine. Dit betekent dat het een hogere, hoorbare gesis zal hebben - wat u zal vertellen dat er iets mis is met uw eenheid. Als u het lek opmerkt bij het carboneren van het water, kan dit het carbonatieniveau verhogen en water produceren met een zeer hoge concentratie CO2. Daarom merkt u misschien dat uw CO2 -gascilinder sneller wordt uitgeput dan normaal.


Waterlekken: Jouw Sprankelend waterdispenser kan ook wat lekken als een probleem hebben. Wanneer u de fles onder het carbonatatielikker plaatst, kunnen er lekken met koud water zijn. De eerste oplossing voor dit probleem is dat de fles mogelijk niet goed past bij de machine. Dit gebeurt meestal als u niet de juiste flessen van uw sprankelend waterdispenser. Om de juiste carbonatatie te garanderen, moet u de juiste flessen gebruiken die zijn bedoeld voor uw frisdrankwatermachine.

  • fabrikanten van sprankelende watermachine

  • fabrikanten van sprankelende watermachine

Voor meer informatie over de deskundige tips van uw lokale sprankelende watermakerfabriek, u kunt een bezoek brengen aan Olansi op https://www.olansgz.com/quality-control-process-at-olansi-sparkling-water-maker-factory/ voor meer informatie.


Artikel origineel uit: https://www.olansgz.com/having-issues-with-your-soda-water-machine-expert-tips-from-your-Local-sparkling-water-maker-factory/


gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid