Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Groente Fruit Sterilisator Reiniger Wasmachine » Beste ultrasone ozon fruit- en groentewasmachine-reinigingsmachine en groente-fruitsterilisatorreiniger Wasmachine voor thuis in de VS en Canada

Beste ultrasone ozon fruit- en groentewasmachine-reinigingsmachine en groente-fruitsterilisatorreiniger Wasmachine voor thuis in de VS en Canada

Aantal Bladeren:5     Auteur:China Luchtreiniger Fabrikant:     Publicatie tijd: 2021-10-15      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Beste ultrasone ozon fruit- en groentewasmachine-reinigingsmachine en groente-fruitsterilisatorreiniger Wasmachine voor thuis in de VS en Canada

Beste ultrasone ozon fruit- en groentewasmachine-reinigingsmachine en groente-fruitsterilisatorreiniger Wasmachine voor thuis in de VS en Canada

Er is geen twijfel datgroente- en fruitreinigerszijn ontwikkeld en uitgevonden om mensen te helpen gezond te leven.In een land als de VS beginnen veel mensen het idee meer dan ooit te omarmen.Dit komt door de voordelen die zijn ontdekt om ze te laten ervaren.Dit kunnen verwijderings- of bestrijdingsmiddelenresiduen zijn, effectieve reinigings- en wasprocessen in vergelijking met het gebruik van de hand, het helpen verwijderen van virussen en bacteriën op tafelgerei.De voordelen die deze apparaten bieden, zijn gewoon geweldig, aangezien we in tijden leven waarin verschillende vormen van infecties lijken op te duiken.

H5d3769aa03564d5c9b6f1964e34a738f2

Hier is het probleem

Wist je dat het mogelijk is om een ​​groente- en fruitreiniger te kopen zonder een van de bovengenoemde gezondheidsvoordelen te ervaren?Er is één belangrijke factor die een dergelijk probleem kan verklaren.Dit is uw zuurverdiende geld uitgeven aan een product van lage kwaliteit.Dit bericht laat je de beste groente- en fruitreiniger in de VS zien.


De apparaten die in dit bericht worden onthuld, hebben de afgelopen tijd een aantal positieve indruk op gebruikers gemaakt.Bekijk ze allemaal eens en kies er een op basis van zowel functies als functionaliteiten.


Ultrasone ozonreiniger

Er zijn veel mensen die beweren dat dit onder andere de beste groente- en fruitreiniger is.Gezien de manier waarop het is gebouwd om te functioneren, is het niet nodig om een ​​dergelijk feit te betwisten.Ultrasone ozonreiniger voor groenten en fruit is zeer effectief in wat het doet.Het reinigingsproces omvat bijvoorbeeld geen schrobben.In plaats daarvan werkt het op basis van zowel ultrasone als reactieve zuurstof om landbouwchemicaliën te verwijderen.


Als u op zoek bent naar een effectieve manier om pesticiden uit groenten en fruit te verwijderen, dan is dit een van de beste apparaten die u kunnen helpen.Afgezien daarvan kan het ook helpen bij het verwijderen van dergelijke in rijst.Ultra ozonreiniger heeft namelijk verschillende toepassingen.De compromisloze functies worden hieronder vermeld:


• Minimale geluidsontwikkeling tijdens het werken

• Capaciteit van 12,8 liter om uw items op te slaan

• Het kan worden gebruikt voor het reinigen van andere items zoals kunstgebit, scheerapparaat, sieraden, horlogeketting en vele andere

• Het kan keukengerei zoals vork, mes, snijplank en meer schoonmaken

• Het kan gemakkelijk worden bediend

• En anderen

Bestlife Groente- en fruitsterilisatorreiniger

Bestlife is een bedrijf dat er in het verleden in is geslaagd om met top- en geweldige producten te komen.Zijngroente- en fruitreinigerheeft deze keer niet aan de verwachtingen voldaan.Een groot voordeel is dat het zeer duurzaam is, vooral wanneer het wordt onderhouden zoals aanbevolen.Voor het geval u het niet weet, kan het handmatig desinfecteren van groenten en fruit op veel manieren een zeer moeilijke taak blijken te zijn.Het ergste is dat je het misschien niet goed doet, omdat er nog steeds enkele pesticiden in achterblijven.


Er is maar één oplossing voor dit probleem en dat is het gebruik van Bestlife-reiniger.Zoals hierboven vermeld, is dit een product dat voor veel mensen een dergelijk probleem heeft opgelost.Behalve dat het erg goed werkt zoals beweerd, is het ontwerp ook erg stijlvol.Dit kan ertoe bijdragen dat uw keukenruimte er modern uitziet.


Enkele van zijn kenmerken zijn:

• Minimaal stroomverbruik

• Reinigingsproces is zeer effectief

• Het kan ook vlees, vis, servies en andere items schoonmaken

• Het wordt geleverd met een LED-display voor eenvoudige bediening

• Het verwijderingspercentage is ongeveer 98%

• Zijn transparante deksel zorgt ervoor dat u kunt zien hoe de reiniging plaatsvindt

• En meer


Olansi Slimme Groente- en Fruitreiniger

Net als de eerste hierboven genoemde optie, wordt Olansi slimme groente- en fruitreiniger beschouwd als debeste groente- en fruitreinigerin ons.Nogmaals, een dergelijke claim is gerechtvaardigd, omdat deze wordt geleverd met enkele slimme functies die u nauwelijks zult vinden bij het gebruik van andere apparaten die dezelfde functie uitvoeren.Een van de kenmerken die uw aandacht zullen trekken aan dit apparaat, is hoe het tot in de perfectie is gebouwd.Er zijn maar weinig reinigers op de markt die functionaliteit en stijlvol design kunnen combineren zoals deze.


Met de slimme groente- en fruitreiniger van Olansi hoeft u zich geen zorgen te maken over bestrijdingsmiddelen in appels, kersen, aardbeien, wortelen, geïmporteerde druiven en vele andere.Dit komt omdat je ze alleen maar in de stofzuiger hoeft te doen en de rest is geregeld.Wees gerust dat het tot 98% pesticiden kan verwijderen.Hieronder zijn de kenmerken:


• Het kan fruit en groente tussen 8-10 minuten schoonmaken

• Het stroomverbruik is laag

• De geluidsproductie is erg laag

• Zijn capaciteit is 9L

• Sterilisatieproces is zeer efficiënt

• En meer

Olansi Ultrasone Reiniger en Sterilisator

Van de verschillende opties die hier zijn genoemd, is dit onze topkeuze.Het gebruik van Olansi Ultrasonic Cleaner is alsof je het voorrecht hebt om alle functies van de hierboven genoemde reinigers in één apparaat te combineren.U kunt zich voorstellen hoe betrouwbaar en effectief het is als het gaat om het verwijderen van gevaarlijke deeltjes uit uw groenten en fruit.


Mensen worden gemakkelijk ziek door de aanwezigheid van pesticiden in hun voedsel.Dit kan u op de lange termijn veel geld kosten, vooral voor het betalen van medische rekeningen.U hoeft zich geen zorgen te maken, aangezien de ultrasone reiniger en sterilisator van Olansi al dit soort problemen aankunnen.Je eet groenten en fruit die 100% gezond zijn.


Enkele van de functies zijn:

• Ingebouwde mand voor betere reiniging

• Vier rhodium-gegalvaniseerde platen

• Het kan gemakkelijk bacteriën en residuen van bestrijdingsmiddelen verwijderen

• Het kan groenten, fruit, vis en vlees schoonmaken

• Het kan worden gebruikt bij het desinfecteren van servies, meubels en zuigfles

• Het heeft een aanraakknop voor eenvoudige bediening

• Het maakt niet te veel geluid tijdens het werken

• En vele anderen

H00194c16449844adb70e18a680164abbs

Conclusie

Er zijn tal van fruit- en groentereinigingsmachines op de markt.Onthoud echter altijd dat de beste groente- en fruitreiniger zonder compromissen aan uw behoeften zal voldoen.Het wordt aanbevolen om uw keuze te maken uit de opties die hierboven in dit bericht worden vermeld.Ze zullen ervoor zorgen dat u niets anders krijgt dan de beste voordelen. Voor meer informatie over de beste ultrasone ozonreiniger voor groenten en fruit engroente fruit sterilisator reiniger wasmachine wasmachinevoor thuis in de VS en Canada, kunt u een bezoek brengen aan:Olansi ChinaBijhttps://www.olansichina.com/fruit-and-vegetable-cleaner.htmlvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid