Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Alkaline omgekeerde osmose waterzuiveraar » Wat is waterstof alkaline ro omgekeerde osmose water dispenser zuiveraar met filter en hoe werkt het?

Wat is waterstof alkaline ro omgekeerde osmose water dispenser zuiveraar met filter en hoe werkt het?

Aantal Bladeren:3     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-11-19      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Wat is waterstof alkaline ro omgekeerde osmose water dispenser zuiveraar met filter en hoe werkt het?

Wat is waterstof alkaline ro omgekeerde osmose water dispenser zuiveraar met filter en hoe werkt het?

WaterstofAlkaline RO omgekeerde osmose waterdispenserreinigerVerbetert effectief de kwaliteit en smaak van water, waardoor het veilig en gezond is om te drinken. Het is handig in commerciële, industriële en residentiële toepassingen en heeft een breed scala aan voordelen. Vanwege de toegenomen vervuilingsniveaus en de stijgende snelheid van ziekten veroorzaakt door verontreinigd water, is RO omgekeerde osmose waterdispenserreiniger essentieel voor elk huis. Het gebruikt het proces van omgekeerde osmose (RO) om veilig en gezond drinkwater te produceren.


Er zijn verschillende methoden van waterzuivering, maar omgekeerde osmose is momenteel een van de meest gebruikte en geavanceerde technologieën in waterfiltratie en behandeling. Voor het doel van dit artikel is welke RO omgekeerde Osmose Water Dispenser Purifier en hoe het werkt zal worden besproken.

Olansi China Air Purifier Factory (12)

Wat is RO omgekeerde Osmose Water Dispenser Purifier?

RO omgekeerde Osmose Water Dispenser Purifier gebruikt het proces van omgekeerde osmose om water te zuiveren. Omgekeerde osmose (RO) is een waterbehandelingsprocedure die schoon water (leidingwater, regenwater en water uit stroom, rivier en natuurlijke veer) dwingt door een membraan met kleine poriën onder hoge druk om ongewenste deeltjes (verontreinigingen) en residuen te filteren zout, vuil en chloor uit drinkbaar water. Naast het verwijderen van residuen en verontreinigingen kan een RO omgekeerde osmose waterdispenserzuiveringsmachine bovendien micro-organismen verwijderen, wat water produceert dat puur en gezond is om te drinken.


De kleine poriën in het membraan van een RO omgekeerde osmose waterdispenserreiniger zijn ongeveer 0,0005μm (micrometer) of minder. Dit maakt het moeilijk voor de meeste verontreinigingen (met grotere maten) om doorheen te filteren. Vanwege de grootte van watermoleculen kunnen ze echter door de poriën van het membraan gaan. Deze deeltjes (onzuiverheden) van grote omvang worden gescheiden en worden continu de afvoer afgewast.


Wat zijn de verontreinigingen die worden verwijderd door RO omgekeerde Osmose Water Dispenser Purifier?

ROE omgekeerde Osmose Water Dispenser Purifier verwijdert ongeveer 99,9 procent van volledig opgeloste vaste stoffen (TDS) uit waterbronnen. TDS vertegenwoordigt de concentratie van alle stoffen die in water zijn opgelost. Het bestaat uit organisch materiaal in kleine hoeveelheden en anorganische zouten.


Anorganische zouten die gewoonlijk worden aangetroffen in water omvatten kalium, natrium, magnesium, calcium, carbonaten, bicarbonaten, sulfaten, fluoriden en nitraten. Deze mineralen kunnen afkomstig zijn van verschillende bronnen, zowel menselijke als natuurlijke activiteiten.


Er zijn echter enkele verontreinigingen die het proces van omgekeerde osmose niet volledig kan worden verwijderd. Deze verontreinigingen omvatten pesticiden, waterstofsulfide, herbiciden en sommige organische verbindingen.


Hoe werkt RO omkeer Osmose Water Dispenser Purifier?

Het water geproduceerd door eenRO omgekeerde Osmose Water Dispenser Purifierpasseert vier fasen om geschikt te worden voor het drinken:


• Carbon Pre-filter

• Omgekeerd osmose-membraan

• Koolstof nafilter


1. Carbon Pre-filter

Wanneer water (van tap, stream, rivier, of natuurlijke veer) de RO omgekeerde osmose waterdispenser-zuiveringsmiddelen binnengaat via een pijp die op de zuiverder is aangesloten, gaat het over een geactiveerd houtskool of koolstofpre-filter. Actieve kool, ook bekend als geactiveerde houtskool, wordt koolstof verwerkt of verfijnd om kleine, laagvolume poriën te hebben. Deze kleine poriën met lage volume verhogen het oppervlak van het pre-filter voor koolstof voor adsorptie.


Actieve kool- of houtskoolfiltratie is een van de vele processen die in de volksmond worden gebruikt bij de behandeling van water om verontreinigingen in de vorm van organische materialen te verwijderen; En omdat het ook verontreinigingen kan verwijderen die geur veroorzaken, wordt het altijd gebruikt bij het meer heerlijk om water te maken om te drinken.


Via adsorptie, residuen zoals lood, chloor, vluchtige organische verbindingen (VOC's), zijn ook bekend als grondwaterverontreinigingen en ruikende verontreinigende stoffen aan het geactiveerde houtskool of koolstofpre-filter. Deze verontreinigingen of verontreinigende stoffen raken vast en kunnen niet naar de volgende waterfiltratiefase gaan.


2. Omgekeerde osmose-membraan

Hoewel koolstofpre-filters effectieve filtratie van het water ingevoerd gevenRO omgekeerde Osmose Water Dispenser Purifier, de geactiveerde koolstofert-filters kunnen geen opgeloste mineralen of zouten uit het water verwijderen. In dit geval wordt een omgekeerd osmose-membraan effectiever. Een effectief semi-permeabele membraan kan ongeveer 99% van de anorganische materialen verwijderen. Er zijn echter ook enkele onzuiverheden (zeer klein) die door de poriën van het omgekeerde osmose-membraan kunnen reizen.


3. Koolstof nafilter

Zoals eerder zei, sommige verontreinigingen zijn erg klein en reizen ze door het omgekeerde osmose-membraan. Deze verontreinigingen worden verwijderd door het koolstof nafilter. De koolstof na-filter stopt bepaalde resterende chemicaliën in deze fase van waterfiltratie.


4. Remineralisatie van water na omgekeerde osmose

RO omgekeerde Osmose Water Dispenser Purifier bevat een remineralisatiefilter. Vanaf de eerste tot de derde fasen van het waterfiltratieproces dat in dit artikel wordt besproken, worden TDS of opgeloste anorganische zouten zoals magnesium, kalium en calcium verwijderd door het proces van omgekeerde osmose. Het proces van het verplaatsen van het water dat wordt geproduceerd door omgekeerde osmose toevoegt deze inhoud van deze mineralen.


Water met een minimale concentratie van deze opgeloste vaste stoffen of anorganische zouten heeft een platte smaak. Voor veel mensen is deze platte smaak ongewenst. Remineralisatie verbetert de smaak en alkaliteit van water.


Voorbehandeling voor RO omgekeerde Osmose Water Dispenser Purifier

Het membraan en filters in een RO omgekeerde osmose waterdispenserzuiveringszuivering kunnen eerder slecht worden dan verwacht door sommige verontreinigingen. Dit vermindert de bruikbaarheid van het membraan en filters. Voorbehandeling helpt om vervuiling, chemische schade, schaal- en mechanische storingen te voorkomen.


Economisch, voorbehandelend water voordat omgekeerde osmose de meeste tijden levensvatbaar is. Daarom is watervoorbehandeling nuttiger commercieel dan bij huizen.


Er zijn over het algemeen vier waterpre-behandelingsfasen voor eenRO omgekeerde Osmose Water Dispenser Purifier.


1. Screening van vaste stoffen

Ten eerste worden vaste stoffen uit het water geëlimineerd. Dit voorkomt vervuiling van het RO-membraan als gevolg van biologische groei. Het minimaliseert ook potentiële schade aan een waterpomp.


2. Cartridge-filtratie

Onzuiverheden van afmetingen tussen 3 tot 5 μm worden verwijderd via een patroonfilter, gemaakt van polypropyleen.


3. Dosering

Bacteriën en verschillende ziekteverwekkende micro-organismen worden verwijderd door een oxidatiemiddel dat als een biocide kan fungeren, bijvoorbeeld chloor. Dit voorkomt dat bacteriën het oppervlak van het membraan vergaren


4. PH-aanpassing

De alkaliteit, pH en hardheid van water kunnen schalen veroorzaken in een RO omgekeerde osmose waterdispenserreiniger. Deze voorbehandelingsfase modificeerde de pH van het water en minimaliseert het schalen veroorzaakt door calciumcarbonaat. Schaalremmers kunnen ook worden toegevoegd aan traag of voorkomen van elk type schalen in het omgekeerde osmose-watersysteem.

Olansi China Air Purifier Factory (14)

Conclusie

Als u een waterfiltratiesysteem wilt, biedt verse en veilige drinkwater met een grote smaak, voor uw huishouden of kantoor, ROE omgekeerde Osmose Water Dispenser Purifier is een gemeenschappelijke en kosteneffectieve waterzuiveringsmethode. De zuiveringsmachine gebruikt de verschillende fasen die in dit artikel worden besproken om geremineraliseerd water te produceren met een heerlijke smaak die veilig is om te drinken. Voor meer informatiewaterstof alkaline RO omgekeerde osmose water dispenser zuiveringMet filter en hoe werkt het, kunt u een bezoek brengen aan Olansi China bijhttps://www.olansichina.com/alkaline-reverse-osmosis-water-purifier.htmlvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid