Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtzuivering » Beste luchtreinigers om keukengeuren te verwijderen en voor geuren beoordelingen in 2021

Beste luchtreinigers om keukengeuren te verwijderen en voor geuren beoordelingen in 2021

Aantal Bladeren:17     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-09-13      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Beste luchtreinigers om keukengeuren te verwijderen en voor geuren beoordelingen in 2021

Beste luchtreinigers om keukengeuren te verwijderen en voor geuren beoordelingen in 2021

Als het gaat om vervuiling in uw keuken, bent u waarschijnlijk altijd geconfronteerd met twee belangrijke problemen. Er zijn bijvoorbeeld de schadelijke verontreinigende stoffen die worden geproduceerd door gasfornuis zoals formaldehyde en koolmonoxide. Ook worden altijd volatiele organische verbindingen in de lucht vrijgelaten wanneer u de neiging heeft om te frituren of te koken. Het probleem met al deze verontreinigende stoffen is dat u uiteindelijk een aantal langdurige ziekten zou kunnen lijden die uw ademhalingssysteem kunnen schaden. Studies hebben ook aangetoond dat verontreinigingsmiddelen die deze op geen enkele manier astmatische patiënten helpen.

China olansi luchtreiniger fabrikant (80)

Wat is eigenlijk de oplossing?

Na het bekijken van de implicaties die luchtvervuiling in de keuken kan laten lijden aan hierboven, is er nu een vraag in je hoofd. Dit is hoe een dergelijke nachtmerrie kan worden beheerd of geëlimineerd. Het is niet nodig om je hersenen te rekken als eenChina luchtreinigeris alleen wat nodig is om ervoor te zorgen dat de luchtkwaliteit in uw huis is verbeterd.


Met een luchtreiniger, gassen, vluchtige organische verbindingen, formaldehyde en andere gevaarlijke verontreinigende stoffen worden geraakt. Dit bericht onthult enkele van de beste luchtzuiveraars die u voor een dergelijk doel kunt gebruiken. Voordat u contact opneemt met de fabrikant van luchtreiniger of luchtreiniger, wordt u aanbevolen om de opties hier te lezen.


Bissell MyAir (2780A)

Het eerste kenmerk van deze luchtreiniger die u zult merken, is het compacte ontwerp. Of u het wilt laten plaatsen op uw vloer of aanrecht in uw keuken, dit apparaat is zeer flexibel. Daarom past het perfect in een van dergelijke posities zonder gedoe. VS is waar de luchtreinigerfabriek toevallig zich bevindt. Dit is een 3-in-1-apparaat dat ervoor kan zorgen dat uw keuken verse en gezonde lucht heeft. Met zijn geactiveerde koolstoffilter en HEPA-filter worden koken geuren geworden.


Vanwege de 3600 is er veel betere luchtstroom. Het zorgt ervoor dat uw lucht sneller kan worden gereinigd. Als uw keukenruimte tot 100sqft is, is Bissell MyAir (2780A) absoluut het perfecte apparaat om de lucht schoon te maken. Dit merk is een vertrouwdLuchtreiniger fabrikantZoals veel mensen de kwaliteit van zijn producten hebben bevestigd.


Sommige van de functies zijn:

• het wordt geleverd met 1 uur, 3 uur en 8 uur timer

• Ingebouwde filterindicator die u op de hoogte brengt wanneer filtervervanging verschuldigd is

• Zijn filters zijn zeer effectief in het reinigen van de lucht

• Het heeft een modern en compact ontwerp

• Het kan eenvoudig worden bediend


Winix 5500-2

Het is redelijk genoeg om toe te geven dat Winix 5500-2 een revolutionaire luchtreiniger is. Als u echt serieus bent over het hebben van geuren geneutraliseerd in uw keuken, is dit een fabrikant van luchtreiniger die kan worden vertrouwd. De producten leveren altijd zoals verwacht voor gebruikers. Het is een luchtreiniger met moderne en unieke kenmerken. Het reinigingsproces is bijvoorbeeld in verschillende fasen voor optimale prestaties. Geactiveerd koolstoffilter is toevallig de eerste fase. De tweede is PlasmaWave-filtratie terwijl de laatste HEPA-filter is.


Als het gaat om het verwijderen van gassen en rook uit uw keukenruimte, hebben al deze filtratie-fasen cruciale rollen om te spelen. Als uw keukenruimte tot 350sqft is, kan deze luchtreiniger een goed werk doen om die schadelijke verontreinigende stoffen op afstand te houden. In feite is de CADR 232cfm dus uw keuken zal ongeveer 5 times worden gereinigd. Als je echt een vertrouwde luchtzuiveringsleverancier nodig hebt, is Winix een van de meest betrouwbare oplossingen.


Sommige van zijn voordelen zijn:

• Gasvormige verontreinigende stoffen worden verwijderd door de PLASMAWAVE-technologie

• Keukengeuren (volateerd) kunnen worden gedetecteerd door de VOC-sensor

• Het geactiveerde koolstoffilter kan worden gewassen

• Het is effectief bij het elimineren van geuren uit uw keuken

• En meer


Molekule Air Mini +

Molekule Air Mini + is niet alleen een porseleinzuiveringsverzuiverder. Dit komt omdat het ook eenLuchtreiniger fabriekIn de VS en Maleisië waar producten worden geassembleerd en afgeleverd aan eindgebruikers. Dit is een modern apparaat dat ervoor kan zorgen dat uw keuken gezond is. Of u nu astmatisch of lijdt aan ademhalingsmoeilijkheden, met behulp van deze luchtreiniger kan helpen om ervoor te zorgen dat uw gezondheid niet erger wordt wanneer u in de keuken bent.


Het is populair voor het aannemen van het PECO-filtratiesysteem. Hiermee kunnen VOC's en gassen op de meest effectieve manier worden afgebroken. Hoewel er een chemische reactie is, is dat eigenlijk onschadelijk. Als het gaat om het elimineren van VOC's, kan deze China luchtreiniger het verschil maken. Het is ook de moeite waard om te vermelden dat het volledig ozonvrij is.


Sommige van zijn voordelen zijn:

• Het wordt geleverd met 5 ventilatorsnelheden die kunnen worden ingesteld

• Het heeft wifi-connectiviteit

• Het wordt geleverd met sensor om deeltjes in de keuken te detecteren

• PECO-filtratiesysteem voor het doorbreken van gassen en VOC's

• Elegant ontwerp

• En nog veel meer

Olansi k08 luchtreiniger

Olansi Air Purifierheeft in het verleden talloze positieve recensies verdiend. Daarom is het de moeite waard om te vermelden tussen enkele van de beste luchtreinigers voor keukenruimten. Deze fabrikant van luchtreiniger is in de loop van de jaren bewezen dat het de behoeften van huiseigenaren begrijpt. Dat wordt gedemonstreerd in de kwaliteiten en kenmerken van zijn OLS-K08 die is toegejuicht. Deze luchtzuiveringsapparaat kan helpen ervoor te zorgen dat uw luchtvervuiling nachtmerries in de keuken in het verleden zijn.


Het is betrouwbaar bij het verwijderen van gevaarlijke luchtverontreinigende stoffen zoals TVOC, benzeen en formaldehyde. Afgezien van de effectiviteit in de keuken, kunt u dit apparaat ook in uw slaapkamer of woonkamer gebruiken. Olansi Air Purifier is gebouwd voor verschillende gelegenheden met zeer hoge CADR om ervoor te zorgen dat uw lucht schoon is.


De voordelen zijn:

• Stofsensor van hoge kwaliteit

• Kan TVOC, benzeen en formaldehyde in uw keuken verwijderen

• het wordt geleverd met afstandsbediening

• Het heeft luchtkwaliteitsdetector

• het ontwerp is stijlvol

• En meer

China Olansi Air Purifier Fabrikant (57)

Conclusie

Op basis van het bovenstaande is het te zien dat er tal van luchtzuiverers van hoge kwaliteit zijn waaruit u kunt kiezen naar positie in uw keuken voor gezonde lucht. Deze zijn gekozen op basis van recente klantenbeoordelingen. De waarheid is dat ze worden getest en bewezen als het gaat om het leveren en vergaderen van behoeften. Voor meer overbeste luchtreinigersOm keukengeuren te verwijderen en voor Rucks Reviews in 2021, kunt u een bezoek brengen aan Olansi China bijhttps://www.olansichina.com/smart-air-purifier.htmlvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid