Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Belangrijke dingen om te weten voordat u een HEPA-luchtreiniger krijgt van leveranciers of distributeurs

Belangrijke dingen om te weten voordat u een HEPA-luchtreiniger krijgt van leveranciers of distributeurs

Aantal Bladeren:0     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-07-10      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Belangrijke dingen om te weten voordat u een HEPA-luchtreiniger krijgt van leveranciers of distributeurs

Belangrijke dingen om te weten voordat u een HEPA-luchtreiniger krijgt van leveranciers of distributeurs

Hepa luchtzuivererszijn enkele van de meest voorkomende opties die vandaag in de markt beschikbaar zijn. Deze luchtreinigers zijn de neiging om de beste op de markt te zijn, en ze komen in verschillende soorten en vormen, ze zijn geweldig in het beheersen van stof, allergieën en astma-aanvallen vanwege hoe effectief ze de lucht schoonmaken. Eén ding om op te merken is dat het kwaliteitsniveau heel anders is en meestal afhangt van modellen of merken die beschikbaar zijn op de markt.


Bij het kiezen van de beste woningluchtreiniger in deze categorie, zijn er enkele dingen die begrepen moeten worden.

Olansi Air Purifier Leverancier (12)

Het reinigingsgebied en de lucht-wisselkoers

Bij het kiezen van HEPA-luchtreinigers is het belangrijk om er een te kiezen met een hoge luchtwisselkoers voor elk uur in elke kamer of gebied, ongeacht de grootte. Het is belangrijk om te onthouden dat luchtreinigers niet en niet door muren kunnen reinigen. Ook kunnen ze geen smalle gangen reinigen of een op de volgende deur worden schoongemaakt. De HEPA-luchtreiniger moet in de kamer worden geplaatst, niet de aangrenzende. Als de kamers moeten worden schoongemaakt, kan de HEPA-luchtreiniger elk uur per uur een gemiddelde slaapkamer reinigen. De meeste mensen geven er de voorkeur aan twee HEPA-luchtreinigers: één in de slaapkamer en de andere in de woonkamer.


Er is een misvatting waar mensen aannemen dat wanneer een kamer klein is, ze een kleine luchtreiniger moeten krijgen. Een hoogwaardige HEPA-luchtreiniger is meestal 15 bij 24 inch. Dit kan een lichte variabele hebben, afhankelijk van het gemaakt model. Met dit soort luchtreiniger is het beter om een ​​hoge luchtwisselkoers te hebben, ongeacht de grootte van de kamer. Wanneer de luchtreiniger klein is, betekent dit dat de luchtwisselkoers ook klein zal zijn. Dit betekent dat het ontoereikend kan zijn om de lucht naar tevredenheid te reinigen.


Olansi Air Purifierszijn de beste op de markt en ze hebben geweldige keuzes binnen de markt. Het is belangrijk om een ​​originele HEPA-luchtreiniger te vinden om te voldoen aan de capaciteiten van het reinigen van de lucht. Het is ook belangrijk om zich ervan bewust te zijn dat er veel inferieure luchtreinigermerken in de markt zijn. Dit is de reden waarom het kopen van bekende merken vandaag een grote noodzaak is en niet lichtvaardig moet worden genomen.


Zeoliet en geactiveerde koolstof in HEPA-luchtzuiveraars

HEPA-luchtreinigers hebben meestal een niveau van geactiveerde koolstof binnen het systeem. Deze geactiveerde koolstof is bedoeld om geuren te verwijderen en van chemicaliën binnen de binnenruimtes te verwijderen. Sommige koolstoffilters hebben ook zeoliet, een ander mineraal. Zeoliet is geweldig bij het absorberen van urine en ammoniakgeuren. Hoe goed de HEPA-luchtreiniger met het verzamelen van chemicaliën en geuren afhankelijk is van de opname van de twee mineralen en in welke mate.

Zeoliet en geactiveerde koolstof kan zorgen voor veel chemicaliën uit verschillende dingen zoals bouwmaterialen, schoonmaakproducten, verven, pesticiden, meubels en vloerbedekking.


Om ervoor te zorgen dat de HEPA-luchtreiniger goed werkt, vervangt u in dit geval het koolstoffilter volgens de aangelegde specificaties. Dit soort filters zijn niet zo moeilijk te vervangen.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (49)

Er zijn andere luchtreinigers in de markt, inclusief PM2.5 luchtreinigers, negatieve ionenluchtreinigers en UVC-luchtreinigers om uit te kiezen. Voor meer informatie over HEPA-luchtreiniger van leveranciers of distributeurs, kunt u een bezoek brengen aan Olansi China bijhttps://www.olansiru.com/voor meer informatie.


gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid