Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » China luchtreiniger » Wasbare pre-filters die vaak worden gebruikt in China Aangepaste Desktop Air Purifiers

Wasbare pre-filters die vaak worden gebruikt in China Aangepaste Desktop Air Purifiers

Aantal Bladeren:0     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-12-21      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Wasbare pre-filters die vaak worden gebruikt in China Aangepaste Desktop Air Purifiers

Wasbare pre-filters die vaak worden gebruikt in China Aangepaste Desktop Air Purifiers

Pre-filters zijn er in alle soorten en maten. Ze zijn van verschillende soorten in termen van materiaal en structuur. Sommige zijn wasbaar, terwijl anderen dat niet zijn. De Pre-Filter One eindigt met de fabrikant die ze kiezen. VerschillendLuchtreiniger fabrikantenGebruik verschillende materialen om pre-filters te maken.

Olansi China Air Purifier Factory (5)

Wasbare pre-filters

Alle dingen overwogen, wasbare pre-filters zijn veruit het meest praktische en handige. Dit komt omdat ze gemakkelijk kunnen worden gehandhaafd en efficiënt zijn in vergelijking met sommige andere soorten pre-filters. Ze hoeven alleen al jarenlang op zijn plaats te worden veranderd.


Wasbare pre-filters kunnen worden gewassen door stofzuigen in de gootsteen of een wasmachine. Al deze zijn afhankelijk van het type filter dat wordt gebruikt. Er zijn enkele gevallen waarin een metalen grill wordt gebruikt. De grill heeft openingen die in de gootsteen kunnen worden gewassen.


Koolstof gecoate of koolstofpre-filters

Dit is een ander populair pre-filter dat beschikbaar is op de markt. Het is een gewoon filter dat koolzuurhoudend is. Om te werken als een pre-filter, moet deze worden ingesteld als de eerste filtratiefase en kan worden gebruikt vóór een HEPA-filter.


Dit voorfilter kan ook vóór een koolstoffilter worden gebruikt om ervoor te zorgen dat het koolstoffilter lang duurt. Dit voorfilter is geen zeer goede optie omdat het elke gemakkelijk kan worden beschadigd bij het stofzuigen. Het pre-filter moet periodiek worden gewijzigd, wat bijdraagt ​​aan de kosten. Het pre-filter kan niet worden gebruikt omdat het wassen van koolstof het effect verliest dat het zou moeten hebben.


Nylon Fiber Pre-filter

Dit is een andere optie beschikbaar, net als de koolstof. Het belangrijkste verschil is dat het filter wordt gelijmd naar nog een ander filter. Het meest gebruikte filter met dit pre-filter is HEPA. Hepa Nylon heeft kleine openingen die veel deeltjes op zijn nummers stoppen. Dit betekent dat het HEPA-filter binnen is beschermd en langer is.


De optie Nylon is gemakkelijk te onderhouden, en het kan worden gestoken. Wassen van deze optie is echter niet geschikt. Dit komt omdat het in de meeste gevallen is gelijmd en gecombineerd met een ander filter. De nylonoptie wordt vaak gevonden op producten met circulaire 3 in één filters.


Pre-filters reinigen

Zoals hierboven waarneemt, is de manier waarop een pre-filter wordt gereinigd, vaak afhankelijk van het materiaal dat wordt gebruikt om het te maken. Het is belangrijk om te begrijpen wat te doen en wat niet te doen. China Air Purifier Fabrikanten kunnen begeleiding geven op de beste manier om ervoor te zorgen dat hun filter zo lang mogelijk duurt zonder de noodzaak om het te vervangen.


Pre-filters zijn belangrijk omdat ze het hoofdfilter behouden. Door grotere deeltjes te verdoezelen, komen de tiny-ones alleen bij het hoofdfilter. Dit betekent betere prestaties en minder verstopping.

Olansi Air Purifier Leveranciers (14)

Olansi Air Purifiers worden gemaakt met de nieuwste technologie die op de markt verkrijgbaar is. Dit betekent dat je aan het eind van de dag een breed scala aan producten van Olansi kunt kiezen. De HEPA-luchtzuiverers van het bedrijf zijn enkele van de beste. Het kiezen van een Certified Air Purifier Leverancier kan garanderen dat u een hoogwaardige en functionele Olansi Air Purifier belandt. Voor meer informatie over wasbare pre-filters die gewoonlijk worden gebruikt in China aangepastDesktop luchtzuiveraars, je kunt een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansichina.com/desktop-air-purifier.htmlvoor meer informatie.


gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid