Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Verbetering van de luchtkwaliteit van de binnenlucht door H14 HEPA-filterluchtreiniger en of het nu gaat om woningluchtreinigers

Verbetering van de luchtkwaliteit van de binnenlucht door H14 HEPA-filterluchtreiniger en of het nu gaat om woningluchtreinigers

Aantal Bladeren:4     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-08-18      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Verbetering van de luchtkwaliteit van de binnenlucht door H14 HEPA-filterluchtreiniger en of het nu gaat om woningluchtreinigers

Verbetering van de luchtkwaliteit van de binnenlucht door H14 HEPA-filterluchtreiniger en of het nu gaat om woningluchtreinigers

Ongeacht het type luchtreiniger dat voor het huis is gekozen, is het reguliere onderhoud belangrijk. Ongeacht of het H14 HEPA-filterluchtreinigers, UVC-luchtreinigers, PM2.5 luchtzuiveraars, negatieve ionenluchtreinigers, ofDesktop Air Purifiers, er zijn verschillende dingen die moeten worden gedaan om ervoor te zorgen dat het in de best mogelijke werkconditie blijft.


Er zijn enkele woningluchtzuiveraars met permanente filters of vervangbare filters. Nog anderen dragen een combinatie van de twee filters en ze moeten regelmatig handhaven. Dit zorgt ervoor dat de huisluchtreiniger te allen tijde in de beste werktoestand blijft.

Olansi Air Purifier Leverancier (16)

Luchtkwaliteit verbeteren

Ongeacht of het huishouden luchtzuiveraars heeft of niet, is het belangrijk om verschillende methoden te gebruiken die de luchtkwaliteit verbeteren. Men moet:

• Vacuüm regelmatig: de meeste luchtreinigers kunnen geen grote allergenen aan. Dit omvat huisdierhaar en stofmijt. Deze vestigen zich op tapijten en meubels, tenzij ze worden gedistribueerd in de lucht wanneer ze worden gestoord. Sommige vacuüms zijn HEPA-gecertificeerd en kunnen op meubels en vloeren worden gebruikt voor een grondige reiniging.

• Installeer uitlaatfans in de keukenruimtes. Dit is een geweldige manier om verschillende geuren en rook te elimineren. Deze fans moeten ook worden geïntroduceerd in wasruimtes en badkamers.

• Rook niet binnenshuis. Dit vermindert de rookverontreiniging. Men moet ook houtbranden en verbranden kaarsen binnenshuis vermijden. Dit doen elimineert veel verontreinigende stoffen in huizen.

• Ventileren: dit omvat het openen van deuren en ramen wanneer de lucht mooi en schoon is. Wanneer de buitenlucht droog en schoon is, kan het de luchtkwaliteit binnen aanzienlijk verbeteren. Wanneer allergieën zoals pollen een probleem zijn, helpt het de airconditioning te draaien of het geforceerde luchtkoelsysteem samen met luchtfilters te gebruiken om het probleem aan te pakken.

• Verminder het chemisch gebruik: het is belangrijk om het chemisch gebruik te verminderen, met name zware schoonmaakmiddelen. Vermijd het opslaan van dingen zoals insecticiden, lijmen en verven in of in de buurt van woonruimten.


Werken zuiveraars

Home luchtzuiveraarsGeweldige beloftes maken, en het is dit dat tonen gebruikt om ze te kopen. Dit zijn apparaten die zijn ontworpen om de lucht binnen het huis schoon te maken en verschillende onzuiverheden te elimineren, zoals huisdierstander, stof, rook en geur. Binnenlucht kan verschillende niveaus van verontreinigende stoffen hebben. Soms kan dit hoger zijn, zoals het geval buitenshuis is. Wanneer een natuurramphits of een gebied hoge niveaus van vervuiling heeft, kunnen sommige woningluchtreinigers zeer nuttig zijn bij het feitelijk opruimen van de lucht.

Wanneer de vervuiling zich buiten bevindt, is er niet veel om zich zorgen te maken over omdat dergelijk verdwijnt met de tijd. Het is mogelijk om astma-symptomen of sinusitis en allergieën te hebben. Hoest en verkoudheid komen vaak voor met buitenvervuiling. Het is mogelijk om hoofdpijn te krijgen, vooral als er dichte rook is. In dergelijke gevallen kunnen personen met COPD en astma meer implicaties hebben dan gezonde.

Olansi Air Purifier Leverancier (17)

Door debeste China luchtzuiveraars, het wordt mogelijk om verschillende bedreigingen door binnenactiviteiten en luchtvervuiling te neutraliseren. Olansi Air Purifiers zijn toevallig een aantal van de beste woningluchtzuiveraars die vandaag beschikbaar zijn op de markt. Voor meer over H14 HEPA-filterluchtreiniger kunt u een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansipl.com/voor meer informatie.


gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid