Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Blunders die mensen maken bij het kopen van China luchtzuiveraars van leveranciers en fabrieken

Blunders die mensen maken bij het kopen van China luchtzuiveraars van leveranciers en fabrieken

Aantal Bladeren:0     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-07-06      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Blunders die mensen maken bij het kopen van China luchtzuiveraars van leveranciers en fabrieken

Blunders die mensen maken bij het kopen van China luchtzuiveraars van leveranciers en fabrieken

Er zijn veel blunders die mensen maken bij het kopen van luchtreinigers. Veel dingen worden ook over het hoofd gezien. Er is al vastgesteld dat mensen ozon negeren die zeer schadelijk kan zijn voor de gezondheid, niet voor de luchtkwaliteit te zorgen en zich logisch van welzijn en gezondheid niet kunt bedenken. Er is meer om toe te voegen aan deze lijst.

Olansi Air Purifier Leverancier (12)

1. Kiezen van China luchtreinigers die budgetvriendelijk zijn

Een groot deel van de bevolking beschouwt alleen de verkoopprijs zonder rekening te houden met wat de woningluchtreiniger kan doen. Mensen kijken vaak over de voordelen en de uitgaven die kunnen ontstaan ​​in de loop van het gebruik van de zuiveringsinstallatie. Er zijn verschillende luchtreinigers beschikbaar in de markt en hebben allemaal verschillende functies en capaciteiten. Er zijn de negatieve ionenluchtreinigers, de bureaubladluchtreinigers, PM2.5 luchtreinigers, UVC-luchtreinigers en HEPA-luchtreinigers. Deze worden geleverd met verschillende capaciteiten en functies. Het is belangrijk op te merken dat sommige van de verdisconteerde luchtreinigers met grote uitgaven voor onderhoud hebben. Soms kan de betaalbare zuiverder een voordeel krijgen door kostbare vervangende filters te verkopen. Dit is de reden waarom het werken met een betrouwbaar bedrijf zoals Olansi zo'n goed idee is.


2. Geloven de ramingen van de kamervolume op basis van de aangebrachte promoties

Het is logisch voor een persoon om een ​​China luchtreiniger te kopen die onderling is. Dit komt omdat er gewetenloze leveranciers zijn die overdreven overdraagt ​​over het soort ruimte dat een bepaalde luchtreiniger kan reinigen. In de meeste gevallen wordt de hoogste ventilatorsnelheid gebruikt om de schatting te maken. Ze schatten ook het aantal luchtuitwisselingen dat binnen een bepaald tijdbereik haalbaar is. Want daar om succesvolle reiniging te zijn, wordt 4-6 ACH of luchtverandering per uur geëist. Dit zou mogelijk moeten zijn wanneer de zuiverder op het kale minimum uitvoert. Op deze manier kan men er zeker van zijn dat de capaciteit kan worden verhoogd als de noodzaak is. De CADR- en luchtveranderingen binnen een uur moeten met wat vermoeden worden bekeken. Men wil misschien de schattingen maken wanneer de machine zich binnen de laagste prestaties bevindt.


3. Niet onderhouden van de China luchtreiniger

Zoveel kopers beschouwen het soort onderhoudsvereisten niet dat de luchtreiniger van Olansi zou kunnen hebben. Veel commercials verbonden mensen om aan te nemen dat het handhaven van het filtratiesysteem kostbaar, onaangenaam en moeizaam is. HEPA-luchtreinigers hebben systemen die geassocieerd zijn met hoge kwaliteit en grote waarde; De filterschakelaar kan na ongeveer vijf jaar echter vervanging nodig hebben.


Om Olansi-luchtzuiveraars aan hun best te houden, is het essentieel om grote reiniging te doen. Wanneer een luchtreiniger wordt gekocht, moet men waakzaam zijn en zo vaak reinigen zoals vereist zonder falen.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (58)

Bij het kopen van de beste China luchtzuiveraars is het belangrijk om de markt goed te onderzoeken. Dit is de enige manier om te vertellen wat wordt aangeboden. Olansi-luchtzuiverers kiezen, moet met veel vertrouwen worden gedaan. De fabrikant is vastbesloten om de beste gadgets aan te bieden om voor binnenlucht te zorgen en gezond leven te handhaven. Voor meer informatie over China Air Purifier, kunt u een bezoek brengen aan Olansi China bijhttps://www.olansichina.comvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid