Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Beste manieren om China HEPA-luchtzuiveraars effectief te behouden

Beste manieren om China HEPA-luchtzuiveraars effectief te behouden

Aantal Bladeren:0     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-06-16      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Beste manieren om China HEPA-luchtzuiveraars effectief te behouden

Beste manieren om China HEPA-luchtzuiveraars effectief te behouden

Wanneer eenChina luchtreinigerwordt toegevoegd aan een huis, het helpt ervoor te zorgen dat de inzittenden van huishoudens in de gezondste en schoonste omgeving mogelijk zijn. Het soort zuiveringsinstallatie bepaalt het soort allergenen dat uit de lucht wordt geëlimineerd. Verschillende zuiveraars hebben verschillende functies. Sommigen kunnen van Dander, stuifmeel, stof ontdoen, enzovoort. Anderen zijn in staat om milde sporen, bacteriën en ziektekiemen te hanteren.

China olansi luchtzuiveringsfabrikant (65)

Wanneer men een luchtreiniger van Olansi krijgt, is het meest kritische ding om ervoor te zorgen dat de zuiveringsinstallatie werkt zoals het wordt verondersteld. De meeste HEPA-luchtzuiverers zijn vrij delicaat en ze moeten goed worden gezorgd. Zonder de beste zorg kan de woningluchtreiniger op de gewenste manier niet werken. Dit kan eenvoudige uitsplitsingen en ongewenste uitkomsten veroorzaken.


1. Filters

HEPA-luchtreinigers en andere soorten zuiveraars hebben filters binnen om de klus te klaren. Hoewel het regelmatig de filters het veranderen van de filters regelmatig lijkt, veranderen veel mensen geen filters op het moment dat ze verondersteld zijn. Wanneer Dirt zich ophoopt in de filters, kan verstoppingen optreden en schade veroorzaken. Ook kan een vuile filter de lucht effectief niet reinigen. Er wordt geen waarde toegevoegd aan de omgeving.

Er zijn China luchtreinigers die aangeven wanneer het tijd is om filters te wijzigen. Anderen moeten handmatig worden gecontroleerd.Hepa luchtzuiverersKom met instructies die kunnen worden gevolgd om ervoor te zorgen dat de zuiveraar functioneel blijft voor de beste capaciteit.


2. Reiniging

Afgezien van het veranderen van filters, moeten olansi-luchtzuiverers regelmatig op het oppervlak worden gereinigd, het afstoffen van vuil, vuil en stof is belangrijk. Dit zijn dingen die de huisluchtzuiveraars kunnen beïnvloeden en regelmatig moeten worden gedaan. Een vochtige doek moet voldoende zijn om een ​​grondige reiniging te doen.


3. Vacuüm

Zelfs wanneer een PM2.5-zuiveringsinstallatie is geïnstalleerd, is het stofzuemen nog steeds erg belangrijk. Indien niet gestofzuigd, zal de kamer te veel verontreinigende stoffen hebben, en de huisreiniger zal het moeilijk hebben om aan de beste capaciteit te werken. Het helpt om verontreinigingen uit alle oppervlakken in de kamer te elimineren. Dit maakt het gemakkelijker voor de China Air Purifier om op het optimale niveau te werken.


4. Houd de ramen gesloten

Bij gebruik van denegatieve ionenluchtreinigerOp een gegeven moment moet u nog steeds de ramen openen en wat frisse lucht binnenlaten. De luchtreiniger werkt echter niet te goed met de ramen open. Wanneer ze moeten worden geopend, is het beter om de luchtreiniger uit te lossen. Dit komt omdat er te veel lucht in en uit de kamer stroomt, die de luchtreiniger mogelijk niet goed werkt. Het is ook belangrijk om de kwaliteit van de lucht buiten te bepalen. Soms kunnen het openen van vensters de zuiverheid van de binnenomgeving in gevaar brengen. Het is belangrijk om te onthouden dat buitenlucht veel allergenen als stuifmeel en stof kan bevatten.

Olansi Air Purifier Leverancier (17)

Olansi Air Purifiers moeten worden gebruikt volgens de behoeften bij de hand. Wanneer het niet in gebruik is, is het beter om de zuiveringsinstallatie uit te schakelen om zijn leven en elektriciteit te behouden. Olansi produceert enkele van de meest waardevolle luchtzuiveraars om met verontreinigde binnenlucht om te gaan.


gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid